Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    24. Listopad 2020. 20:54

Hvala cure😘
    Proslavili i peti🥳  ajme sta to vrijeme ide, kao da sam je jucer rodila. Nije znala da sam joj radila tortu, spremili je u frizider u podrumu pa je nije znala pa je plakala samo tako kad ju je vidjela. Oko moje malo. I kaze: to su suze radosnice.

My baby
    24. Listopad 2020. 21:46

Vaki hahahh 

• _Katja_
    24. Listopad 2020. 22:19

Nagini13 dobro došla 🤗 
    I mene je uhvatila panika kad su se cure odlučile prebaciti na whatsapp pa sam se tad javila 🙈
    Jahanara sretan vam peti 🥳 Moja sestra ima curicu od pet godina koja obožava moju bebu, a ja nju naravno  ❤️
    Kod nas danas b. tikva drugi dan, pojela malo vise nego jučer, ali mi je poslijepodne puno plakala, na trenutke čak i vrištala, jedva sam ju smirila... 😔 Ne znam dal to ima veze s tom hranom, jer do sad nije tako plakala, samo jednom kad je cjepivo primila... Na kraju sam je od očaja nosala u klokanici po stanu, ruke me zabolile od nošenja, ništa drugo nije htjela.
    Moguće da je i zubići muče, iako ne bih rekla da su blizu. Do sad se preko dana uspavljivala ili na sisi ili bismo legle pa joj dam dudu i tetra pelenu pa se tako mazi i zaspi, ali od jučer nema šanse, uspavljivala sam ju na rukama, njihala i pjevušila 😔
    Da zaključim, dijete mi se pokvarilo otkad sam joj dala hranu 🙈

Corinne
    24. Listopad 2020. 22:32

Pozdrav novim curama! ☺️Katja mi smo u sličnoj situaciji, ja sam takoder u inozemstvu, samo u Češkoj. Tak da te kuzim potpuno 
    .
    I R je počeo loše spavati odkako smo krenuli sa hranom, ali nama se poklopila i prehlada i malo zubići pa mislim da je vise faktora u igri. Ono sto cujem je da mu se kuha u trbuhu sto prije nikad nisam cula. 

skoljka
    24. Listopad 2020. 22:40

Katja ahahha od dohrane, i ja sam zakljucila da mi se djete pokvarilo u spavanju od kad je krsteno 🙈😂😂
    Vidis ima neceg u tome svemu 😂😂

Kako je jucer reagirala na b.tikvu? Ne bi rekla da je to, i jucer bi joj tesko sjela da je do nje, ali tikva je lagana namirnica, prije da ju nesto drugo muci, ili sto kazes zubic ili probava. 

I kod nas je danas bila b.tikva, kuskus i svjezi sir, bome se i meni svidjela kombinacija. 

Obzirom da je kuskus od psenice jel se racuna onda da je psenica uvedena pa mu onda mogu dati i koricu kruha da glodje, samo sto on nije zainteresiran ni kad mu dam jabuku ili krusku, gotovan hoce na gotovo samo otvara usta i da guta nece ni da zvace 🙈😂

• _Katja_
    24. Listopad 2020. 22:58

Corinne

Pozdrav novim curama! ☺️Katja mi smo u sličnoj situaciji, ja sam takoder u inozemstvu, samo u Češkoj. Tak da te kuzim potpuno
    .
    I R je počeo loše spavati odkako smo krenuli sa hranom, ali nama se poklopila i prehlada i malo zubići pa mislim da je vise faktora u igri. Ono sto cujem je da mu se kuha u trbuhu sto prije nikad nisam cula.

Lijepo je znati da nas ima još u takvoj situaciji 🤗
    Ja nikad prije nisam čula da tako smrdi kada prdi 😊 drugi dan prošao bez kakanja, nadam se da će se sutra riješiti. Uvodit ću namirnice po dva dana, pa sutra planiram dati krušku, možda pomogne 🤷🏼‍♀️
    Školjka ma ni jučer mi nije bila super kao inače, ali bila je to malo i prehlađena pa sam vise sumnjala da je to muci nego probava, a tko bi znao vise...
    Nadam se da će sutra biti bolji dan. Noći su nam i dalje dobre, budi se svakih tri sata, doji i nastavi spavat. Idem joj se sad pridružiti 😴

• _Katja_
    24. Listopad 2020. 23:03

skoljka

Katja ahahha od dohrane, i ja sam zakljucila da mi se djete pokvarilo u spavanju od kad je krsteno 🙈😂😂
    Vidis ima neceg u tome svemu 😂😂
    .
    Kako je jucer reagirala na b.tikvu? Ne bi rekla da je to, i jucer bi joj tesko sjela da je do nje, ali tikva je lagana namirnica, prije da ju nesto drugo muci, ili sto kazes zubic ili probava.
    .
    I kod nas je danas bila b.tikva, kuskus i svjezi sir, bome se i meni svidjela kombinacija.
    .
    Obzirom da je kuskus od psenice jel se racuna onda da je psenica uvedena pa mu onda mogu dati i koricu kruha da glodje, samo sto on nije zainteresiran ni kad mu dam jabuku ili krusku, gotovan hoce na gotovo samo otvara usta i da guta nece ni da zvace 🙈😂

Hahah, a moje jadno nije još ni krsteno 🤭 Sve čekamo da prođe korona kriza, a sad joj tek ne vidim kraja 😥

Hany92
    24. Listopad 2020. 23:46

Nagini13

Hany i moj isto imao lagani hipertonus ali uz baby handling se to samo povuklo iako i za to je bilo jedan doktor rekao ovo drugi ono. Kod fizijatra je plakao i bio ukocen ( ali koje dijete nije ukoceno kad place) a kod pedijatra nam je rekao to je karakter 😂 Stavljam sto vise ali kad vidim da place ne forsiram.. Zavolice nadam se i obavezno se izbljucka kad je na stomaku 🙄
    Hvala Sagi uspjesno 🙈

A istina svako svoje prica🤪..ma da handling je najbitniji ali evo mi imali pauzu sa vjezbanjem doma pa se osjeti to.Istina iskazuju oni i karakter.Moj se vec mrsti i puse kad ga nesto naljuti🤣inace je veseljak,ali cini mi se i temperamentan (na mamu)

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    25. Listopad 2020. 02:13

Katja jezik pregrizla 😛 nakon krštenja osto isti, možda nakon dohrane bude još bolji 😁
    Jahanara preslatka je kći, s takvom reakcijom ti nije žao ni sekunde provedene u izradi torte 🙂

Jeo u pola 3,zaspao i eto već je 2 😵🤣

sagi
    25. Listopad 2020. 05:33

Moj ko da zna na sat i odluči se buditi oko 5, po starom bi bilo 6. Dobro je, "dobili" smo sat 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.