Mislim da je čak i lakse ovako kad znaš da si sam, nego to da ih imaš u blizini, a nikakve koristi od njih 🙈
Muževi i bolje da su u drugoj državi 🤣
Na početku mi je bilo dosta teško, ali naviknula sam se, imam neki svoj djir s malom, pravimo se da nam nitko ne treba 😆
Nadam se da ću naći neku ekipu kad krenemo u parkiće na proljeće 🤗
Moja mala spava od 20h, do sada jedno buđenje, dobra je. Nadam se da ćete se i vi mame koje se puno budite večeras malo naspavati 😊
Jutro ☕☕☕
Cendramo od prije 5. Očito si je pomaknuo buđenje na 5, ne želim ni razmišljati kad ćemo se dić sutra 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Jutro!
Mi smo od pola 6. Svako jutro pola 6. Evo svi na nogama.
Pijem kavu i glava me boli.
.
Da Sagi ni ja ne zelim misliti u koliko cemo se sutra ujutro probuditi.
Jutro! I moj je danas ranije nego inace i mislim da 3 ili 4 budenja
Jutro, dosla sam vidjet ko kuha kavu 😋.
Mi smo od pola 7, mala je nastavila dalje s muzem a ja kafenisem i surfam u boravku u miruuuu.Jucer sam joj htjela dat AD ali prasica nece na bocicu, budem danas probala kao Jahanara, mi iato imamo problem s kilazom, doslo mi je da joj nadrobim petit keks 🤦♀️
Jutroo. Eh eto nas nakon skoro tjedan dana super spavanja na milion buđenja. Jucer sam isla na kavu sa frendicom pa je možda sanjala da me nema pa se stalno budila 😂 neznam jesam li spominjala, ali sada je u fazi da place kad me nevidi. Ja odem pisat, dam je muzu i cujem place. A on ljubomoran jer nije toliko malo s njim pa da je samo za mene vezana, ali eto. Jucer sam je uspavala kod mame i otisla na kavu i nije srecom plakala kad se probudila. Mog tatu isto obozava pa ju on zabavlja, a onda je mama ljubomorna sto se njemu uvijek smije, a njoj nece toliko 😂
Vidjela sam u onoj grupi kasice da se bebama 6+ od zacina moze davat cimet, jel mozda koja probala?
Anita mi jos nemamo 6 al sa kceri sam davala i sad cu samo dok navrsi 6. Uzmi cejlonski ne ovaj obicni. Kupovala sam ga u DMu od Alnature.
Danas za dorucak bila kruska, suha sljiva, i proso napravljen sa AD na vodi od kuhanja. Pojeo je oko 100gr. Nije htio vise. Davala sam mu oko sat vremena nakon sise, mozda je bilo prerano 🤔
Nadam se da ce se od ove kombinacije pokakati jer strajka od utorka😅
Jutro mamee :) volila bi da mi moze dati neki savjet moja beba ima 3 mj ipo i od rodenja imamo mali problemcic sa nosicom doktorica na kontroli mi je rekla da je bebi inace zastopan nosic jer pije mljeko a nikad nije povratila od rodenja i da se onda mljeko vraca na nos .. medutim vec par dana mi mala kao da hrce na nos ocistim joj nosic na dan par dana ali ipak kao da hrce smrče nez kako da objasnim ali kad ufati ritam ljepog disanja dise normalno ..
Sortiraj odgovore
Najstariji