Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2020. 12:42

Enciklopedija, loool 😁
    .
    Danas na meniju griz + b.tikva + sljiva
    .
    Koliko sljiva dajete? Ja sam dala dvije i kad sam maknula koru, ispalo je bas malo!
    .
    Mi se probudili oko 6 ujutro, ma cist ok! Sad ga trebam nekako natjerati da produzi do pola 8.

• Anita91
    25. Listopad 2020. 13:24

malina08

Enciklopedija, loool 😁
    .
    .
    Koliko sljiva dajete? Ja sam dala dvije i kad sam maknula koru, ispalo je bas malo!
    .
    Mi se probudili oko 6 ujutro, ma cist ok! Sad ga trebam nekako natjerati da produzi do pola 8.

Ej griz kuhas na vodi ili kako? 
    Nas muce zubici, prekjucer navecer sam skuzila da je izbio prvi zubic i od tada nas prati puuuuno kakanja, bojim se da ne izgubi i ovo malo kila sta je dobila 😪

25. Listopad 2020. 14:36

Anita91

malina08

Enciklopedija, loool 😁
    .
    .
    .
    Ej griz kuhas na vodi ili kako?
    Nas muce zubici, prekjucer navecer sam skuzila da je izbio prvi zubic i od tada nas prati puuuuno kakanja, bojim se da ne izgubi i ovo malo kila sta je dobila 😪

Instant griz onaj sam kupila, stavim 2 male zlicice i malo dolijem vode gdje se kuhalo povrce i onda umjesam sve skupa. 

25. Listopad 2020. 15:15

Malina ja stavim 3/4 sljive, ispocetka sam micala kozicu a sad je narezuckam ili zblendam to mi jos bolja opcija jer nekako mislim da tako bolje sve iskoristi. Tako volim kombinacije sa borovnicama izmiksati i danas npr tikvica jabuka blitva i pirove.p pa sam zbog blitve zblendala jer inace izađe kako je i usla 😂
    Danas nama pravila muffine, cisto ok ispali za prvi put i normalno da je i D odmah trazila pa sam joj dala par mrvica. Isto tako isli kod svekrve na rucak, a ona taman rucala krumpir, mrkvu, korabu sa telecom juhom i malo mesa i svejedno kad smo mi sjeli za stol i ona bi nesto pa je dobila malo domaceg kruha. Ali to mi je super i da oce i miksano i gnjeceno i komadice, a polako neka se navikava na sve.

25. Listopad 2020. 16:48

Mmmmljac, bravo!

Jahanara
    25. Listopad 2020. 17:23

Anita supatnice po kilazi sta i tvoja slabo dobiva? 
    Evo mi smo sad zavrsili sa ADom sa zlicom i pol rizinih pahuljica. I dalje nam je bilo rijetko al dobro. Ne znam jel bi smjela malo vise pahuljica dodati pa da zgusne da mi bude lakse davati. Pojeo je oko 130ml otprilike. 
    .
    Sta sutra dati za dorucak? Pojma nemam... trebala bi nesto novo uvesti. Mozda bananu sa prosom. Jel se daju zrele ili zelenije banane?
    .
    Prijavljujem da se frajer danas popodne prvi put okrenuo na trbuh🥳 

Hany92
    25. Listopad 2020. 17:58

Jahanara

Anita supatnice po kilazi sta i tvoja slabo dobiva?
    Evo mi smo sad zavrsili sa ADom sa zlicom i pol rizinih pahuljica. I dalje nam je bilo rijetko al dobro. Ne znam jel bi smjela malo vise pahuljica dodati pa da zgusne da mi bude lakse davati. Pojeo je oko 130ml otprilike.
    .
    Sta sutra dati za dorucak? Pojma nemam… trebala bi nesto novo uvesti. Mozda bananu sa prosom. Jel se daju zrele ili zelenije banane?
    .
    Prijavljujem da se frajer danas popodne prvi put okrenuo na trbuh🥳

Bravo za malca👍💙Super on i papa😊

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

medija5
    25. Listopad 2020. 17:59

Jahanara cestitam za 5🥰😍sa zakasnjenjem ali nisam bila tuu🥰da je zdrava i ziva

Jahanara
    25. Listopad 2020. 18:22

Je je dobar je Hany, sutra ga vazem i iskreno se nadam da je bar 10dkg dobio u zadnjih tjedan dana. 
    .
    Hvala Medija😀

Vaki
    25. Listopad 2020. 18:41

Meni je sad čitav ritam poremećen... Ranije je dobio kašicu pa sam mu kasnije dala još što mi je ostalo. Čudo, ali pojeo je... No, on i dalje ne želi baš piti vodu... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.