Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nagini13
    24. Listopad 2020. 12:16

Hvala svima na dobrodoslici 🤗
    Skoljka slike spasene 💪 
    Vaki Hvalaa, Ali mislim da ce jos pitanja biti 😂😂
    Kasice su mi trenutno kvantna fizika 🙄
    Mi inace sutra idemo u Bosnu kod mojih pa cu u dm po sve zitarice tamo mu izgleda najsigurnije, od hrane apsolutno nista nemam domace...  sjecam se kad je pakovanje bio posao od pola sata, sada pakujem pola kuce 😂

Jahanara
    24. Listopad 2020. 12:16

🤞 da se privatni problemi rijese. 
    Jel dajes bebi vodu ako je na AD? Probiotik neki uvedi ako vec ne dajes.  
    Masiraj joj trbuscic, vidi na int polozaje za kakanje kod beba. Najgore je poticati stolicu sa stapicima, toplomjerom i sl jer mozes bebu ozlijediti. 

Nagini13
    24. Listopad 2020. 12:24

Taman imam onu ljulju tiny love sto moze u polusjedeci dok ne bude mogao u hranilicu.. Sviđa nam se neka koja je sve samo ne prakticna, ali je lijepa 🙈😂

medija5
    24. Listopad 2020. 12:26

Jahanara

🤞 da se privatni problemi rijese.
    Jel dajes bebi vodu ako je na AD? Probiotik neki uvedi ako vec ne dajes.
    Masiraj joj trbuscic, vidi na int polozaje za kakanje kod beba. Najgore je poticati stolicu sa stapicima, toplomjerom i sl jer mozes bebu ozlijediti.

HVala punoo :)
    Iskreno vodu joj dajem stvarno jako malo mozda bi trebala malo cesce davati.. a probiotik ne dajem koji mogu uzeti? Ona pije NUN sensitive .

Jahanara
    24. Listopad 2020. 12:30

Mozes Biogaia, Waya. Za ta dva znam. Vidi u ljekarni.
    .
    A za vodu malo potrazi na internetu koliko se daje ili caja nekog. Dojim pa nisam bas sigurna koliko.  

medija5
    24. Listopad 2020. 12:33

Da biogaia sam joj koristila ali joj nije bas pomogao..😒

medija5
    24. Listopad 2020. 12:33

Kako su vase bebicee inace da se malo upoznamo pa da mi kazete ko ste i opisete se maloo🥰

MickeyMouse
    24. Listopad 2020. 12:44

Jahanara sretan veliki peti rođendan! ☺️😍🎂

Nagini13
    24. Listopad 2020. 13:08

Jahanara Sretnii 5 mjesec 😻🎂

skoljka
    24. Listopad 2020. 13:13

Jahanara

Malina mislim da je ok to sto pojede oko 90gr. Citala sam da do kraja prvog mjeseca uvodjenja je 100gr ok kolicina. Ili si to ti stavila sliku ili napisala🙈 pojma nemam.
    .
    Mi smo kakali💩🥳
    .
    I ja mislim da je Medija trol😅
    .
    Nego, moja velika curka danas ima velikih 5🥳🥳 s obzirom na situaciju sa koronom ne radimo slavlje-samo babe, dede i kuma njena. Radila tortu jucer jos je moram ukrasiti danas, umijesila masnicu sinoc i uz to cu jos krumpirusu i pizzu napraviti.

Velika curka sretan ti 5 rockas 🥳💝
    Jahanara ajd ti to nama lijepo slikaj kad bude sve gotovo da mi vidimo a ne da ovak zamisljamo 😋

Bravo za posranac 🥳. 
    Malina ne budi luda pa da odes u Kaufic dok malac spava 🙈😂smisli neke obaveze po kuci dok spava e kad se probudi reci e sad je vrijeme za ici u shoping 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.