Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Listopad 2020. 07:41

sagi

Jutro,
    Eto drugo buđenje i hranjenje, oko pol 2 je jeo, al i zaspao odmah. A i zaspao je u 7 tak da super. Damo da sad zaspi još 🤞
    My baby ❤️
    Malina o tom potom kak prespavaju noć onda, nećakinja nikad nije prespavala noć, a ne doji nekih 4 mjeseca 🙈🙈

Srusila si mi snove!

Jahanara
    17. Listopad 2020. 07:51

Jutro!
    Sagi nadam se da spava prvi spavanac, stvarno je uranio.
    .
    Nasa noc koma... pokupio od seke prehladu, malo kasljuca i nosic malo curi. Non stop se budio, vise je spavao na rukama nego u kreveticu.
    .
    Mellorine jel pomogao Laksol?

17. Listopad 2020. 08:07

Jutroo mi smo imali nekih 5/6 buđenja i u 7 se ustali evo cak produzujemo 😀 ali dobije jesti na 2.5/3 sata na krace ne dajem.
    Jahanara uh eto sviju valjda prehlada mora proci. Je je pomogao je odmah onaj dan i od tad sam joj davala svaki dan i svaki je kakala i sad cu joj davati na svaki drugi dan. Ma i ovajbtjedan sam je skroz sa sljivama trpala samo da skuzi da ae tako treba svaki dan ic i na wc. A da se unormali i da bude i svaki drugi odlicno.
    Sto se danas kuha ja mislim da cu ja jabuku, sljivu, proso, mozda i malo blitve tu ubacim 😂 a inace joj je super kombinacija jabuka blitva, i trpam ove sljive u sve jer mi puna jedna ladica zamrzivaca 😂

skoljka
    17. Listopad 2020. 08:32

Jiteoo
    E nocas bome nije prespavao, 3 puta budjenje al sisa rijesila stvar 🙈😂
    Medjutim gospodin bi jutros spavao ali mama i tata imaju druge planove pa se morao probuditi u 7:30 🤷🏻‍♀️
    .
    Meni se jucer sisa bila upalila, uzas, ali uspjeli smo rijesiti, bas je bilo grozno, nakon silnih masaza, obloga toplih hladnih, malac sinoc uspio izvuci. 

17. Listopad 2020. 09:02

Skoljka, super da si uspjela! 🥳
    .
    Jahanara, kako se malac drzi?
    .
    Kod nas se kuha proso,jabuka,b.tikva, umjesat cu zlicicu prosa u vodu gdje se ovo kuha pa cemo vidjeti.
    .
    Moj jucer zaspao u 21:30, inace ide u 20h spavati ali kako je bio krenki, onda je spavao do 19:30, pa dok smo se jos naigrali i kupali... Ali, imao je 2 budenja samo, to nije prvi put. Dakle u pola 2 i u pola 6 je sisao. Meni pase da ide kasnije spavati ali djabe to kad vec od 6,pola 7 krene meskoljenje ili je vec budan. 
    .
    Znate sto mi vec lagano ide na jetra? To sto preko dana kad doji moram ga dugo nositi jer inace puno bljucka, a nekad ni nosenje ne upali.  Jedva cekam da se posjedne 🙄 

17. Listopad 2020. 09:05

I da, mi zasad nismo prehladjeni jer izdrzimo vani pola sata..i to mi ide na k vise 😡😡😡 malo se jucer vozili u autu, kriste 🤦 ja se nadam da ce bar auto prihvatiti kad krene voznja u pravom smjeru inace ce mi trebati Helexi za smirenje

17. Listopad 2020. 09:18

I da, jel planirate davati svaki dan zitarice za dorucak?

Corinne
    17. Listopad 2020. 09:38

Znate ono kad ste neispavani pa si kazete gore od ovoga ne moze ali onda ipak moze. Moje dijete kaze tako. Probudi se oko 23 (sto prije nikad nije ali to je sad novo normalno i ok, ajde, nek ti bude). Uđen ja u krevet tiho najtiše i vec prije pola 1 evo njega opet.. baca noge, taman skoro zaspe pa krene u plač i tako do pola 3. Sad si ja mislim, pa ok, ajd sad ce sigurno do 6 spavat. Aha.. u 4 opet dizanje. Izgledalo je kao da ga muci trbuh, a ne kuzim kak.. pojeo je 1/2 zličice kuhane jabuke. I samo dojio. 

Jahanara
    17. Listopad 2020. 09:48

Malina za sad je ok. Noc je bila gora, sad samo malo kasljuca i kise, nos skoro da i ne curi. Nadam se da ce i ostati tako.
    Davala kupovnu kasicu od kruske i sljive al nije mu se bas nesto dopala. Pojeo oko 10 zlicica. Nadam se da ce biti dovoljno za kakanje. 
    .
    Davat cu zitarice svako jutro, da popuni malo voce/povrce.
    .
    Corinne uvijek moze gore nazalost🤦‍♀️

17. Listopad 2020. 10:41

Jahanara

Malina za sad je ok. Noc je bila gora, sad samo malo kasljuca i kise, nos skoro da i ne curi. Nadam se da ce i ostati tako.
    Davala kupovnu kasicu od kruske i sljive al nije mu se bas nesto dopala. Pojeo oko 10 zlicica. Nadam se da ce biti dovoljno za kakanje.
    .
    Davat cu zitarice svako jutro, da popuni malo voce/povrce.
    .
    Corinne uvijek moze gore nazalost🤦‍♀️

I ja sam kupila Hippovu neku, mislim od mladog povrca i rize. Nezz kad da to dam, najbolje sutra 😂 kad mi je muz doma. Prosao proso cist ok, umjesala ga u kasicu s malo vode gdje se kuhalo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.