Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    17. Listopad 2020. 10:45

Jel se O pokakao od onog dana?

sagi
    17. Listopad 2020. 10:46

Malina sorry 😛
    Skoljka super da ste riješili 🙂
    Jahanara da brzo prođe 🤞zaspao u 9 nekih sat možda. 
    Bio s tatom, ja ošla u city ujutro dok još nema gužve, obavila dm i c&a. Al sam se žurila jer su počeli ljudi stizati, a rođendan od cityja je pa su popusti ali i gužve. 

Vaki
    17. Listopad 2020. 11:12

Corinne - prije bih rekla da su zubi u pitanju. Ne bi ga bušica mučila zbog toga... Ako ne ne grči, crveni u licu i ne vuče noge prema trbuhu onda ga muči nešto drugo, a najčešće su to zubi. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    17. Listopad 2020. 11:15

Hoćete li se vi držati onog rasporeda hranjenja gdje se ujutro daje voće / žitarice / mliječni proizvodi, ručak povrće i meso, večera žitarice /mliječni proizvodi + cicanje između ili prema inspiraciji? Naravno kad krenu papat za ozbiljno... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

17. Listopad 2020. 11:19

Pa nemam pojma Vaki, probat cu al vjerujem da ce i za rucak bit voca i zitarica 😂😂 vj kako koji dan.
    .
    Jos nije kakao, cekam 🧐

sagi
    17. Listopad 2020. 11:25

Vaki

Hoćete li se vi držati onog rasporeda hranjenja gdje se ujutro daje voće / žitarice / mliječni proizvodi, ručak povrće i meso, večera žitarice /mliječni proizvodi + cicanje između ili prema inspiraciji? Naravno kad krenu papat za ozbiljno…

U početku se planiram držat pa ćemo vidjet kad če krenut inspiracija 😁

sagi
    17. Listopad 2020. 11:25

*će 🤦‍♀️

Jahanara
    17. Listopad 2020. 11:31

Vaki i ja se planiram tako drzat a vjerujem da ce biti i izuzetaka. Bitno da dijete bude sito😅
    .
    Malina ne znam gdje im stane sve to preradjeno od utorka do danas🙄

17. Listopad 2020. 11:34

Imamo kakicu!!a vi?

My baby
    17. Listopad 2020. 12:00

Vaki necu se strogo drzat jer se nisam nikad ni drzala toga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.