Jahanara, hoce oni navecer jako plakati ako je dan bio pun dogadjanja a pogotovo preskocenih spavanaca. Sjecam se kad smo imali krstitke, u 18h je otisao spavati, imao je sisu cijelo vrijeme u ustima samo da se ne probudi 😁
.
Sagi, fino vi to pajkite 😁 moj se ljutio sto se probudio u 7.
Xiaomi mi pokazuje da spavam dok dojim 😅
.
Danas morsm ograde pometat oko kreveta, nemq vise zajebancije. A kad ih krene preskakat nezz sta cu. Budemo svi spavali na podu
Dan cure 🙈
Mmammaa moguce da je regresija ali i zubi 🤷♀️
Jahanara super da popije vode, ja jucer kupila twistshake ona je 4+ , posaljem ti sliku na wa 😊
Malina bravo za okret 💪
Kod nas standardna noc, za bezbroj budenja 🤦♀️😨
Jahanara, hoce oni navecer jako plakati ako je dan bio pun dogadjanja a pogotovo preskocenih spavanaca. Sjecam se kad smo imali krstitke, u 18h je otisao spavati, imao je sisu cijelo vrijeme u ustima samo da se ne probudi 😁
.
Sagi, fino vi to pajkite 😁 moj se ljutio sto se probudio u 7.
Xiaomi mi pokazuje da spavam dok dojim 😅
.
Danas morsm ograde pometat oko kreveta, nemq vise zajebancije. A kad ih krene preskakat nezz sta cu. Budemo svi spavali na podu
Hahaha, eto nisi ni znala kad sve spavaš 😉 🙈
Nama batat i jabuka fino prosli! Po noci je puuuno prdio i stenjao, bogac, mislim da se ipak pretrpao. Kupila sam danas wayu opet
Ako dodajete AD u kasice, onda prvo napravite sa tim AD-om mlijeko (od te jedne ili vise mjerica) pa to mlijeko ulijete u kasicu. Onda vam nece bebe odbijati kao kada stavite sam prah.
Zdravo mame beba je 3 mj stara zanima me sta pomaze za kasalj..
Nazovi pedijatra, tako maloj bebi ne bi nista davala na svoju ruku.
Medija bebi od tri mjeseca se nista ne daje za kasalj,pa ako jako kaslje odvedi ju doktoru
Koliko to traje? Mislim i moj zakaslje, al mislim da je bolestan... Vj mu se nesto zagrcmulo u grlu
Sortiraj odgovore
Najstariji