Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Listopad 2020. 09:25

Jahanara, hoce oni navecer jako plakati ako je dan bio pun dogadjanja a pogotovo preskocenih spavanaca. Sjecam se kad smo imali krstitke, u 18h je otisao spavati, imao je sisu cijelo vrijeme u ustima samo da se ne probudi 😁
    .
    Sagi, fino vi to pajkite 😁 moj se ljutio sto se probudio u 7.
    Xiaomi mi pokazuje da spavam dok dojim 😅
    .
    Danas morsm ograde pometat oko kreveta, nemq vise zajebancije. A kad ih krene preskakat nezz sta cu. Budemo svi spavali na podu 

brankica09
    10. Listopad 2020. 09:35

Dan cure 🙈
    Mmammaa moguce da je regresija ali i zubi 🤷‍♀️
    Jahanara super da popije vode, ja jucer kupila twistshake ona je 4+ , posaljem ti sliku na wa 😊
    Malina bravo za okret 💪
    Kod nas standardna noc, za bezbroj budenja 🤦‍♀️😨

sagi
    10. Listopad 2020. 09:59

malina08

Jahanara, hoce oni navecer jako plakati ako je dan bio pun dogadjanja a pogotovo preskocenih spavanaca. Sjecam se kad smo imali krstitke, u 18h je otisao spavati, imao je sisu cijelo vrijeme u ustima samo da se ne probudi 😁
    .
    Sagi, fino vi to pajkite 😁 moj se ljutio sto se probudio u 7.
    Xiaomi mi pokazuje da spavam dok dojim 😅
    .
    Danas morsm ograde pometat oko kreveta, nemq vise zajebancije. A kad ih krene preskakat nezz sta cu. Budemo svi spavali na podu

Hahaha, eto nisi ni znala kad sve spavaš 😉 🙈

10. Listopad 2020. 11:03

Nama batat i jabuka fino prosli! Po noci je puuuno prdio i stenjao, bogac, mislim da se ipak pretrpao. Kupila sam danas wayu opet

mom3
    10. Listopad 2020. 12:27

Ako dodajete AD u kasice, onda prvo napravite sa tim AD-om mlijeko (od te jedne ili vise mjerica) pa to mlijeko ulijete u kasicu. Onda vam nece bebe odbijati kao kada stavite sam prah.

medija5
    10. Listopad 2020. 14:45

Zdravo mame beba je 3 mj stara zanima me sta pomaze za kasalj..

Jahanara
    10. Listopad 2020. 14:50

medija5

Zdravo mame beba je 3 mj stara zanima me sta pomaze za kasalj..

Nazovi pedijatra, tako maloj bebi ne bi nista davala na svoju ruku.

My baby
    10. Listopad 2020. 15:28

Medija bebi od tri mjeseca se nista ne daje za kasalj,pa ako jako kaslje odvedi ju doktoru

medija5
    10. Listopad 2020. 15:47

Kaslje svaki par sati po 5,6 puta i prestane 

10. Listopad 2020. 16:11

Koliko to traje? Mislim i moj zakaslje, al mislim da je bolestan... Vj mu se nesto zagrcmulo u grlu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.