Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Listopad 2020. 17:59

Da, i meni fali piskaranje ovdje. Tamo su mi ok nebitne teme,linkovi, slikice, i HITNA pitanja... Pokusat cu i ja vise pisati ovdje.
    Mene glava boli cijeli dan, a mali je sinoc bio budan od valjda 2 ujutro pa skroz do jutra.. oko pola 6 sam probudila muza i rekla nek se nose obojica kud zele, odoh ja u boravak. Probudila se u pola 10 🥳 inace mi je na narukvici pisalo da sam napravila 434 koraka koliko sam kruzila po krevetu 🤦
    .
    Ne znam s cim da mu dam korabicu ili karfiol? Ne zelim da to cisto jede. Inace fino papa, mislim da cak i previse, nista nisam mjerila.. i po noci se u nekom trenu napinje i prdi, mozda ga ipak busa boli. I da, pozdravljam mrlje od kasica nakon sto pobljucka mene i sebe 🤦🥳

11. Listopad 2020. 18:22

Vaki, jesi Osanit davala neovisni o raspoozenju?

sagi
    11. Listopad 2020. 19:48

Danas smo cijeli dan u pokretu, kod svekrve na ručku pa kod kumčeta, imao je nedavno drugi rođendan pa mu odnijeli poklon.
    Svekrva na ručku hoćeš mu dat juhe 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️čak sam očekivala da neće imat takve izjave jer šogorica ima dvoje male djece i uvodila je namirnice.
    .
    Meni isto forum ima svoju draž, nekak mi glupo pisat po wp u 3 u noći 😁🙊 ovo su beba teme, tu ću pisat, tamo slat slike. 

Jahanara
    11. Listopad 2020. 20:06

Malina bravo za tvoj spavanac! Treba tako muzevima dat da cuvaju vikendom da se bar malo naspavamo. Meni bude frustrirajuce ako bude budan po sat vremena po noci a ne zelim ni misliti da bude od 2 pa do jutra, uf.
    .
    Daj mu radje korabicu nego karfiol, pogotovo ako ga muci trbuscic. Karfiol napuhuje pa da mu ne bi bilo jos gore. Sa batatom mi se cini ok kombinacija🤔
    .
    Sagi 🤦‍♀️ za svekrvu.

MickeyMouse
    11. Listopad 2020. 20:06

Moja je danas popodne odspavala 2,5 sata, ja ležala kraj nje naravno 😂 zaspala i ja, probudila se ne znam di sam, koliko je sati, imam li djecu, koliko imam godina i tako. Mi smo danas isli van, nije padala kiša al je bilo oblačno i hladno. Ona bas uživa vani i sad sam je navikla da iza kasice ide van ne znam kak će kad krenu kiše.
    Danas je jela bananu, krušku i b.tikvu. Ja tu b.tikvu guram u sve, imam je na izvoz 😂
    Mala danas nije nervozna, ali velika zato je nervozna za sebe, nju i za buduće dijete. To place za sve, za sveeee, valjda je ova promjena vremena zeza.
    I ja se slažem za forum, budem češće došla pisati ☺️

Corinne
    11. Listopad 2020. 20:18

Danas drugi dan dohrane, i od jučerašnje 2 žlice dosli smo na 3-4. Sad ne znam dal da sutra krenem s nekom drugom namirnicom.. faca na tikvu je: fuuuj bljak. 
    .
    Sutra imamo cijepljenje protiv meningokoka B :( 

sagi
    11. Listopad 2020. 20:22

Mickey 😂
    Corrine sretno 🤞

11. Listopad 2020. 20:25

Mickey eh tako je meni sa starijom znaci negdi od 2.5 god pa do sad svaki drugi il treci dan ona je nemoguca pogotovo ako smo vise u stanu, vani uvijek super bude. Ok razumim da je ljubomorna, ali sve cinimo da nebude. Place isto bzvz nekada tu bome planem, cudi me da vec ne psuje i ona koliko nekad puta u danu recem a u pm, valjda su u toj fazi da iskusavaju granice, ali tanki su mi zivci zbog nespavanja pa zavrsi u kazni. Ali kad vidim pola druge djece iz zgrade ona je nista prema njima i nikad mi srecom nije scene radila. Mislim da tu tv i mob imaju danas previse utjecaja na njihovo ponasanje, ali jbg ja odkad naocale nosi ih nemogu izbjeci. 
    E i tako ja imam tikvice i jabuka na izvoz pa se ko vegeta u sve mjesaju 😂

Hany92
    11. Listopad 2020. 21:03

Hej,i meni draze ovdje..budi uspomene😊
    Moja sveki svaki vikend dode pa voli pametovat isto, ali oko svega,prije sam ja bila suzdrzana,sad sam pukla..ali i mama me iznenadi,ona bi i sol i secer dala🙈🙈🙈tak da i njoj kazem kaj mislim.Btw ima dijabetes a ona secer spominje🧘‍♀️🙄huh treba imat vrazje zivce..
    Mali briznuo u plac jaki kad mu se priblizila sveki,ja ga drtala kazem baka ti dosla,al jbg.Ona ostala u soku🤣
    A neka i ja sam u soku od svih njih😂😩🤯
    Ali J je supac 🙏pajki i veseli je.

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

skoljka
    11. Listopad 2020. 21:06

Miki bit ce da je nervozna zbog udarca jucer, mozda i danas psihicki prozivljava 🤷🏻‍♀️.

A je odspavao danas od pol 4 do pol6 i sad je na vrijeme zaspao, sad stalno razmisljam kako mu pomjeriti vrijeme nocnog spavanca zbog pomicanja sata 🤦🏻‍♀️

I ja tu b tikvu u sve mjesam, a i zdrava je za muske, tako kazu 😁

Corine super za napredak, sretno sutra 🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.