Da, i meni fali piskaranje ovdje. Tamo su mi ok nebitne teme,linkovi, slikice, i HITNA pitanja... Pokusat cu i ja vise pisati ovdje.
Mene glava boli cijeli dan, a mali je sinoc bio budan od valjda 2 ujutro pa skroz do jutra.. oko pola 6 sam probudila muza i rekla nek se nose obojica kud zele, odoh ja u boravak. Probudila se u pola 10 🥳 inace mi je na narukvici pisalo da sam napravila 434 koraka koliko sam kruzila po krevetu 🤦
.
Ne znam s cim da mu dam korabicu ili karfiol? Ne zelim da to cisto jede. Inace fino papa, mislim da cak i previse, nista nisam mjerila.. i po noci se u nekom trenu napinje i prdi, mozda ga ipak busa boli. I da, pozdravljam mrlje od kasica nakon sto pobljucka mene i sebe 🤦🥳
Danas smo cijeli dan u pokretu, kod svekrve na ručku pa kod kumčeta, imao je nedavno drugi rođendan pa mu odnijeli poklon.
Svekrva na ručku hoćeš mu dat juhe 🤦♀️🤦♀️🤦♀️čak sam očekivala da neće imat takve izjave jer šogorica ima dvoje male djece i uvodila je namirnice.
.
Meni isto forum ima svoju draž, nekak mi glupo pisat po wp u 3 u noći 😁🙊 ovo su beba teme, tu ću pisat, tamo slat slike.
Malina bravo za tvoj spavanac! Treba tako muzevima dat da cuvaju vikendom da se bar malo naspavamo. Meni bude frustrirajuce ako bude budan po sat vremena po noci a ne zelim ni misliti da bude od 2 pa do jutra, uf.
.
Daj mu radje korabicu nego karfiol, pogotovo ako ga muci trbuscic. Karfiol napuhuje pa da mu ne bi bilo jos gore. Sa batatom mi se cini ok kombinacija🤔
.
Sagi 🤦♀️ za svekrvu.
Moja je danas popodne odspavala 2,5 sata, ja ležala kraj nje naravno 😂 zaspala i ja, probudila se ne znam di sam, koliko je sati, imam li djecu, koliko imam godina i tako. Mi smo danas isli van, nije padala kiša al je bilo oblačno i hladno. Ona bas uživa vani i sad sam je navikla da iza kasice ide van ne znam kak će kad krenu kiše.
Danas je jela bananu, krušku i b.tikvu. Ja tu b.tikvu guram u sve, imam je na izvoz 😂
Mala danas nije nervozna, ali velika zato je nervozna za sebe, nju i za buduće dijete. To place za sve, za sveeee, valjda je ova promjena vremena zeza.
I ja se slažem za forum, budem češće došla pisati ☺️
Danas drugi dan dohrane, i od jučerašnje 2 žlice dosli smo na 3-4. Sad ne znam dal da sutra krenem s nekom drugom namirnicom.. faca na tikvu je: fuuuj bljak.
.
Sutra imamo cijepljenje protiv meningokoka B :(
Mickey eh tako je meni sa starijom znaci negdi od 2.5 god pa do sad svaki drugi il treci dan ona je nemoguca pogotovo ako smo vise u stanu, vani uvijek super bude. Ok razumim da je ljubomorna, ali sve cinimo da nebude. Place isto bzvz nekada tu bome planem, cudi me da vec ne psuje i ona koliko nekad puta u danu recem a u pm, valjda su u toj fazi da iskusavaju granice, ali tanki su mi zivci zbog nespavanja pa zavrsi u kazni. Ali kad vidim pola druge djece iz zgrade ona je nista prema njima i nikad mi srecom nije scene radila. Mislim da tu tv i mob imaju danas previse utjecaja na njihovo ponasanje, ali jbg ja odkad naocale nosi ih nemogu izbjeci.
E i tako ja imam tikvice i jabuka na izvoz pa se ko vegeta u sve mjesaju 😂
Hej,i meni draze ovdje..budi uspomene😊
Moja sveki svaki vikend dode pa voli pametovat isto, ali oko svega,prije sam ja bila suzdrzana,sad sam pukla..ali i mama me iznenadi,ona bi i sol i secer dala🙈🙈🙈tak da i njoj kazem kaj mislim.Btw ima dijabetes a ona secer spominje🧘♀️🙄huh treba imat vrazje zivce..
Mali briznuo u plac jaki kad mu se priblizila sveki,ja ga drtala kazem baka ti dosla,al jbg.Ona ostala u soku🤣
A neka i ja sam u soku od svih njih😂😩🤯
Ali J je supac 🙏pajki i veseli je.
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Miki bit ce da je nervozna zbog udarca jucer, mozda i danas psihicki prozivljava 🤷🏻♀️.
.
A je odspavao danas od pol 4 do pol6 i sad je na vrijeme zaspao, sad stalno razmisljam kako mu pomjeriti vrijeme nocnog spavanca zbog pomicanja sata 🤦🏻♀️
.
I ja tu b tikvu u sve mjesam, a i zdrava je za muske, tako kazu 😁
.
Corine super za napredak, sretno sutra 🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji