Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    09. Listopad 2020. 12:57

mmammaa

Moja je unazad par dana pocela plakati po noci. Spava i onda odjednom samo krene iz cista mira. Brzo joj dam dudu i smiri se i zaspi dalje. I tako valjda 5-6 puta nocas. Jel to regresija sna ili raste pa ju nesto boli… bas imam dojam kao da ju nesto boli/smeta, a nista joj nije. Zbunjena sam. Je li netko imao ovako?

Pa i moj tako u zadnje vrijeme, ali ja sisu dam odmah i on nastavi, dudu pljuje. 

skoljka
    09. Listopad 2020. 13:01

Sagi iznenadila bi se koliko sam ja sinoc izvukla kod A, prvo sam sa muzem probala, pa me on nanervirao jer ga ne cuva dobro pa se malac otme, onda je on negdjw izasao pa reko idem sama. Upalila mu teletabise u spuatila tablet skroz nisko da on mora biti okrenuz na bok da gleda i ulila pola mililitra, pa tak na drugu stranu, pa uspjela izvuci dosta, cujem ima jos i tri puta tako ponavljala, tri puta sam prala inaj nastavak za iuvlacenej koliko je toga bilo i jakozrelih smrklji koje se valjda nisu dale iz kanalica

My baby
    09. Listopad 2020. 14:40

Ja nemam problem sa ciscenjem nosa i ne stavljam ju na bok ja izvlacim kao sto sam i mladjoj kad smo bili u bolnici pa su joj tako izvlacili smrklje.i ono kad mislim da nema nista cuda izvucem

Vaki
    09. Listopad 2020. 14:41

Moj isto mlatari ručicama i miče glavu, ali to je za njegovo dobro. Čim čuje zvuk već maše glavicom i viće. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    09. Listopad 2020. 14:50

Viče... 🤣

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sagi
    09. Listopad 2020. 15:41

skoljka

Sagi iznenadila bi se koliko sam ja sinoc izvukla kod A, prvo sam sa muzem probala, pa me on nanervirao jer ga ne cuva dobro pa se malac otme, onda je on negdjw izasao pa reko idem sama. Upalila mu teletabise u spuatila tablet skroz nisko da on mora biti okrenuz na bok da gleda i ulila pola mililitra, pa tak na drugu stranu, pa uspjela izvuci dosta, cujem ima jos i tri puta tako ponavljala, tri puta sam prala inaj nastavak za iuvlacenej koliko je toga bilo i jakozrelih smrklji koje se valjda nisu dale iz kanalica

I ja sam sa crtićima probala. Ulijem Sinomarin, a kod izvlačenja ode skroz malo, i to bjelkasto prozirno. I niš se ne čuje kod usisavanja. I onda mislimm to je to, i kod dojenja mu kroz nos uz mlijeko i sluz iz nosa teče 🙈

skoljka
    09. Listopad 2020. 15:56

sagi

skoljka

I ja sam sa crtićima probala. Ulijem Sinomarin, a kod izvlačenja ode skroz malo, i to bjelkasto prozirno. I niš se ne čuje kod usisavanja. I onda mislimm to je to, i kod dojenja mu kroz nos uz mlijeko i sluz iz nosa teče 🙈

Znaci da ima, ponovi par puta po manje fizioloske, ja svaki put kad ponovim bude jos. Da to bjelo mora van kad to sazri vudi zelembaci e onda ide na upalu 🤷🏻‍♀️
    Ma moj se dao do prije dva tri dana, ali muz mu je par puta na suho izvlacio jer mu je lilo iz nosa, neznam mozda se tad uplasilo ili ga nesto zabolilo, a mozda nije do toga, sad vec kuzi dosta toga. 

skoljka
    09. Listopad 2020. 16:00

Malina, ja kad uvodim novu zitaricu onda je dajem po tri dana, a ovak kad nije nova onda miksam onu za koju mialim da pase u tu kombinaciju 🤷🏻‍♀️

Daj na wp koju sliku iz one knjige kombinacije za rucak potpuni obrok, mi bi ovih dana trebali potpuni rucak uvesti.
    Joooj jos palentu nisam uvela 🤦🏻‍♀️

skoljka
    09. Listopad 2020. 17:07

Ovo moje djete akroz izgubilo rutinu spavanja po danu. Prije bi spavao oko 9ujutro oko 30-45min,oko 13h sat i pol i oko 18h pola sata 45mi. Jucer odvalio nocno do 9 i popodne od 13 do 15 a danas od 10 do 11;30 i sad od 15:30 i sad spava, i prekjucer je ovako. Mislim super mi je da dva puta dnevno odspava duze al mi nekako raspored nije logican, al bitno da odspava

09. Listopad 2020. 18:50

Poslikam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.