Mompa u pocetku ju ni ne mozes natjerat da pojede vise.npr ja sam svojoj znala dati tipa ujutro doji onaj period fo 11 pa joj kasicu dam izmedju dojenja tj 12-pol jedan pa poslije ako hoce dojit a pojela je tako malo slobodno joj daj da doji.to ne moras joj razdvajat jer jos ne zamjenjuje obrok
Onda da ne brinem sa premalo jede kašice. Hvala ti.
Da, nisam napomenula da smo na isključivom dojenju. Mene to zeza što kao ponuditi joj treba kad nije pregladna kad nije presita kad nije umorna, kad je raspoložena. Majko mila. I onda mi se redovno desi da cica oko 8, igra se sat i pol i zrela je za krpe. Odspava i kad se probudi je već (ja pretpostavljam) previše gladna da bi joj nudila kašicu. Pa joj dam malo da ciki i jbg 😆
Mom probaj poalije tog dojenja u 8 tipa da se poigra pol sata pa da joj ponudis onda i nemoj se zamarat koliko zlica pojede moja nije nista htjela pa sam pauzirala a sad jedva 4 zlice jer i ona samo doji njoj je sisa sve na svijetu pa polako povecavat ce si kolicinu
Steta kaj ovdje sve manje tipkamo. Jedino tu vidim koliko mi je beba tocno stara 🤣
Brankica tamo si me prije nasla.
.
Mom to se i meni dogodilo sa jaknom iz Sinsaya🤭 isto nosi br 74 a jakna-valjda ce mu za godinu dana biti dobra🤣
.
Kasica-moj zaspe na podoju oko pola 9 i dajem mu kasicu oko 10. Ugl 1.5 sat od podoja otprilike.
Prvo joj ponudi kasicu pa onda sisu.
Steta kaj ovdje sve manje tipkamo. Jedino tu vidim koliko mi je beba tocno stara 🤣
Da i meni je zao sta ovdje skoro i ne tipkamo. Ovdje mi je sve preglednije😊
Da tak i ja mislim. Ovdje znam svaki dan koliko je star a nekad se zamislim boze koliko mu je ono 🙄 🤦🏻♀️😂😂
Da i meni je zao sta ovdje skoro i ne tipkamo. Ovdje mi je sve preglednije😊
I meni, na wp je pravi "kokosinac" sve zivo izbrblajmo sto nema veze sa bebama 🙈😂 pa ni nepisemo neke konkretne teme koje smo ovdje tipkale.
A je danas bas cendrav i placljiv. Baa nemogu procjeniti sto mu je. Uzme nekubigracku, pocne plakat, pocne puzat pa plakat, uzmem ga pa pocne plakat, raduje se kasici i napola pocne plakat suze krokodilske... I tak cjeli dan. Nocas sr u 2h probudio i ustao da se igra 🤦🏻♀️, jedva zaspao, isto tako oko 6h. Budjenje u 7:30 poslije toga odspavao 1 sat, i evo sad ce mozda nesto odspavati. Vjerujem da mu je kuca dosadila od ponedjeljka nismo bili vani. Isto toliko ga nismo kupali pa cemo poslije, mozda ga to malo oraspolozi.
Moguće da mu se poremetila rutina pa zato...
Mi nismo danas bili vani zbog lošeg vremena, a on čeznutljivo gleda van i negoduje. Meni je isto bolje vani, ali što mogu kad pada kiša...
Mi smo danas uveli batat, fino mu je... Samo što je bilo ukusnije prije nego što sam dodala jabuku. Eto, na greškama se uči.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji