Ako dodajete AD u kasice, onda prvo napravite sa tim AD-om mlijeko (od te jedne ili vise mjerica) pa to mlijeko ulijete u kasicu. Onda vam nece bebe odbijati kao kada stavite sam prah.
Tako je, sve hocu to napisat a nikako. Znaci ja ad razmutim u vodi od kuhanja voca ( ako je samo voce, ako je povrce onda cista voda) kad se prohladi voda, uvijek probam jel ok za ad, ulijem oko 60ml vode 2 mjerice ad, razmutim, dodam jusnu zlicu pahuljica malo vise, izmjesam pa dodam zblendano/izgnjeceno voce. Bude oko 200gr kasice
Kaslje svaki par sati po 5,6 puta i prestane
Kasljucanje, kihanje stucanje je normalno kod tek rodjenih beba. Ako smatras da kaslje radi prehlade obavezno se javi svome pedijatru.
Medija pa vecina beba tako kaslje i moja se nekad zakaslje ako nema temp i nije intezivan kasalj ne smatram da je bolesno dijete.ako mislis da treba nazovi pedijatra
Kaslje svaki par sati po 5,6 puta i prestane
To i moj radi i kise vise puta na dan. Da je bolestan ne bi kasljao svakih par sati.
I meni se cini 🤷♀️
Jahanara jesi ti ono narucivala jaknu iz sinsaya za 👶?
I meni se cini 🤷♀️
Jahanara jesi ti ono narucivala jaknu iz sinsaya za 👶?
Ja sam naručivala, uzela sam 74 jer su joj njihov bodi 74 i hlačice ok, mrvicu veliko ali jakna joj je ful velika, morat ću je vratiti. Naručit ću 68 u nadi da će to biti ok za ovu zimu....
Mi smo tek počeli sa dohranom, danas sedmi dan. Ona pojede max 20 grama. Je li vama tako bilo u početku, je li to ok? Počne glavicu okretati i buniti se, necu je forsirati. Krenuli smo s tikvicom pa sa hokaido pa batat. I danas batat plus hokaido. Ali slabo ona to jede. Veseli se i sve ali malo kolicinski.
.
Drugo pitanje, odspava mi jutarnji spavanac, probudi se već zrela za jesti pa joj dam cicati malo pa kasica pa cica opet. Jel u tome problem i smijem li to tako, mlijeko pa kasica ili bi bilo bolje to skroz odvojiti?
Mom pa u pocetku ju ni ne mozes natjerat da pojede vise.npr ja sam svojoj znala dati tipa ujutro doji onaj period fo 11 pa joj kasicu dam izmedju dojenja tj 12-pol jedan pa poslije ako hoce dojit a pojela je tako malo slobodno joj daj da doji.to ne moras joj razdvajat jer jos ne zamjenjuje obrok
Sortiraj odgovore
Najstariji