Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minnie255
    08. Listopad 2020. 22:08

Meni C jede na podne rucak slani obrok a popodne voce a nekad tu i tamo jos ponesto izmedju ako sam kod mojih tamo imamo domace smokve,cak je danas malo i mandarine posisala jer se igrala oa je probila😂a za dojenje nije bas nesto zintereairana jede 3 minute al sve okolo gleda,tako da jede 3 boce vec dnevno

Boa35
    08. Listopad 2020. 22:10

Daisy30

Cure imate li preporuku di nabaviti zastite za rubove stola, ruckica od ladica itd.?

Najjeftinije u bauhausu.. baš mi moramo sljedeći tj u kupnju. 🤣

Boa35
    08. Listopad 2020. 22:20

Mellorine a do sad sam joj samo prije podne dala jest i to je to..ostalo cica. 
    Danas je evo pojela cijelu kašicu iza 15h..prvi pit sam joj popodne tak dala drugi obrok..i to mi je plastična žl s kojom inače ona jede bila u perilici pa sam je hranila metalnom malenom.. sve si mislim da je možda i do žličice..ne znam, ali baš je lijepo pojela sve. 
    Školjka 🤞 da čim prije ozdravite! 
    Mi smo spustili podnicu u kindaču čim je propuzala. Al još se tako ne diže..samo kad je na meni onda pokušava ustati. 

08. Listopad 2020. 22:42

Skoljka 🤞 da ozdravite sto prije! Jeste se probali inhalirati?
    .
    Curke, super za kasice 🤗 

brankica09
    08. Listopad 2020. 22:45

Karla89

Mellorine a do sad sam joj samo prije podne dala jest i to je to..ostalo cica.
    Danas je evo pojela cijelu kašicu iza 15h..prvi pit sam joj popodne tak dala drugi obrok..i to mi je plastična žl s kojom inače ona jede bila u perilici pa sam je hranila metalnom malenom.. sve si mislim da je možda i do žličice..ne znam, ali baš je lijepo pojela sve.
    Školjka 🤞 da čim prije ozdravite!
    Mi smo spustili podnicu u kindaču čim je propuzala. Al još se tako ne diže..samo kad je na meni onda pokušava ustati.

Karla moze biti i do zlice , probaj sutra opet s metalnom pa ces vidjet 🙈 

Jahanara
    09. Listopad 2020. 02:22

Zasto ne nastavi spavat nakon jela, vec sat vremena se uspavljujemo i spustim ga-gotovo, ajmo ispocetka i onda nakon par neuspjesnih pokusaja skacem po lopti jer vise ne znam sto.
    I pocela su me strasno ledja bolit dok ga hranim. 
    .
    Malina ja cu zitarice uvoditi isto po 2-3dana kao i druge namirnice. 

sagi
    09. Listopad 2020. 03:06

Eto nas s prvog hranjenja 🙂
    Jao kako vrijeme ide, spuštaju s podnice u krevetiću. 

Jahanara i moj zna tak ponekad 😕 ono spava mu se, zaspi, spustiš ga i il odmah il za par minuta plač 🤷‍♀️
    Skoljka mi se baš borimo s tim aspiratorom, usisavač nema šanse, nejde nam ni ono na usta, sad uzeli i električni 😁 čim približim nešto nosu, odmah otimanje, bacanje , plač. Al njemu nikad nejde tak puno, ide. Malo skroz. Nadam se da to znači da nema više, a ne da ne izvučemo.
    Karla super za kašicu, krenut će to vama više 🙂🤞
    Malina sa žitaricama planiram kao i Jahanara. 

sagi
    09. Listopad 2020. 05:08

Dakle prvo buđenje oko pol 3, papanje, nunanje, spavanje. Buđenje i odmah nunanje, pa buđenje opet za sat, nunanje i pokušaji uspavljivanja  i sad sam ga presvukla i stavila na sisu pa ćemo vidjet. 🤞

09. Listopad 2020. 05:47

Jutrooo, evo kavica stize ☕☕☕
    Ja naspavana, a mala spava 😂 bila je super noc sa 3 buđenja i eto meni se vise nespava.
    Skoljka da da kad je propuzala spustila podnicu jer ona meni cim dođe do necega penje se i to ne samo na koljena nego i na noge.
    Karla moze biti do zlice, ali moze biti da joj i bolje odgovara to vrijeme za kasicu. Ja bih na tvom mjestu davala tako i dalje, ujutro uvodis nesto novo ako imas pa to neka i pojede u manjoj kolicini, a popodne joj skuhas sto vise voli.
    Malina ja sam uvodila zitarice 2 dana neznam za neko posebno pravilo osim ako su cjelovite da ih određeno vrijeme treba potapati.

sagi
    09. Listopad 2020. 07:12

Jutro ☕
    Još 2,3 buđenja poslije. Aj barem je prvi san lijepo odvalio, od pol 8 do pol 3 💪
    Al čujem da ima neš u nosiću, moramo to sad očistiti. 
    Morala sma uzet sebi neofen jer me glava rasturala 🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.