![](/media/img/5b/40/d859e9b2bf72d04db894.jpeg)
Meni C jede na podne rucak slani obrok a popodne voce a nekad tu i tamo jos ponesto izmedju ako sam kod mojih tamo imamo domace smokve,cak je danas malo i mandarine posisala jer se igrala oa je probila😂a za dojenje nije bas nesto zintereairana jede 3 minute al sve okolo gleda,tako da jede 3 boce vec dnevno
Cure imate li preporuku di nabaviti zastite za rubove stola, ruckica od ladica itd.?
Najjeftinije u bauhausu.. baš mi moramo sljedeći tj u kupnju. 🤣
Mellorine a do sad sam joj samo prije podne dala jest i to je to..ostalo cica.
Danas je evo pojela cijelu kašicu iza 15h..prvi pit sam joj popodne tak dala drugi obrok..i to mi je plastična žl s kojom inače ona jede bila u perilici pa sam je hranila metalnom malenom.. sve si mislim da je možda i do žličice..ne znam, ali baš je lijepo pojela sve.
Školjka 🤞 da čim prije ozdravite!
Mi smo spustili podnicu u kindaču čim je propuzala. Al još se tako ne diže..samo kad je na meni onda pokušava ustati.
Skoljka 🤞 da ozdravite sto prije! Jeste se probali inhalirati?
.
Curke, super za kasice 🤗
Mellorine a do sad sam joj samo prije podne dala jest i to je to..ostalo cica.
Danas je evo pojela cijelu kašicu iza 15h..prvi pit sam joj popodne tak dala drugi obrok..i to mi je plastična žl s kojom inače ona jede bila u perilici pa sam je hranila metalnom malenom.. sve si mislim da je možda i do žličice..ne znam, ali baš je lijepo pojela sve.
Školjka 🤞 da čim prije ozdravite!
Mi smo spustili podnicu u kindaču čim je propuzala. Al još se tako ne diže..samo kad je na meni onda pokušava ustati.
Karla moze biti i do zlice , probaj sutra opet s metalnom pa ces vidjet 🙈
Zasto ne nastavi spavat nakon jela, vec sat vremena se uspavljujemo i spustim ga-gotovo, ajmo ispocetka i onda nakon par neuspjesnih pokusaja skacem po lopti jer vise ne znam sto.
I pocela su me strasno ledja bolit dok ga hranim.
.
Malina ja cu zitarice uvoditi isto po 2-3dana kao i druge namirnice.
Eto nas s prvog hranjenja 🙂
Jao kako vrijeme ide, spuštaju s podnice u krevetiću.
.
Jahanara i moj zna tak ponekad 😕 ono spava mu se, zaspi, spustiš ga i il odmah il za par minuta plač 🤷♀️
Skoljka mi se baš borimo s tim aspiratorom, usisavač nema šanse, nejde nam ni ono na usta, sad uzeli i električni 😁 čim približim nešto nosu, odmah otimanje, bacanje , plač. Al njemu nikad nejde tak puno, ide. Malo skroz. Nadam se da to znači da nema više, a ne da ne izvučemo.
Karla super za kašicu, krenut će to vama više 🙂🤞
Malina sa žitaricama planiram kao i Jahanara.
Dakle prvo buđenje oko pol 3, papanje, nunanje, spavanje. Buđenje i odmah nunanje, pa buđenje opet za sat, nunanje i pokušaji uspavljivanja i sad sam ga presvukla i stavila na sisu pa ćemo vidjet. 🤞
Jutrooo, evo kavica stize ☕☕☕
Ja naspavana, a mala spava 😂 bila je super noc sa 3 buđenja i eto meni se vise nespava.
Skoljka da da kad je propuzala spustila podnicu jer ona meni cim dođe do necega penje se i to ne samo na koljena nego i na noge.
Karla moze biti do zlice, ali moze biti da joj i bolje odgovara to vrijeme za kasicu. Ja bih na tvom mjestu davala tako i dalje, ujutro uvodis nesto novo ako imas pa to neka i pojede u manjoj kolicini, a popodne joj skuhas sto vise voli.
Malina ja sam uvodila zitarice 2 dana neznam za neko posebno pravilo osim ako su cjelovite da ih određeno vrijeme treba potapati.
Jutro ☕
Još 2,3 buđenja poslije. Aj barem je prvi san lijepo odvalio, od pol 8 do pol 3 💪
Al čujem da ima neš u nosiću, moramo to sad očistiti.
Morala sma uzet sebi neofen jer me glava rasturala 🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji