Krivi zadnji smajlić, al nema veze 😁
.
Mellorine super da si naspavana. Meni baš fali još malo odmora, ali T se hoće igrati 🙈
Jutro cure!
Mell stizem na kavu🤗
.
Sagi znaci i kod vas noc kao i nasa...najgore mi je to sto na rukama cvrsto spava a cim spustim budi se. Preselila se s njim u neko doba u boravak pa smo tako odspavali.
.
Sagi koji si uzela elektricni?
Sagi ma sad sam naucila i kad isprekidano spavam da se naspavam i nama nos od 3/4 buđenja je odlicna kakve znaju biti 🙈 najbolje ti otic spavat kad i on pa se naspavas 😂 tako smo mi svi od pola 9 bili nekolke noci isli 😁
Moja je unazad par dana pocela plakati po noci. Spava i onda odjednom samo krene iz cista mira. Brzo joj dam dudu i smiri se i zaspi dalje. I tako valjda 5-6 puta nocas. Jel to regresija sna ili raste pa ju nesto boli... bas imam dojam kao da ju nesto boli/smeta, a nista joj nije. Zbunjena sam. Je li netko imao ovako?
Ma mislila sam da li cete raditi pauze kod zitarica tipa 3 dana jede griz, pa 3 dana bez zitarica,pa 3 dana palenta
Sagi ma sad sam naucila i kad isprekidano spavam da se naspavam i nama nos od 3/4 buđenja je odlicna kakve znaju biti 🙈 najbolje ti otic spavat kad i on pa se naspavas 😂 tako smo mi svi od pola 9 bili nekolke noci isli 😁
I išla sam tako 😁 ma kak sam malo prehlađena, onda me to umara. Al ništa što kava ne može riješiti 😁☕☕
Neki Nano, muž uzeo u ljekarni. Bila je slika u wp grupi, mogu ti slikat ak ti treba.
Mmamma, 5-6x plakanja kakvog si opisala nismo imali, ali bude nekad jednom.
.
Cure, bas ste imale losu noc :/ i moj je budan nakon nocnog dojenja ali ja ugl ne nunam vec ili masiram ili ga pustim pa po novom uspije i sam
Sortiraj odgovore
Najstariji