Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    09. Listopad 2020. 07:14

Krivi zadnji smajlić, al nema veze 😁

Mellorine super da si naspavana. Meni baš fali još malo odmora, ali T se hoće igrati 🙈

Jahanara
    09. Listopad 2020. 07:15

Jutro cure!
     Mell stizem na kavu🤗
    .
    Sagi znaci i kod vas noc kao i nasa...najgore mi je to sto na rukama cvrsto spava a cim spustim budi se. Preselila se s njim u neko doba u boravak pa smo tako odspavali.
    .
    Sagi koji si uzela elektricni? 

09. Listopad 2020. 07:19

Sagi ma sad sam naucila i kad isprekidano spavam da se naspavam i nama nos od 3/4 buđenja je odlicna kakve znaju biti 🙈 najbolje ti otic spavat kad i on pa se naspavas 😂 tako smo mi svi od pola 9 bili nekolke noci isli 😁

mom3
    09. Listopad 2020. 07:42

Moja je unazad par dana pocela plakati po noci. Spava i onda odjednom samo krene iz cista mira. Brzo joj dam dudu i smiri se i zaspi dalje. I tako valjda 5-6 puta nocas. Jel to regresija sna ili raste pa ju nesto boli... bas imam dojam kao da ju nesto boli/smeta, a nista joj nije. Zbunjena sam. Je li netko imao ovako?

09. Listopad 2020. 07:48

Ma mislila sam da li cete raditi pauze kod zitarica tipa 3 dana jede griz, pa 3 dana bez zitarica,pa 3 dana palenta

sagi
    09. Listopad 2020. 07:56

Mellorine

Sagi ma sad sam naucila i kad isprekidano spavam da se naspavam i nama nos od 3/4 buđenja je odlicna kakve znaju biti 🙈 najbolje ti otic spavat kad i on pa se naspavas 😂 tako smo mi svi od pola 9 bili nekolke noci isli 😁

I išla sam tako 😁 ma kak sam malo prehlađena, onda me to umara. Al ništa što kava ne može riješiti 😁☕☕

sagi
    09. Listopad 2020. 07:58

Neki Nano, muž uzeo u ljekarni. Bila je slika u wp grupi, mogu ti slikat ak ti treba. 

09. Listopad 2020. 08:06

Mmamma, 5-6x plakanja kakvog si opisala nismo imali, ali bude nekad jednom.
    .
    Cure, bas ste imale losu noc :/ i moj je budan nakon nocnog dojenja ali ja ugl ne nunam vec ili masiram ili ga pustim pa po novom uspije i sam

09. Listopad 2020. 08:07

Malina ja dajem svaki dan skoro drugu zitaricu

Jahanara
    09. Listopad 2020. 08:08

Tnx Sagi, ne treba slika.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.