![](/media/img/5b/40/d859e9b2bf72d04db894.jpeg)
Moja je unazad par dana pocela plakati po noci. Spava i onda odjednom samo krene iz cista mira. Brzo joj dam dudu i smiri se i zaspi dalje. I tako valjda 5-6 puta nocas. Jel to regresija sna ili raste pa ju nesto boli… bas imam dojam kao da ju nesto boli/smeta, a nista joj nije. Zbunjena sam. Je li netko imao ovako?
Nama je tako bilo par dana prije nego joj je zubić izbio van..i evo ovu noć je opet krenula s tim plačem..
Očito i drugi stiže 🙈
Nocas se igrala u kinderbetu full budna u 01:19. 🙈Mislilm si wtf?! I onda opet u 02:38h. Regresija ili kaj je sad ovo?
Dobro jutro cure!
Nadam se da je dobra noc iza vas, o nasoj necu pisati😕
Bili smo jucer cijeli dan u pokretu i dijete nije glasa ispustilo a cim smo dosli kuci pocelo je cendranje. Al to vise nije ono kme kme vec urla iz sve glasa.
.
Skoljka mozda bas izbacuje jedno dnevno spavanje. Moja je vec sa 6mj pocela na 2 puta dnevno, a sa godinu je imala jedan spavanac. Dok recimo od sestricne mala je oko godine dana izbacila trece spavanje.
.
Pokupovala preporucene zitarice, hvala Skoljka😘 jedva cekam da uvedemo jos koju namirnicu pa da pojacam sa zitaricama. I kupila bocicu TT, zvace sisac🤦♀️ al uz zvakanje je uspio popiti 30ml. Onu MAM je izbacivao. Kljunasice koje sam vidjela su od 6+ tako da nisam uzimala.
.
Mellorine kako dodajes AD u kasice? Samo umijesas prah ili? Molim malo pojasnjenje😊
.
Vidjela sam prekrasnih bebica u grupi🥰 tamo kasnim sa svim temama pa samo da bebe ovdje pohvalim.
Jutrooo, moze jedna litrica ☕ za mene. 😂😂
Znaci Jahanara kod nas skoro isto. Isto cijeli dan bili u pokretu i ona je bila predobra svi je hvalili kako je super. Ali zato sinoc uzas noc stalno se budila. Dobro opet kazem nemogu se previse zaliti jer ona nist neplace dugo nit da je budna i da se razbudi nego samo se puno puta probudi i ja je uspavam il na cici ako je vrijeme za hranjenje ili nunanjem.
E ja ti ubacim samo mjericu ad-a jer ako je vise nece ona da pojede kasicu. Evo jucer sam npr u dva deci vode skuhala jabuku i stavila 3 zlice instant prosa i malo grozđai samo umjesala tu mjericu ad-a. To cu vjerojatno tako dok ne potrosim ovaj ad jer nevjerujem da ce ga ona prihvatiti na bocicu 😅
Ali nije kraj svijeta ako me prihvati ad jednostavno ce mlijecno dobivati kroz mlijeko, jogurt, sir.
Ok, znaci uz zitarice umijesas. Nema smisla da ga umijesam samo u voce i povrce?
Danas planiram b.tikvu, jabuku i krusku😊
Mi danas batat i jabuka poslije 1.spavanca.
.
Prijavljujem okret sa trbuha na ledja!
Jutro, naša noć je bila poludobra, prvo buđenje u 2, jeo, zaspao do 5.
I onda nunanje, pa zaspi, odmah se probudi , čujem pun nos, pa špricnula synomarin, izašlo odmah dosta sluzi van dok sam ga digla. Probala još sa električnim aspiratorom , onim na usta i usisavačem. Ništa više nejde. 🤷♀️
Pa dala sisu za utjehu i zaspao od 7 do pol 9.
.
Al naspavali smo se između 🙂
Mi danas batat i jabuka poslije 1.spavanca.
.
Prijavljujem okret sa trbuha na ledja!
Bravo O 🙂
T se lijepo okrene s trbuha na leđa, uglavnom loveći igračku, al obrnuto zapne s rukom pa se ljuti 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji