I mi smo komentirali kad god nekam idemo i vidimo druge bebe i slušamo roditelje, shvatimo kak je naš T mirna i dobra beba, on se stvarno ne plače bezveze nikad. Kod svekrve uglavom spavao u istoj prostoriji di smo bili svi mi, uključujući djecu od 2 i 5 godine 😁
.
A ovi kod kojih smo išli su presmiješni , kao pitaju dal smo se navikli na malog jer je njima trebala godina dana da se prilagode i shvate da im se život promijenio 🤦♀️ pa se svaki put čude kak smo mi kao zen 😂😂😂 da se razumijemo, stariji su od nas, nisu neki neiskusni klinci.
Hej,i meni draze ovdje..budi uspomene😊
Moja sveki svaki vikend dode pa voli pametovat isto, ali oko svega,prije sam ja bila suzdrzana,sad sam pukla..ali i mama me iznenadi,ona bi i sol i secer dala🙈🙈🙈tak da i njoj kazem kaj mislim.Btw ima dijabetes a ona secer spominje🧘♀️🙄huh treba imat vrazje zivce..
Mali briznuo u plac jaki kad mu se priblizila sveki,ja ga drtala kazem baka ti dosla,al jbg.Ona ostala u soku🤣
A neka i ja sam u soku od svih njih😂😩🤯
Ali J je supac 🙏pajki i veseli je.
U šoku od svih njih 😂 😂
Miki bit ce da je nervozna zbog udarca jucer, mozda i danas psihicki prozivljava 🤷🏻♀️.
.
A je odspavao danas od pol 4 do pol6 i sad je na vrijeme zaspao, sad stalno razmisljam kako mu pomjeriti vrijeme nocnog spavanca zbog pomicanja sata 🤦🏻♀️
.
I ja tu b tikvu u sve mjesam, a i zdrava je za muske, tako kazu 😁
.
Corine super za napredak, sretno sutra 🤞🏻
Nisam čula to ta m.tikvu, mi ju često jedemo, volimo juhu, a i ovak pečenu s povrćem, mesom.
Ok, a drugo pitanje, sta je ta korabica uopce? Ja to nikad nisam jela, vidim po slikama, meni to izgleda kao celer, al ocito pojma nemam 😂
Skoljka fino ste bome cornuli! Nezz sto da ti kazem za pomicanje, mislim lako za otic spavati, ali sta ujutro, e to ne znam 😂🙈
.
Ovo sto kazete za b.tikvu i jabuke, pa ma super, nek jedu sto se mene ticu to sa svime! U onoj knjizi citam one ruckove i na kraju obavezno kao nesto vocno umjesati da se zeljezo bolje apsorbira, ima mi to smisla a vidjet cemo.
.
Mikica, a jadni ti klinci, ne znaju sto prolaze a moraju i to proci :( ja kad cujem malu kat ispod nas kako vristi po pola sata nije mi dobro. A draga curica jako. Onda pogledam mog vrapcica i place mi se. .
.
Inace, ja ocito ne uvodim po jednu namirnicu da jede cisto samo nju. Kontam nek zavoli hranjenje a lako za ostalo.
.
Corinne, na fejsu ima cijeeeli topic o tome sto reci drugima na savjete o prehrani 😂😂 nemres vjerovat al eto, svi iste probleme. Moja sveki ZA CUDO BOZJE ni a ni b, ne kuzim. Mislim da me se boji, nema sta drugo biti. Ili nije muzu nista muckala, mozda brasna, secera i mlijeka samo, tko to zna 😂 i kekse, zaboravih.
Mellorine da, to su stvarno bezvezni razlozi - neće ove šlape nego one, hoće bodi sa autićima a ne sa srcima, nisam joj skinula koru sa kruha... planem i ja, kad cijeli dan slušam kmečanje 😱 a onda si pomislim da je njoj to možda veliki razlog, pokušavam joj objasniti da mi samo mora reci sto je muci pa da ćemo riješiti da ne mora odmah plakati, al to su sve mali koraci.
Skoljka to sam si i ja pomislila da je vjerojatno to boli još uvijek pa da je zato nervozna.
Hany haha ostala u šoku 😂
Malina korabica obično ide u juhicu, nije kao celer on raste u zemlji, ona je vani, mislim da je blaža nego celer.
Kad se uopće pomiče sat? Haha Malina slažem se, lako sa odlaskom na spavanje, buđenje je problem 😂
A koliko da te korabice natrijebim za kasicu? Skroz malo pa s jabukom i naravno TIKVOM 😍?
Korabu dobijes snitu u onoj mjesavini povrca/grinceku za juhu. Jela si ju sigurno a eznas da je to. Ona je onak zemljanog okusa, ja stavim snitu tanju.
Eto malo noćne 😁
Malina znam, čitala sam to na fejsu 🙂 iako nisam ni trebala objašnjavat niš. Na njeno ponosno moji su jeli s 3 mjeseca juhu sam samo rekla super nek su, a moj T neće i tu je stalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji