Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Daisy30
    08. Listopad 2020. 14:25

Cure imate li preporuku di nabaviti zastite za rubove stola, ruckica od ladica itd.?

mom3
    08. Listopad 2020. 15:20

Daisy30

Cure imate li preporuku di nabaviti zastite za rubove stola, ruckica od ladica itd.?

Ja sam uzela u Mulleru.

08. Listopad 2020. 15:54

Karla koliko puta joj u danu nudis kasicu, jednom samo kao dorucak ili vise puta. Moja npr ima 2 konkretna obroka a treci je nesto kao međuobrok ajmo reci jer kad mi rucamo uvijek i njoj nesto malo skuham da nas negleda ono meni nist nedate 😂

Daisy30
    08. Listopad 2020. 16:19

mmammaa

Daisy30

Ja sam uzela u Mulleru.

E super, thx :)

08. Listopad 2020. 20:42

Jel ima neko pravilo za uvodenje zitarica! Tipa da mora biti neki vremenaki razmak itd. ...

brankica09
    08. Listopad 2020. 20:48

Mene zeza forum 🤦‍♀️ 
    Socka sretnih 6 🥳 pratimo vas u dan 🙈 
    Jao sta volim slabahtere , kad mi tako lijepo napisete kombinacije za papanje 😋 tnx mellorine & sagi 🤣

brankica09
    08. Listopad 2020. 20:49

Daisy ima i u ikei 🙈 

skoljka
    08. Listopad 2020. 21:48

Ajme pa ja danas nisam ni usla na forum, bas sam bezobraznaaa 🤦🏻‍♀️

A je bolje sto se tice temperature drzi se na 37, ali evo ja sad imam 🤷🏻‍♀️ Borim se da mu cistim nosic do jucer je normalno dao bilo mu fora svaki put, a sad kad cuje usisavac odmah panika, sad ga navlacim sa Teletabisima i veceras sam mu litar izvukla iz par pokusaja uzas.

Nocas smo uspjeli lijepo odspavati jer svaki put kad bi zakmecao ja sam ga spojila na (.) i on malo posisa i zaspe a bome i ja, to je bilo jedno 3-4 puta i jutros se probudili u 9 sto se jednom do sad desilo, bas mi odgovaralo. Bilo bi dobroo kad bi nocas bila jos bolja noc sto se tice A jer sam ja koma, sinoc ga uspavljujem a kaslje mi se suze liju ma uzas. 

Ovo za voce Jagosice pa uvedi te jabuke i kruske, vidjet ces pa ces moci super kombinacije sa povrcem raditi, slobodno mjesaj, kad uvedes rizine pahuljice one su bas bezveze okusom pa ih voce popravi.
    Ja sam mrkvu medju prvima uvela i nije imao nekih problema ali malo je stavis, recimo odmah je kombas sa necim sto ne zatvara recimo kruskom, kuzis, slazes kombinacije. 

skoljka
    08. Listopad 2020. 21:48

Sanja i Daisy kako su bebani? 💙💙

skoljka
    08. Listopad 2020. 21:51

Puzaci jeste li spustili madrace u kreveticima i boxovima/vrticima, ja jesam jos kad je propuzao, danas ga gledam uspio se uhvatiti za rub u krevetu i stoji na koljenima i pokusava na prste i onda je ko svjeca zveknuo 🤦🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.