Cestitam brankice!
.
Moj malac je super, i onda doslovno u sekundi promijeni raspolozenje u "daj jesti odmah sad i spava mi se". Morat cu kao jahanara, naci trenutak da nije ni gladan ni sit, ni pospan i da je budan
Brankica sretnih pola godine🎉🎉🎉
Ajme kako vrijeme ide
Anita kako frendica i beba?
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jutro cure, zao mi je sto vam je noc bila koma. Mi produzili do 9ipo spavanje i sad pijemo kavicu 😊
Inhalator je super stvar, i za klince i za nas odrasle. Mm je bas nedavno pricao sa virologom sa Rebra i rekao mu bi si mi odrasli trebali sad u doba korone inhalirati fizioloskom i ustrcavati u nos kao prevenciju.
Mi smo danas planirali grozdje buduci da imamo domace neprskano. Treba li i grozdje kuhati?
Joj zaboravila komentirat.
U grupi Kašice na fejsu piše da ne treba, ali uzdužno prerezati ako ne planiraš gnječiti. I ja bi gulila i vadila koštice 🙂
Baš sam čitala da se mogu i zamrznut, baš ću probat pa ak će bit ok mu ubacim u kašicu kad krenemo 🙂
Jutro cure, zao mi je sto vam je noc bila koma. Mi produzili do 9ipo spavanje i sad pijemo kavicu 😊
Inhalator je super stvar, i za klince i za nas odrasle. Mm je bas nedavno pricao sa virologom sa Rebra i rekao mu bi si mi odrasli trebali sad u doba korone inhalirati fizioloskom i ustrcavati u nos kao prevenciju.
Mi smo danas planirali grozdje buduci da imamo domace neprskano. Treba li i grozdje kuhati?
Joj zaboravila komentirat.
U grupi Kašice na fejsu piše da ne treba, ali uzdužno prerezati ako ne planiraš gnječiti. I ja bi gulila i vadila koštice 🙂
Baš sam čitala da se mogu i zamrznut, baš ću probat pa ak će bit ok mu ubacim u kašicu kad krenemo 🙂
Na kraju sam kuhala, samo sam izvadila kostice, skuzila sam ako ogulim da mi ne ostane nistav od bobice 😂
Ne jede komadice nego blendano pa sam sve zblendala i svida mu se 😊
Sretnih 6 🥳🥳
.
Da, bas ne smije biti pospan a mora bit polusit 😁 iako ne mogu rec da je zatvorio usta, da sam pola sata hranila bi uspjeli. Al sta cu kad je trljao okice i cendrao otkad se probudio :/
Sortiraj odgovore
Najstariji