Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    06. Listopad 2020. 12:32

Nama je danas 6.mjeseci 🥰 💘

Corinne
    06. Listopad 2020. 12:39

Cestitam brankice!  
    .
    Moj malac je super, i onda doslovno u sekundi promijeni raspolozenje u "daj jesti odmah sad i spava mi se". Morat cu kao jahanara,  naci trenutak da nije ni gladan ni sit, ni pospan i da je budan 

Hany92
    06. Listopad 2020. 12:52

Brankica sretnih pola godine🎉🎉🎉
    Ajme kako vrijeme ide
    Anita kako frendica i beba?

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    06. Listopad 2020. 12:53

brankica09

Sretnih vam pola godine 🙂🥳

sagi
    06. Listopad 2020. 13:00

Ani95

Jutro cure, zao mi je sto vam je noc bila koma. Mi produzili do 9ipo spavanje i sad pijemo kavicu 😊

Inhalator je super stvar, i za klince i za nas odrasle. Mm je bas nedavno pricao sa virologom sa Rebra i rekao mu bi si mi odrasli trebali sad u doba korone inhalirati fizioloskom i ustrcavati u nos kao prevenciju.

Mi smo danas planirali grozdje buduci da imamo domace neprskano. Treba li i grozdje kuhati?

Joj zaboravila komentirat.
    U grupi Kašice na fejsu piše da ne treba, ali uzdužno prerezati ako ne planiraš gnječiti. I ja bi gulila i vadila koštice 🙂
    Baš sam čitala da se mogu i zamrznut, baš ću probat pa ak će bit ok mu ubacim u kašicu kad krenemo 🙂

• Ani95
    06. Listopad 2020. 13:19

sagi

Ani95

Jutro cure, zao mi je sto vam je noc bila koma. Mi produzili do 9ipo spavanje i sad pijemo kavicu 😊

Inhalator je super stvar, i za klince i za nas odrasle. Mm je bas nedavno pricao sa virologom sa Rebra i rekao mu bi si mi odrasli trebali sad u doba korone inhalirati fizioloskom i ustrcavati u nos kao prevenciju.

Mi smo danas planirali grozdje buduci da imamo domace neprskano. Treba li i grozdje kuhati?

Joj zaboravila komentirat.
    U grupi Kašice na fejsu piše da ne treba, ali uzdužno prerezati ako ne planiraš gnječiti. I ja bi gulila i vadila koštice 🙂
    Baš sam čitala da se mogu i zamrznut, baš ću probat pa ak će bit ok mu ubacim u kašicu kad krenemo 🙂

Na kraju sam kuhala, samo sam izvadila kostice, skuzila sam ako ogulim da mi ne ostane nistav od bobice 😂
    Ne jede komadice nego blendano pa sam sve zblendala i svida mu se 😊

06. Listopad 2020. 13:23

Sretnih 6 🥳🥳
    .
    Da, bas ne smije biti pospan a mora bit polusit 😁 iako ne mogu rec da je zatvorio usta, da sam pola sata hranila bi uspjeli. Al sta cu kad je trljao okice i cendrao otkad se probudio :/

My baby
    06. Listopad 2020. 14:01

Brankice sretnih sest velikih❤️

Jahanara
    06. Listopad 2020. 14:04

brankica09

Cestitamo🎊🥳🥳

mom3
    06. Listopad 2020. 14:04

brankica09

Sretnih velikih 6 🎊🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.