Sretnih 6 🥳🥳
.
Da, bas ne smije biti pospan a mora bit polusit 😁 iako ne mogu rec da je zatvorio usta, da sam pola sata hranila bi uspjeli. Al sta cu kad je trljao okice i cendrao otkad se probudio :/
Meni je trebalo dobra dva tjedna dok smo utvrdili kad je najbolje vrijeme, jednom mi se cak desilo da je skoro zaspao u hranilici 🙈😂
.
Brankica sretnih 6 mjeseci 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
.
A je nekako bas njenjee, vidi se da je bubani, temperatura lagana 37.8, nos pun, stalno izvlacim a i sam curi. Evo spava ali vec ga drugi put douspavljujem probudi se valjda jer tesko dise, sad dise na usta.
Ani super 👏 Kad ste krenuli s dohranom?
Prije 2tj, taman kad je napunio 5mj. Prva dva dana je pojeo jedva zlicicu, dvije i treci dan iznenadenje, pojeo 100g i od tada pojede 150g kasice i zasad mu se svida sve sto sam mu dala. Ja sam po 2 dana uvodila namirnice tako da smo do sada probali jabuku, krušku, šljivu, batat, proso, maslinovo ulje i tikvu.
Brankice - sretnih 6! Pošalji nam fotkicu u grupu.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ani super 👏 Kad ste krenuli s dohranom?
Prije 2tj, taman kad je napunio 5mj. Prva dva dana je pojeo jedva zlicicu, dvije i treci dan iznenadenje, pojeo 100g i od tada pojede 150g kasice i zasad mu se svida sve sto sam mu dala. Ja sam po 2 dana uvodila namirnice tako da smo do sada probali jabuku, krušku, šljivu, batat, proso, maslinovo ulje i tikvu.
Super, odlicno to njemu ide!👏
Jeste vi onda zamijenili jedan obrok?
Zdravo imam pitanje imam bebu 3 mjeseca ona se i dalje ponoci budi da pije budi se na 3,4 sata . Cula sam da ima i bebe koje se nahrane u 9,10 i ustanu tek ujutru do 8 , ako ima ko neki savjet molim vas .
Zdravo imam pitanje imam bebu 3 mjeseca ona se i dalje ponoci budi da pije budi se na 3,4 sata . Cula sam da ima i bebe koje se nahrane u 9,10 i ustanu tek ujutru do 8 , ako ima ko neki savjet molim vas .
Ja bi rekla da su rijetke bebe koje spavaju 10 sati u komadu. Normalno je da se bebe bude noću, osim da papaju, treba im i nasa blizina, i pomoc da se natrag uspavaju. Ja bi bila sretna da se moja beba budi svakih 3-4 sata 😀
Beba od 3 mjeseca nije normalno da se ne budi po noci za jesti. Jako je bitno da ima nocni obrok. Naravno da postoje ali to je jako rijetko, ovdje nas ima 20ak pa na zimskim bebama nesto vise cini mi se i jedina beba koja se ne budi je od nase mybaby ali to je kod njih genetski od troje njene djece niti jedna se nije budila.
Čitam ja vaše probleme po kakanju i kužim da imamo skroz kontra problem. Naime H svaki dan kaka minimalno 2 puta, a najčešće i više, s kašicama krenuli prije dva tjedna. 🙈 sad sam fakat malo zabrinuta.
Brankice sretnih 6 mjeseci!
Nikako da se javim ovdje, nove cure dobrodošle!
Moja je uvela jedan obrok i to doručak. Danas je pojela oko 150 grama banana/butternut tikva i onaj mix tri žitarice. Počeli smo prije mjesec dana, a ručak ću krenuti kad napuni 6 mjeseci pa kad krenem sa mesom
Sortiraj odgovore
Najstariji