Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _Katja_
    06. Listopad 2020. 09:27

Dobro jutro cure, hvala na savjetima, probat ću, pomoći će nešto 😊 Ja bas nemam sreće sreće s tim bradavicama od početka, mučila sam se dugo i s ragadama, tek je s dva mjeseca počela dojiti na obje strane normalno, bez izdajanja, bočica i svega... Vjerojatno mi se ovo sad dogodilo jer ne uhvati sisu kako treba. 
    Mi smo budne od sedam, standardno s tri budjenja za dojenje, zaspala sad opet u devet, dobra je 🥰

• _Katja_
    06. Listopad 2020. 09:34

Školjka želim vam brzo ozdravljenje.
    Ne znam jeste li već o tome pisale, ali koristite li inhalator kad su prehladjeni? Ja ga planiram kupiti, vidjela sam kod prijateljice da su ga bas puno koristili. 

Jahanara
    06. Listopad 2020. 09:49

Malina sretno! 🤞 da prihvati dobro! Ni moj nece dudu a zlicu samo daj😁
    .
    Mi papali jabuku i b.tikvu 😀
    .
    Katja koristim za stariju kad je prehladjena, a i za njega cu. Al se nadam da ce se ugledati na seku i da nece biti cesto bolestan. 

• Ani95
    06. Listopad 2020. 10:25

Jutro cure, zao mi je sto vam je noc bila koma. Mi produzili do 9ipo spavanje i sad pijemo kavicu 😊

Inhalator je super stvar, i za klince i za nas odrasle. Mm je bas nedavno pricao sa virologom sa Rebra i rekao mu bi si mi odrasli trebali sad u doba korone inhalirati fizioloskom i ustrcavati u nos kao prevenciju.

Mi smo danas planirali grozdje buduci da imamo domace neprskano. Treba li i grozdje kuhati? 

Corinne
    06. Listopad 2020. 11:14

malina08

I ne kuzim sta se desava s bebicama..:( gdje ste bile i koliko ste setali?

Moj je dobio prehladu od mene, bar tak mislim, makar smo svuda skupa, al mozda je mene prije ulovilo. A vani smo dva put dnevno, max sat vremena po šetnji, ugl po šumi, tak da nemam pojma di smo to pokupili. Glavno da je proslo. 
    .
    Jeste papaliii?

Vaki
    06. Listopad 2020. 11:29

Sad vidim da sam vjerojatno zeznula što sam prekinula dohranu zbog nekakanja. Mislim, malo je količinski jeo, a jako ga mučilo. On se veseli kad vidi svoju zdjelicu, ali nakon 3 žlice počinje veselo brundati i sve popljuje. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

06. Listopad 2020. 11:33

Corinne

malina08

I ne kuzim sta se desava s bebicama..:( gdje ste bile i koliko ste setali?

Moj je dobio prehladu od mene, bar tak mislim, makar smo svuda skupa, al mozda je mene prije ulovilo. A vani smo dva put dnevno, max sat vremena po šetnji, ugl po šumi, tak da nemam pojma di smo to pokupili. Glavno da je proslo.
    .
    Jeste papaliii?

Nismo, sad se probudio iz 1.spavanca pa cu kad dode malo k sebi 😁

06. Listopad 2020. 12:20

Nista od danas,nadrkan je i poceo je stucati, prislonila zlicu al samo se komesao i cendrao :( probat cu sutra kad bude bolje volje

sagi
    06. Listopad 2020. 12:24

malina08

Nista od danas,nadrkan je i poceo je stucati, prislonila zlicu al samo se komesao i cendrao :( probat cu sutra kad bude bolje volje

Ajoj. Al da, stignete 🙂

Jahanara
    06. Listopad 2020. 12:29

malina08

Stignete i sutra poceti😉 
    Moj oko 8 cica i onda mu za sat i pol dajem kasicu. Znaci da nije ni sit ni gladan😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.