Jahanara pa ja bi se mjerila po standardnoj kasici koliko da mu das taj jedan obrok.
Ja svojoj ono kad sam bila uvela kasicu nisam davala sisu vrlo brzo tek nakon sat vremena cak sat i pol,jos ako tebi tako lijepo jede pa nema potrebe da mu nudis nakon pol sata sisu i kasicu sam davala taj jedan podoj sto bi bio oko podne mislim tako sam ja radila a svatko radi sebi kako misli da bi trebalo
Tj znala sam stati kad okrenu glavu da nece vise jer ti mu koliko se sjecam dajes ove lagane namirnice sada
Jahanara,ista pitanja me muce, malo cu prolistati svoju knjigu jos pa mozda sto pametno pronadjem 😂
Evo cure moje misljenje. Na pocetku dok jedu manje i isprobavaju okuse ja sam davala cicu ubrzo poslije kasice jer joj tad to nije bio cjelovit obrok. Nakon 6 dana ona je meni vec jela dobru kolicinu ako se sjecate tanjura ali je i dalje trazila cicu jer je to bilo samo voce i povrce. Onda kad sam uvela i zitarice postao je cjelovit obrok i nudila sam joj cicu nakon sat ili sat i pol. A kad je bas zamjenila za obrok cica tek poslije spavanja odnosno sljedece hranjenje za 2/3 sata. Vodu sam uvijek nudila nakon kasice, jednom ili dvaput kad mi je ispala gusca sam nudila i tokom jela.
Etooo pa ako pomaze 😊 moja danas jela krumpir, butternut tikvu zgnjeceno u malo juhe od teletine i par komadica teletine i iznenadila me kako meso dobro zvace 😁 mala jadna gladna 😂
Jahanara,ista pitanja me muce, malo cu prolistati svoju knjigu jos pa mozda sto pametno pronadjem 😂
Dijeli ako nadjes😉
.
Mellorine jesi i ti svojoj na pocetku davala koliko je htjela kao My baby svojoj ili si ipak ogranicila?
Fin ruckic je imala😀
Pa negdi od 6og dana sam davala koliko bi htjela jer sam vidjela da je nesmeta, nije jos nista tesko padalo pa zasto ne kad fino papa
Cure, mi bili jučer na cijepljenju i imali pregled..sve je ok, aliii..dr nas je pitala jede li kašice i koliko.. ja rekla da jede oko 50-60grama..to bude max 10žličica.. na što mi je dr rekla da je to premalo i da bi trebala pojest više od 100grama..
Ona meni zatvori usta i okreće glavu..kak da joj dam više? Danas sam jok ponudila 3h nakon cice, isto je pojela..ništ više nego inače.. i kad cica ona to obavi za 5min, nije da dugo jede..
Koliko vaše bebe pojedu količinski?
Karla, koliko ono vec dajes kasicu? Procitala sam da bi do kraja 1.mj trebalo biti 150g kasice pa povecati na 200 u 2.mj
Cure, mi bili jučer na cijepljenju i imali pregled..sve je ok, aliii..dr nas je pitala jede li kašice i koliko.. ja rekla da jede oko 50-60grama..to bude max 10žličica.. na što mi je dr rekla da je to premalo i da bi trebala pojest više od 100grama..
Ona meni zatvori usta i okreće glavu..kak da joj dam više? Danas sam jok ponudila 3h nakon cice, isto je pojela..ništ više nego inače.. i kad cica ona to obavi za 5min, nije da dugo jede..
Koliko vaše bebe pojedu količinski?
A pojede skoro 200 za dorucak, al su bas fine da bi i ja jela 😁, probah neku kupovnu da vidis kako reagir. Mi znamo nekad za 10 min zavrsiti a nekad pola sata nam treba.
Sortiraj odgovore
Najstariji