Čitam ja vaše probleme po kakanju i kužim da imamo skroz kontra problem. Naime H svaki dan kaka minimalno 2 puta, a najčešće i više, s kašicama krenuli prije dva tjedna. 🙈 sad sam fakat malo zabrinuta.
Pa mislim da je 2,3 puta normalno. T kako kad, nekad 3 dana ništa, nekad svaki dan jednom , nekad 3 put na dan, nema pravila. Doduše isključivo doji.
Jutro!
Socka budi sretna sta je tako😉
.
Medij5 Skoljka ti je sve napisala. Mi smo nocas imali 4 budjenja i nakon 4-tog evo nas budnih.
.
Nadam se da su bubane bebe bolje🤞
Jutro!
Socka budi sretna sta je tako😉
.
Medij5 Skoljka ti je sve napisala. Mi smo nocas imali 4 budjenja i nakon 4-tog evo nas budnih.
.
Nadam se da su bubane bebe bolje🤞
Definitivno se neću žaliti 😉 kod nas opet koma noć...budna od pola 12 do pola 1, pa opet od 2 do pola 4 uz vrisku, bacanje, gunđanje. Više fakat ne mogu skužit kaj ju muči, a bome ni kak joj pomoć. Nema temperature, nije gladna, nakon prvog zuba drugih nema na vidiku... pomalo sam već očajna. I evo je sad koncert traje već dobrih 20min😩 inače ne pijem kavu, al mislim da mi danas ne gine🙈
Mi smo se danas malo vrstili u normalu, dva hranjenja, inače je budan kad je drugo oko 5,pol 6,al eto ga spava. Doduše trebalo mu je dugo da zaspi oba puta, pogotovo nakon prvog hranjenja. I nije imo puno bušenja izmešu, možda jedno, dva i uz malo maženja, nunanja zaspao.
Socka a kolko je tvoja stara? Bez trake ne znam 😁
Jutroo ☕☕☕
Brankice sretnih pola god sa zakasnjenjem 🎉
Mickey super za uveden obrok 😊
Socka pa nije to uopce problem, moja također vecinu dana kaka 2 puta dnevno.
.
Nama isto koma noc sa milion buđenja, neznam jel ima sad kakvi skok ali zadnja dva dana je kao provalija koliko bi jela i stalno me cupa za majicu, stalno bi htjela visit na cici.
.
E da koje su vam kombinacije za mesne tj obroke sa juhom?
Jutro mamiceee moja beba vec od rodeenja ima kao zastopan nos doktorica mi rekla da je to prva. 3 mj normalno cistim joj sa slanom vodom pa onda sa vakumom izvucem sve van ali tako svako jutro, sada mi je pocela malo kasljati sta mogu dati bebi protiv kaslja
A da i da dodam i ja sam malo prehladena dali je moguce da je preslo i na nju
Medija bebe i znaju kasljat od smrklji koje ne znaju drugacije same izbacit ne znam kako joj izvlacis to iz nosa ali najbolje ti je s onim na usisivac i izvlacit to moja i kad nije smrkava izvucem joj iz nosa sta trebai uvijek bude u nosu nesto.malo stekam cure na forumu jer sam fokusirana na what grupu i dogadanja s nasim dragim mamama.
Medija bebe i znaju kasljat od smrklji koje ne znaju drugacije same izbacit ne znam kako joj izvlacis to iz nosa ali najbolje ti je s onim na usisivac i izvlacit to moja i kad nije smrkava izvucem joj iz nosa sta trebai uvijek bude u nosu nesto.malo stekam cure na forumu jer sam fokusirana na what grupu i dogadanja s nasim dragim mamama.
Da tako i radimm i ja isto izvucem joj sve ali tako vec 3 mj i uvijek joj bude nosic kao zastopan
Sortiraj odgovore
Najstariji