Ja sam bila prestala nakon prvog mjeseca pa sam opet krenula, mislim da godi njezinoj probavi tako da ću nastaviti.
Večeras mi je kod dojenja bas jako vukla sisu i mislim se dal je to tako zbog zubića koji su valjda blizu pa boli, al kad je pustila vidim da su se na bradavici stvorila dva mjehurića u kojima je krv 😢 Jel ima tko iskustva s time? Boli na dodir, sad mi je muka kad će trebati dojiti na tu stranu 😥
Ja sam imala bijeli blister loji je prekrio bradavicu, bolno užasno. Stavila sam tople oblloge prije dojenja pa je mali povukao, plakala od bolova. Nisam mogla trljat ručnikom, inače sam imala problema s osjetljivim i bolnim bradavicama prvih dva mjeseca.
Maži purelanom.
Jutro ☕ mislim da 4 buđenja, ja naspavana jer nije bilo onih nepotrebnih buđenja.
Sagi super za temp da je prosla
Jahanara mozda sad bude cesce kakao, meni su uvijek palile suhe sljive, ja ih se najedi a ona valjda preko mlijeka dobije pa isto kaka mekse i cesce tako da mu mozes i sljivu ubrzo uvesti ona ti je super. A npr banana je zatvara isto kao stariju. A svatko je drugaciji pa treba naci sto kome pase.
Nadam se da je i ostale bebice proslo 😊
Jahanara 🥳
.
Jutroo od 2 ne spavam, budjenje jer jedva dise, hropce, malo dojio i zaspao ali stalno borba sa disanjem i otkeivanjem, cjelu noc dezurala, sad mjerila temo u guzi 37,7 🤷🏻♀️ a topal je bas
Jahanara 🥳
.
Jutroo od 2 ne spavam, budjenje jer jedva dise, hropce, malo dojio i zaspao ali stalno borba sa disanjem i otkeivanjem, cjelu noc dezurala, sad mjerila temo u guzi 37,7 🤷🏻♀️ a topal je bas
I moj je tu prvu noć teško disao, stabila mu fiziološku i malo smo izvukli aspiratorom pa je bilo lalše.
Al on kak sisa zna mu ić mlijeko iz nosa i jučer mu s tim išla i sluz iz nosa tak da si izgleda on sam pročisti nos tako 😂
I stvarno sam ga često stavljala na sisu , nije prošlo više od 2 sata između hranjenja nijednom. Imali smo barem 12 podoja.
Nama noc koma, ja se bavim premjestanjem s trbuha na ledja i obratno. Onda budenje od 4, budan kao pticica. Oko pola 6 popizdila i probudila muza,on ga uspavljivao i legla nazad, a mali zacas budan pa sam se pravila da spavam a on me gledao i gledao. Na kraju odvalili do 8:20.
.
Kupila b.tikvu, daj boze da ne pljune sve nazad kao dude.
I ne kuzim sta se desava s bebicama..:( gdje ste bile i koliko ste setali?
I ne kuzim sta se desava s bebicama..:( gdje ste bile i koliko ste setali?
Kod nas je moguće da je bio zubić, kad mu je izbio jedan u subotu, drugi jučer, ima tek 4 mjeseca pa možda jače reagira.
Inače mi šetali u Zagorju po svježem zraku, opet nismo bilo ekstremno dugo vani jer on dugo ne izdrži 😁
A sad vladaju neke virozice, ak se družite s vrtićkom djecom, onda mogu neš pokupiz od njih.
Sortiraj odgovore
Najstariji