Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Listopad 2020. 22:09

Mybaby sjecam se tog kobnog dana 😂 ma kazem, ja sam probala cuda popiti al eto,nista.
    .
    Koliko zlicica kasice dat, 5-6 za prvi put? Sta ak hoce jos?

• Ani95
    05. Listopad 2020. 22:13

malina08

Ani95

malina08

Ja vise ne dajem nikakav probiotik, mislite da to hoce protjerati?

Meni su proso, sljive i maslinovo ulje dobitna kombinacija za 💩
    Takoder sam mu prve dane pravila rijede kasice, tj vise vode stavljala da mu bude lakse za probavu.

Ma mi jos nismo na kasicama, samo dojimo ali mislim da uskoro krecemo!

Sry nisam jos sve popratila 😊

• Ani95
    05. Listopad 2020. 22:16

skoljka

Ani95

skoljka

Ani95

Hany92

Ani95

Pozdrav cure, citam vas vec duze vrijeme, ali nikako se prikljuciti. T ima 5mj i stvarno nikakvih problema s njim, spava cijelu noc sa jednim budenjem, preko dana 2-3 duza spavanja. Mi naime imamo drugi problem vezan za hranu. T je rupa bez dna, dnevno popije 1,4l mlijeka, i nema sanse da bude manje. Poceli smo sa kasicama, jede sto god mu dam, pojede 150g kasice i iza toga popije punu bocicu mlijeka 🐷 Ima li ijedna savjet kako smanjiti kolicinu?

Ej bok👋super da je dobar bebac.Nego kolko ima kg,? Koliko dug?To za dojeno mlijeko pricas ili ad?Kazu ako jede kasicu,ponuditi vode, caja iza..pa bi trebao manje traziti mlijeka.Ima tocno tablica kolko bi beba od koje dobi trebala uz dohranu piti mlijeka,mada je svaka beba individua.Iskreno mi jos nismo na kasicama pa mozda neka curka moze dati bolji savjet,ja bi samo probala to sa vodom,ako vec nisi naravno😉

Hvala na odgovoru 😊 na AD-u je, probala sam sa vodom, al nista ne pomaze 😂 sada ima 7kg i 68cm, pedijatrici je isto cudno koliko jede, a nije buckast, samo u duzinu raste

Koja si ti sretnica, imas bebu za pozelit, bar sto se tice spavanja. Pa ako je tak zgodan onda nemas brige, vjerovatno ima brzi metabolizam🤷🏻‍♀️. Mi smo na dojenju pa ni neznam koliko popije, ali navecer mu poslije dojenja dam ad i popije 180ml, kasice koliko god da napravim on pojede, za dorucak pojede oko 200, a za rucak mu napravim manje jer necu jos da mu zamjenim obrok.

Sto se tice spavanja stvarno jesam 😊 ne znam samo na koga mu metabolizam kad smo i ja i mm buce 😂
    Da li postoji ograničenje koliko bi g kasice smjeli pojesti? Ja napravim uvijek oko 150 i sve pojede, a strah mu dati vise da mu ne bude lose.
    Nakon koliko si mu uvela rucak?

Mi smo poceli sa 5mi 10 dana sa dohranom. Nakon mjesec i nesto osprobavanja uveli smo doeucak
    Za dorucak jede cjelovit obrok od oko 200gr mlijecno-zitno - vocni
    .
    Sad vec 15ak dana nudim povrce za rucak, pojede oko 100gr, dok uvedem jos namirnica i povecamo kolicinu cemo zamjenit i taj obrok.
    .

Aha aha znaci kad u potpunosti zamjenis prvi obrok krece se sa drugim. 
    T fkt jede, mislim da bi 💩 pojeo da mu dam, ali mi se cini da mlijeko nikad nece izbacit, bit ce na AD-u do faksa 😂

• Ani95
    05. Listopad 2020. 22:18

malina08

Mybaby sjecam se tog kobnog dana 😂 ma kazem, ja sam probala cuda popiti al eto,nista.
    .

Mozes mu dat jos koju zlicicu, ali ne previse da mu ne preoptereti trbuh, a i rijetko koje dijete prvi put bas navali na kasicu 😊

skoljka
    05. Listopad 2020. 22:24

Ani95 kad sam potpuno uvela dorucak pa nakon skoro mjesec dana sam pocela nuditi rucak. Rucak jos nismo potpuno zamjenili.

Minnie daj mi napisi par kombinacija koje nudis za rucak, nemam ideja, jel nudis potpun obrok ili? 

skoljka
    05. Listopad 2020. 22:26

malina08

.

Ma 2 - 3 zlicice prvi dan, nenoj pretjerivat, ipak ce se zeludac i crijeva sokirati necim novim, samo polako sa svim nemoj pretjerivat niti zurit, sve stignes

• _Katja_
    05. Listopad 2020. 22:37

Mellorine

Katja mislim da ti se napravio blister, procitaj malo na netu i trebala bi ih probusiti pa te nece vise boliti

Joj da, izgleda da je to to 😬 Hvala ti. Ne smijem sad probušiti jer nemam sterilnu iglu pa da ne napravim neko sranje. Sutra ću riješiti nadam se...
    Želim vam svima mirnu noć 😴

05. Listopad 2020. 23:01

_Katja_

Mellorine

Katja mislim da ti se napravio blister, procitaj malo na netu i trebala bi ih probusiti pa te nece vise boliti

Joj da, izgleda da je to to 😬 Hvala ti. Ne smijem sad probušiti jer nemam sterilnu iglu pa da ne napravim neko sranje. Sutra ću riješiti nadam se…
    Želim vam svima mirnu noć 😴

Ja sam imala bijeli blister. Bila sam par puta duze pod tusem i prolazila s trljacicom, i bila je dosta vruca voda. Preko dana sam isto stavljala vrele obloge da cep omekani a onda bih dala malom kad je bio gladan da povuce,kao, mozda pukne tad.  Medjutim nestao je pod tusem kad sam ga tiskala kao prist van da nisam ni sama bila sigurna jel prsnulo ili nije,ali sam vidjela da ga ujutro vise nije bilo. Vreli tus, trljanje rucnikom i pokusaj istisnuti

Jahanara
    06. Listopad 2020. 06:01

Jutro☕!
    Budjenje u 2 pa u 5 nakon kojeg smo ostali budni, juhuuuuu!
    .
    Nadam se da ste svi dobro spavali!
    .
    Sagi kako je malac?

sagi
    06. Listopad 2020. 06:43

Jutro,
    Sto buđenja, al manje od jučerašnjih tisuću. 🙈
    T nije imao temp od jučer 🙂💪
    Jahanara uf, nadam se da će po danu odspavat zato duže 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.