Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ani95
    07. Listopad 2020. 16:13

Pozdrav cure 😊 obavili danas i trening i kasicu. Prvi put da mu nisam dala AD iza kasice nego sam cekala da vidim nakon koliko ce trazit i tek nakon dva sata trazio tako da mogu reci da lagano mijenjamo obrok. Sto se tice spavanje, moj spada pod "unicorn" djecu 😂 samo jedno budenje od 2mj starosti. Ono sto je nama pomoglo je striktna rutina, koje sam se strogo drzala 4mj, znaci tocno se zna kad je hranjenje, kupanje i ostalo, i bilo mi je bitno da ne spava sat ipo, dva prije vecernjeg spavanja. Isto tako, koliko god cudno zvuci bitno je da dovoljno spava preko dana, jer ako je premoren nece moci zaspati. Mi preko dana koristimo white noises i lijepo spava. Takoder sa rutinom sam postigla da on svaki dan spava u isto vrijeme (pola sata vise manje) i tocno znam kad mu je vtijeme za spavanje. Na pocetku je rutina zamorna i treba je se drzati, ali evo sad se dogodi koji put da moramo negdje otici, i da ne moze spavati kad bi trebao/htio, a sutra se sve vrati na staro jer mu se tijelo naviklo na nas ritam.
    Isto tako vjerujem da je puno lakse meni kojoj je dijete na AD-u nego mama koje doje, jer ste vi djetetu i hrana i utjeha. Mome je hrana bocica, a utjeha duda pa mu po noci ne trebam 😂

07. Listopad 2020. 16:29

Ani95

Pozdrav cure 😊 obavili danas i trening i kasicu. Prvi put da mu nisam dala AD iza kasice nego sam cekala da vidim nakon koliko ce trazit i tek nakon dva sata trazio tako da mogu reci da lagano mijenjamo obrok. Sto se tice spavanje, moj spada pod "unicorn" djecu 😂 samo jedno budenje od 2mj starosti. Ono sto je nama pomoglo je striktna rutina, koje sam se strogo drzala 4mj, znaci tocno se zna kad je hranjenje, kupanje i ostalo, i bilo mi je bitno da ne spava sat ipo, dva prije vecernjeg spavanja. Isto tako, koliko god cudno zvuci bitno je da dovoljno spava preko dana, jer ako je premoren nece moci zaspati. Mi preko dana koristimo white noises i lijepo spava. Takoder sa rutinom sam postigla da on svaki dan spava u isto vrijeme (pola sata vise manje) i tocno znam kad mu je vtijeme za spavanje. Na pocetku je rutina zamorna i treba je se drzati, ali evo sad se dogodi koji put da moramo negdje otici, i da ne moze spavati kad bi trebao/htio, a sutra se sve vrati na staro jer mu se tijelo naviklo na nas ritam.
    Isto tako vjerujem da je puno lakse meni kojoj je dijete na AD-u nego mama koje doje, jer ste vi djetetu i hrana i utjeha. Mome je hrana bocica, a utjeha duda pa mu po noci ne trebam 😂

Eh da... Pa gle, vjerujem da svi imamo vecernju rutinu, ali opet od toga nista. Moj nema ni dudu ni bocicu, uvaljujem mu male tetre al nist od toga. U biti nezz ni sama sto hoce od mene kad se probudi, vj se maziti,nunati i sisati 😁❤️ koristim i ja white noise za uspavljivanje. Nezz za ostale al ja tesko da stavljam u isto vrijeme preko dana spavati, jer se nekad budi u pola 7, nekad pola 8, a otkako zvjerinja od 4 ujutro, zapocnemo za pravo dan u pola 9... I kako namjestiti spavance onda? Nekad je umoran nakon 2 i po sata, nekad nakon sat i 20. ... Skraceno, prestala sam se zamarati 😂

My baby
    07. Listopad 2020. 17:01

Ani svi mi imao rutinu kad nam djeca idu spavati i znamo kad u koji sat moraju ici spavati i svi tako radimo ali to ti nema veze s rutinom mozes ti imat rutinu kakvu zelis ali neke bebe su zahtjevnije neke ne to je sve do beba.Bilo je mama koje su pomjerale bebama pa su se bebe budile kao i inace.a i imas beba koje neplanirano zaspu a da nije pod rutinom tipa ako su duze vani,ako putuju ili bilo sta od toga.

My baby
    07. Listopad 2020. 17:03

A i imas beba koje ne zele ni dudu ni bocicu ni nista od toga.e cure zaboravih vam reci moja pije vodu sad iz case kljunasice pricala sam vam da nece bocicu pa mi je i ovo ok.

• Ani95
    07. Listopad 2020. 17:37

Cure nemojte me krivo shvatiti, ovo nije bio napad i ako kod mene pali ne znaci da ce kod svih nego sam samo napisala sto je nama pomoglo pa mozda jos nekome pomogne

07. Listopad 2020. 17:40

Ani95

Cure nemojte me krivo shvatiti, ovo nije bio napad i ako kod mene pali ne znaci da ce kod svih nego sam samo napisala sto je nama pomoglo pa mozda jos nekome pomogne

Ma neeee, naravno sve ok 🤗

07. Listopad 2020. 17:42

My baby, koju kljunasicu imas? Da i ja probam to sa svojim guzonjom 

My baby
    07. Listopad 2020. 18:28

Ani nismo to shvatile ko napad sve ok :) samo kazem to ti je jednostavno do bebe.
    Malina uslikam ti na what grupi

Libica
    07. Listopad 2020. 19:25

auf dugo nisam citala, stalno smo bili leteci, sad sam nadoknadila malo 😊 nadam se da su mali bolesnici sad vec bolje!
    Brankica sretnih velikih 6!!
    Mi smo neki dan na vrh prsta dali malo gnjecene tikvice sad dok ih jos ima, a danas malo avokada isto velicine graska.. prijateljica iz Svedske mi je poslala neku brosuru za dohranu od tamo, pa pise da se ceka do godinu dana s onim standardnim soli, secerom, medom.. ali me zbunilo da oni zbog nitrata cekaju i s blitvom, spinatom i ciklom 😮 
    I izbio nam zubic, cekamo valjda i drugi jos 😄

Beba V. ❤

Jahanara
    07. Listopad 2020. 20:02

Libice bravo za zubic🥳🥳 i za probanu tikvicu i avokado.
    .
    T je od popodne cendrav, samo vice uuuu, uu, uuuuuu... a onda sestrica njemu: to bijo majoj bebi, to, jeci seki sojoj zato beba pace... evo me glava rastura od silnog tepanja i neprestalnog uuuu.
    .
    Opet trebam savjete🤣🤣 niceg se ne sjecam od Tene🙈 pitanja:
    1. znaci sutra nam je 6.dan i koliko ja njemu da dam kolicinski? Ne mjenjamo jos obrok, samo uvodimo namirnice. Jutros je pojeo oko 15zlicica i prestala sam mu davati mada je otvarao usta za jos. 
    2. Dajem mu pola sata prije nego bi sisao. Zakljucile smo u grupi da i podoj iza kasice ali kada -odmah ili s nekim razmakom? Kad vodu dati? Ovih dana sam davala popodne jer je sisa isla odmah poslije kasice.
    .
    Sorry cure ak sam dosadna al sam se totalno pogubila u tom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.