Katja mislim da ti se napravio blister, procitaj malo na netu i trebala bi ih probusiti pa te nece vise boliti
Dok popratim sve na whatup i tu🤣tko se ukljucio dobrodosao.
Jahanara mislim da sam jednom pisala da je capoy sok naranca prosrao moju tj ja sam ga pila a ja i dalje dajem wayu i ona uredno kaki svaki dan ili svaki drugi
Jel smijem preci na Wayu ako sam do sad davala Biogaiu? Kupit cu i sok sutra.
Jahanara smijes zasto ne.ja joj dajem wayu sa d3 kapima i stvarno nikad nije imala problema sa kakanjem uostalom ti si mu pocela davat kasice i super mu dodje probiotik sada a ako se nije pokakao otkad ga hranis to je to dok se crijeva ne naviknu na krutu hranu
Jel smijem preci na Wayu ako sam do sad davala Biogaiu? Kupit cu i sok sutra.
Ma smijes, sve je to isto.
Mybaby, sta ja nisam sve popila pa eto, mali ne kenja po 10 dana 😂
Jahanara cappy naranca moja kenjala citav dan od tog😂al doduse ja sam litru samo tako popila jer mi je pasala hladna iz frizidera
Malina nemam pojma moja kaki redovno al taj dan je sve na sebi usrala dva puta i ja sam povezala da je od narance jer drugih dana kad ga nisam pila sve bilo ok normalno kakila jednom
Ak je isto onda cu promijeniti probiotik mozda pocne bolje kakati.
Naranca je dobra za probavu tako da moguce da je od nje.
Ja kasice isto ne vagam i ne mjerim ja to odokativno tako sam
I prvoj...nekad pojede vise nekad manje,al sve u svemu skoro smo zamjenili 2 obroka jedan vocni i jedan povrtni...povrce malo teze al evo od kad jede juhu od nogica sa grisom bas lijepo jede...sad cu joj jedan dan proso ili amaranth umejsto grisa stavit😃
Sortiraj odgovore
Najstariji