Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Listopad 2020. 21:24

Katja mislim da ti se napravio blister, procitaj malo na netu i trebala bi ih probusiti pa te nece vise boliti

My baby
    05. Listopad 2020. 21:28

Dok popratim sve na whatup i tu🤣tko se ukljucio dobrodosao.
    Jahanara mislim da sam jednom pisala da je capoy sok naranca prosrao moju tj ja sam ga pila a ja i dalje dajem wayu i ona uredno kaki svaki dan ili svaki drugi

My baby
    05. Listopad 2020. 21:32

Cappy sok sad vidim sta sam napisala🤣

Jahanara
    05. Listopad 2020. 21:34

Jel smijem preci na Wayu ako sam do sad davala Biogaiu? Kupit cu i sok sutra. 

My baby
    05. Listopad 2020. 21:51

Jahanara smijes zasto ne.ja joj dajem wayu sa d3 kapima i stvarno nikad nije imala problema sa kakanjem uostalom ti si mu pocela davat kasice i super mu dodje probiotik sada a ako se nije pokakao otkad ga hranis to je to dok se crijeva ne naviknu na krutu hranu

05. Listopad 2020. 21:52

Jahanara

Jel smijem preci na Wayu ako sam do sad davala Biogaiu? Kupit cu i sok sutra.

Ma smijes, sve je to isto.
    Mybaby, sta ja nisam sve popila pa eto, mali ne kenja po 10 dana 😂

My baby
    05. Listopad 2020. 21:52

Jahanara cappy naranca moja kenjala citav dan od tog😂al doduse ja sam litru samo tako popila jer mi je pasala hladna iz frizidera

My baby
    05. Listopad 2020. 21:54

Malina nemam pojma moja kaki redovno al taj dan je sve na sebi usrala dva puta i ja sam povezala da je od narance jer drugih dana kad ga nisam pila sve bilo ok normalno kakila jednom 

Jahanara
    05. Listopad 2020. 21:57

Ak je isto onda cu promijeniti probiotik mozda pocne bolje kakati. 
    Naranca je dobra za probavu tako da moguce da je od nje.

• Minnie255
    05. Listopad 2020. 21:59

Ja kasice isto ne vagam i ne mjerim ja to odokativno tako sam
    I prvoj...nekad pojede vise nekad manje,al sve u svemu skoro smo zamjenili 2 obroka jedan vocni i jedan povrtni...povrce malo teze al evo od kad jede juhu od nogica sa grisom bas lijepo jede...sad cu joj jedan dan proso ili amaranth umejsto grisa stavit😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.