Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    03. Listopad 2020. 19:08

skoljka

O cemu vi, za sta trazite bocicu, za mlijeko ili vodu? Moj vodu pije iz TT kljunasice silikonske, a mlijeko iz bocice sa sisacem isto TT natural closer linija ona najobicnija.
    .
    Moj sad spava, tak svako vece oko pola sata odmori prije vecernjeg spavanja, voljela bi da malo ranije zaspe. Bas nas muci ono dnevno, evo ni danas, pola sat aje sam odspavao i digao se i brzo ga pristekam na sisu i jos je oko 45 min s tim da nisam smjela ni disati 🤦🏻‍♀️ ne svidja mi se ovaj nacin jer bas vidim da je poceo kuziti sisu, al sta da radim sad

Trazim bocicu za mlijeko, moram pronaci neku koja ce mu odgovarati i iz koje ce piti. Lako mi je dati na zlicicu par ml a sta cu kad prestanem dojiti. Mala je do 2 godine pila bocicu kad bi se probudila i navece prije spavanja. A za vodu cu uzeti kljunasicu TT, tu sam sa malom imala na pocetku prvih par mj pa je presla na casu.

03. Listopad 2020. 19:14

skoljka

O cemu vi, za sta trazite bocicu, za mlijeko ili vodu? Moj vodu pije iz TT kljunasice silikonske, a mlijeko iz bocice sa sisacem isto TT natural closer linija ona najobicnija.
    .
    Moj sad spava, tak svako vece oko pola sata odmori prije vecernjeg spavanja, voljela bi da malo ranije zaspe. Bas nas muci ono dnevnoevo ni danas, pola sat aje sam odspavao i digao se i brzo ga pristekam na sisu i jos je oko 45 min s tim da nisam smjela ni disati 🤦🏻‍♀️ ne svidja mi se ovaj nacin jer bas vidim da je poceo kuziti sisu, al sta da radim sad

Skoljka, ja sam tako douspavljivala mjesecima, nazalost to vise ne pali tako da ne brini da ce se navuci. A i ako se navuce jebiga, ionako ce proces odvikavanja biti grozan kak god gledas -.-

Daisy30
    03. Listopad 2020. 19:39

skoljka

Mom i Daisy i bejb 2 vi nam se niste pridruzile na wp grupi, daj pridruzite se 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘

Nisam zapamtila, na koji mail mogu poslati broj? I uz broj nickname koji mi je tu na forumu, jel tako? 😊

03. Listopad 2020. 20:27

Daisy30

Mi smo ovaj tjedan nikak sa spavanjem 😪 i dnevnim i noćnim. Po danu bi to prije bila 2 do 3 spavanja od kojih je jedno bilo minimalno sat i pol (a znao je drmnut i do 2 i pol sata), a po noci smo imali 1 do 2 cicanja.
    Sada po danu to budu kratki spavanci (3 do 4) i to onaj najduzi max 40 min, s tim da se svaki put probudi placuci pa ga moram nazad uspavljivat. A po noci jos gore… sad su to 3 do 4 cicanja + buđenja uz plač i vrisku pa ga moram smirivat. Dakle neki dan nam je uspavljivanje navecer trajalo od pola 8 do pola 11 😩
    I generalno kad je budan je cendrav postao. Nadam se da ce brzo proci ova faza 🥴

Cure koje imate deckice - kad su vasi "otkrili" svoje pišeke? Ovaj moj od neki dan svaki put kad ga prematam ko da jedva doceka da ga krene grabiti. No bas mu i nedam jer ima jak stisak pa se bojim…

Ovo sa spavancima mi je 99% vremena, tako da sam ja pomirena sa sudbinom, guglala sam o tim famoznim minutama (40) i to je zasad tako.. i drugima se dogadja. 
    Navecer ti je vj jako jako bio premoren pa nije mogao zaspati. To se i nama desava, ja onda upalim white noise na najjace a bome i cvrsto drmam da mu nekad i glava poskoci... Zna tako od premorenosti plakati po 15 min, ali ja ne odustajem s tim drndanjem. Prije sam i plakala i znala ga ostaviti na krevetu par min dok se saberem, al sad sam hladna kao spricer jer znam da ce samo zasutiti. Samo bez vikanja i nervoze 🤗 oni su mali i bespomocni i drugo je znaju.
    .
    Moj jos nije otkrio pimpaca

03. Listopad 2020. 20:48

Daisy30

skoljka

Mom i Daisy i bejb 2 vi nam se niste pridruzile na wp grupi, daj pridruzite se 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘

Nisam zapamtila, na koji mail mogu poslati broj? I uz broj nickname koji mi je tu na forumu, jel tako? 😊

Daisy, salji na teaB160@gmail.com

• _Katja_
    03. Listopad 2020. 21:36

Pozdrav svim mamama 🤗
    Ja sam potpuno nova na forumu, morala sam vam se javiti jer vas čitam zadnjih tjedana, otkako mi je beba prestala spavati preko dana pa sam tražila objašnjenja guglajuci i ovdje našla utjehu 😊  Vidim da ima puno zahtjevnijih beba od moje 🙈 
    Od pomoći ste u sto stvari, bila sam jako sretna kad ste rekle da ćete nastaviti pisati i na forumu. 
    Imam curicu koja će uskoro napuniti pet mjeseci ❤️ 

brankica09
    03. Listopad 2020. 22:01

Dobrodosla Katja 😊 

Hany92
    03. Listopad 2020. 22:02

Daisy30

Mi smo ovaj tjedan nikak sa spavanjem 😪 i dnevnim i noćnim. Po danu bi to prije bila 2 do 3 spavanja od kojih je jedno bilo minimalno sat i pol (a znao je drmnut i do 2 i pol sata), a po noci smo imali 1 do 2 cicanja.
    Sada po danu to budu kratki spavanci (3 do 4) i to onaj najduzi max 40 min, s tim da se svaki put probudi placuci pa ga moram nazad uspavljivat. A po noci jos gore… sad su to 3 do 4 cicanja + buđenja uz plač i vrisku pa ga moram smirivat. Dakle neki dan nam je uspavljivanje navecer trajalo od pola 8 do pola 11 😩
    I generalno kad je budan je cendrav postao. Nadam se da ce brzo proci ova faza 🥴

Cure koje imate deckice - kad su vasi "otkrili" svoje pišeke? Ovaj moj od neki dan svaki put kad ga prematam ko da jedva doceka da ga krene grabiti. No bas mu i nedam jer ima jak stisak pa se bojim…

Pa tako sa 3 i pol,4 mj😁 sad ga bas i ne hvata,sad noge trpa u usta🤣

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    03. Listopad 2020. 22:04

Bok Katja,da sve se nalazimo cesto u slicnim problemima🙈😆
    Dobro dosla🙂

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Boa35
    03. Listopad 2020. 22:16

Sagi vama je zubić izašao? Čestitam 🥳🤗
    Nama je danas probio..kao žileta je 🤣🤗 ali se vidi.. druga jedinica je jako bijela..mislim da će i ona jako brzo van. 
    Katja dobro nam došla 🤗 sve imamo manje više iste probleme..bebe se baš prate.. beba ti uopće ne želi više spavati preko dana? Uspavljivanje ne pomaže? Mi smo se znali uspavljivati i po sat i pol dok ne bi zaspala napokon.. al ja bome ne bi odustala.. to je mala beba i treba joj san.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.