Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    04. Listopad 2020. 18:39

Tnx Mellorine.  Da, u zadnje vrijeme je svaka 3-4 dana. Pricekat cu do sutra.
    .
    S b.tikvom sam i ja mislila krenuti al eto bit ce nam druga namirnica. Mi obozavamo juhu od te tikve.

skoljka
    04. Listopad 2020. 18:43

Ja nikako stic i ovamo i tamo, tamo hrpa poruka pa dok sve iscitam, ovdje ne stignem, a sa malcem cijeli dan raspored kod mene, za sve se zna vrijeme 🤦🏻‍♀️😂
    Evo sad spava pa da se i ja javim. 

B zikva je super, ja sam ju cjelu ogulila narezala na kockice i u zamrzivac i vadim po potrebi jer ju cesto stavljam u razne kasice jer popravlja okus a skuha se jako brzo. Ja svee kuham u malo vode. Ako ste danas vidjele video kad sam burek radila pa na stednjaku mali loncic bijeli e pa u njemu kuham kasice.

Danas sam isprobala pelene gacice od Pampersa, mogu reci da sam iznenadjena, ja sam zamisljala da ce to sve curiti van, jedino ih neznam smotati kad skinem sa malca.
    .
    Pupi danas sam te htjela nesto pitati ali vidim nisi kom nista na wp pa reko neces ni vidjeti ali sad sam zaboravila sta 🤷🏻‍♀️

Jahanara moj zna jedan dan preskociti kakanje.

Mi smo danas brokulu uveli, predobro mu bilo 😋

04. Listopad 2020. 18:44

E da i to sam zab komentirati, to je odlicna tikva za prve namirnice. Ja sam znala kiflice od njih praviti, premekane budu 😊

Daisy30
    04. Listopad 2020. 19:01

Pupi30

Jooj imam puno zaostataka i tu i na whatsappu,necu stici sve procitati 🙈🙈 Tamo sam vidjela slike prekrasnih trudnica 😍😍😍 Jel itko krece s dohranom uskoro?Mi planiramo iduci vikend u subotu.Ja sam mislila poceti sa B. tikvom jer nju imam domacu samo nr znam jel ona ok za pocetak? I koliko vode se daje djetetu kad se krene s kasicama?Ja mu do sad nisam davala vec samo ciku. E i kako kuhate povrce?Nesto u vodi nesto na pari ili?

Vidim da ste vi skoro 5 i pol mjeseci. Tako i ja planiram krenuti s dohranom, no mi jos cca 3 tjedna do tada.. :)

sagi
    04. Listopad 2020. 19:26

MickeyMouse

Pupi i ja sam krenula s tom tikvom i meni je odlična! Ja bas volim tu tikvu, sad ganjam i neki recept cizkejk s tikvom tom 😍 za sebe jel

Uu podijeli recept kad isprobaš 🙂

Pupi mi planiramo s cca 5 i pol mjeseci krenuti. Također će nam prvo bit tikva, il možda batat.
    Nama je oboje često na meniju 🙂

Wp neću pročitat nikad 🙈

Hany92
    04. Listopad 2020. 19:33

malina08

Ja uooce ne dajem vodu, preko ljeta sam par puta.

Pa da to je ok. Nisam ni ja dok sad nisu preporucili malo,jos ja rekla dr. da znam ako doji da ne mora voda,kaze ona to rode kazu.Ja si mislim pa rekle su i njezine neke kolegice,ali ipak nisam komentirala.Sad sam zakljucila nece mu biti nista ako malo dobije(ima ga)a i da se privikne jer uskoro idemo na kasice🙂

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

04. Listopad 2020. 19:39

Skoljka pampersice zarolas i imas trakicu koju povuces i zaljepis s njom 😊

MickeyMouse
    04. Listopad 2020. 20:02

Kad smo kod pelena gaćica 😂 jedna moja prija veli ma sve super sve pet al nemrem ja skinuti te pelene a da ne zamažem sve po nogama ak je kakao . Ja reko pa kak?! Uglavnom nije znala da se sa strane podere 😂 tad su bile tek došle na tržište  haha 

sagi
    04. Listopad 2020. 20:15

Da, meni su super pelene gaćice, pogotovo kad je nemiran pa nikako zalijepit pelenu 😁

A voda, ja se držim da mu ne treba dok je isključivo dojen tak da ćemo krenut s vodom kad i s kašicama.

• Pupi30
    04. Listopad 2020. 20:31

skoljka

Ja nikako stic i ovamo i tamo, tamo hrpa poruka pa dok sve iscitam, ovdje ne stignem, a sa malcem cijeli dan raspored kod mene, za sve se zna vrijeme 🤦🏻‍♀️😂
    Evo sad spava pa da se i ja javim.
    .
    B zikva je super, ja sam ju cjelu ogulila narezala na kockice i u zamrzivac i vadim po potrebi jer ju cesto stavljam u razne kasice jer popravlja okus a skuha se jako brzo. Ja svee kuham u malo vode. Ako ste danas vidjele video kad sam burek radila pa na stednjaku mali loncic bijeli e pa u njemu kuham kasice.
    .
    Danas sam isprobala pelene gacice od Pampersa, mogu reci da sam iznenadjena, ja sam zamisljala da ce to sve curiti van, jedino ih neznam smotati kad skinem sa malca.
    .
    Pupi danas sam te htjela nesto pitati ali vidim nisi kom nista na wp pa reko neces ni vidjeti ali sad sam zaboravila sta 🤷🏻‍♀️
    .
    Jahanara moj zna jedan dan preskociti kakanje.
    .
    Mi smo danas brokulu uveli, predobro mu bilo 😋

Danas smo putovali s otoka u zd kod mojih na pat sati pa za zg...plakao pola puta tako da nista nisam stigla 😅😅 Ako se sjetis pitaj tu 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.