Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    03. Listopad 2020. 06:33

Jutro zene!
    Sagi super, lijepo te malac iznenadio😀 
    Kod nas ne znam koliko budjenja, 3-4 pojma nemam, al znam da smo od prije 6 budni🙄 
    .
    Robicu perem sa Dashom, stavim malo omeksivaca. A mrlje namazem sa Limes pastom za domacinstvo i sve ode dolje.
    .
    Bome Karla ni ja nisam od nikog cula da je lakse kad propuzaju, a i uvjerila se na svojoj. Meni je iskreno najlakse dok ovako leze. Gdje ostavis, tu nadjes🤭

sagi
    03. Listopad 2020. 07:00

Probudio se još jednom pa uz kratko nunanje nastavio spavat jop sat, sad ga je muž nunnao dok se ja nisma dihla i dala sisu pa idemo na kavu 🙂☕

03. Listopad 2020. 08:02

Uh ko ce vas povatati na sve strane 😂
    Ja sad perem cim i nas ves perem s tim da imam hrpe bijeli ves, sareni manje zamazan i sareni vise zamazan 😂
    Kod nas opet nikako spavanje.
    I nije mi nimalo lakse odkad je propuzala samo letam amo tamo jer je zacas do necega sto nesmi 😂 kad sam ja blizu nje stalno se penje po meni i na koljenima je i hoce ustati pa se stalno micem. I toliko je postala ovisna o cici da sam uzela ad u dm-u onaj njihove marke da probam posto hipp nije htjela. Po noci kao da zaboravi pravilno cicati tako da su mi obe bradavice nesto osjetljive, neznam sto joj je sad odjednom. Stariju sam dojila do 7 mj jer sam ostala bez mlijeka zbog upale, a eto mlađa ce mozda na prisilno odvikavanje jer ako je sad ovoliko ovisna koliko ce biti kad navrsi godinu.
    .
    E da i tema kakanje nama je i ped rekla da nakon 4 dana nekakanja cepic bez obzira sto je dojena beba da se kao crijeva ne ulijene. Kad beba samo ad pije svagdje su preporuke da se daje voda bebi bas zato sto on malo zatvara, ako je samo dojena beba onda netreba voda.

sagi
    03. Listopad 2020. 08:39

Definitivno ga zubić mučio. Jučer mu više nije bilo naotečeno i mislim lažna uzbuna. A kad sad vidim izašo van, onak bijela crta vani 🥳🥳

Jahanara
    03. Listopad 2020. 08:48

Bravo za zubic🥳
    .
    Moj popije 20-30ml poslije popodnevnog hranjenja oko 6 i to na zlicicu🤦‍♀️ imamo MAM bocicu, mozda da pokusam s nekom drugom. Koju vi imate?

03. Listopad 2020. 09:28

Ooo sagiii, bravo zubic! 🥳

Jahanara
    03. Listopad 2020. 09:49

Malina pa vi danas 5 mjeseci! Cestitam🥳🥳

03. Listopad 2020. 09:53

Jesmo! Hvala 🥳

sagi
    03. Listopad 2020. 10:18

Malina čestitamo 🥳❤️

skoljka
    03. Listopad 2020. 12:41

Sagi pa cestitamo 🥳🥳🥳🥳ovaj moj najstariji a zadnji ce dobiti zube 😁😁
    Malina sretnih 5 🥳

Ja robicu peren sa sa nasim deterdjentom( Persil, Ariel, Weiseriser) stavljam Viileta omeksivac, odvojeno perem od nase robe 🤷🏻‍♀️, fleke sa Denk dm sapunom.

Jahanara. Mi koristimo TT i bocicu i dude, prezadovoljna.

E da za puzanje i meni je lakse od kad je propuzao jer moze mene pratitit, jutros sam usisavala a on ganjao kabel i papucu od usisavaca 🤦🏻‍♀️😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.