Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    02. Listopad 2020. 16:38

Karla sretna godisnjica 🍸
    Hany bravo 💪

02. Listopad 2020. 16:39

Ja par puta oprala sa nasom Nilom i Meri Merinom.. i Silan sensitive, vidim da je sve ok tako da ne kupujem vise prasak za bebe.

sagi
    02. Listopad 2020. 17:31

Hany super 🙂
    Prvo sam Becutan, sad uzela Violetu, Ariel baby. 
    Uglavnom perem onim koji je na nekoj akciji 🤭

Boa35
    02. Listopad 2020. 17:32

Hany92

Moram pohvaliti svog bebaca da bas voli spavati🙃preko dana jedno 3 puta sigurno,s tim da dva budu nekih sat i pol,dva(ne uvjek)Po noci dva puta trazi dojit.Osim ak ga bas zubici stisnu onda cesce ali samo utjeha,i nastavi dalje.👌😉❤inace,cini se da mu se busa smiruje.
    Nego,..sa cime perete bebama robicu?Meni muz rekao da na poslu neka kolegica ima frendicu dermatologicu ili tako nesto i da kaze da je najbolji Frosch za bebe kaj se tice sastojaka.Mi do sad prali sa becutanom i violetom,nezz.🤔

Ma meni ne operu niš robu ti dječji.. ono kad je kakala jako, to mi je sve flekavo bilo..dok nisam i za njezino počela korist kao i naše..persil prašak.. jedino u njenu ne stavljam omekšivać.. 

skoljka
    02. Listopad 2020. 19:14

Karla89

Hvala 🤗
    Ja sam bila na MPO forumu, pa sam se samo prebacila na ovaj.. znam da me Školjka natjerala.. doslovno je vikala da se tamo opebacim nakon kaj sam trudna ostala 🤣🤣🤣🤣

🤪🤪🤪🤪 A sve ti kao lose.
    Mi smo skupa 

02. Listopad 2020. 20:49

Karla89

Hany92

Moram pohvaliti svog bebaca da bas voli spavati🙃preko dana jedno 3 puta sigurno,s tim da dva budu nekih sat i pol,dva(ne uvjek)Po noci dva puta trazi dojit.Osim ak ga bas zubici stisnu onda cesce ali samo utjeha,i nastavi dalje.👌😉❤inace,cini se da mu se busa smiruje.
    Nego,..sa cime perete bebama robicu?Meni muz rekao da na poslu neka kolegica ima frendicu dermatologicu ili tako nesto i da kaze da je najbolji Frosch za bebe kaj se tice sastojaka.Mi do sad prali sa becutanom i violetom,nezz.🤔

Ma meni ne operu niš robu ti dječji.. ono kad je kakala jako, to mi je sve flekavo bilo..dok nisam i za njezino počela korist kao i naše..persil prašak.. jedino u njenu ne stavljam omekšivać..

Te kakice su teske kiseline, ja sam to na kraju u loncu iskuhavala! A sad fino denk mit sapun 5kn za mrlje i u masinu, odlicno! Kupila sam sad nekakav Oxi powder, cekam, isprobati.
    .
    Hany, bas super da malac bolje spava! I moj je danas fino spavao, mozda zato jer se posrao ili zato jer je cvrkutao od 4:40 ujutro pa je bio sleepy😁

Corinne
    02. Listopad 2020. 21:01

Hany ja koristim Frosch.. robica mu bude mekana i bez omeksivaca.. ali opet, ak se zamaze kakicom, trebam na ruke prvo istrljati. Kupila sam i Frosch omekivac, ali ne vidim neku razliku pa ga rijetko koristim. 

• Pupi30
    02. Listopad 2020. 21:06

Ja perem sa Froshom ako perem samo njegovu robicu a ako ubacim par njegovih komada s nasom robom onda s nasim deterdjentom ali mi isto koristimo eko deterdjent tako da mi je to ok.Ukakanu robicu odmah isperem na ruke i poslije ubacim u perilicu ali obvezno odmah isprati.

02. Listopad 2020. 21:06

Kak uvijek tog svog malog smjestim na sredinu kreveta da nemam mjesta za lezati 😁

Corinne
    02. Listopad 2020. 22:14

malina08

Kak uvijek tog svog malog smjestim na sredinu kreveta da nemam za lezati 😁

kad je moj bio bolestan, ja sam ležala kraj njega sa jednom nogom na podu, nisam imala srca ga micati.. ah mi mame 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.