Ja par puta oprala sa nasom Nilom i Meri Merinom.. i Silan sensitive, vidim da je sve ok tako da ne kupujem vise prasak za bebe.
Hany super 🙂
Prvo sam Becutan, sad uzela Violetu, Ariel baby.
Uglavnom perem onim koji je na nekoj akciji 🤭
Moram pohvaliti svog bebaca da bas voli spavati🙃preko dana jedno 3 puta sigurno,s tim da dva budu nekih sat i pol,dva(ne uvjek)Po noci dva puta trazi dojit.Osim ak ga bas zubici stisnu onda cesce ali samo utjeha,i nastavi dalje.👌😉❤inace,cini se da mu se busa smiruje.
Nego,..sa cime perete bebama robicu?Meni muz rekao da na poslu neka kolegica ima frendicu dermatologicu ili tako nesto i da kaze da je najbolji Frosch za bebe kaj se tice sastojaka.Mi do sad prali sa becutanom i violetom,nezz.🤔
Ma meni ne operu niš robu ti dječji.. ono kad je kakala jako, to mi je sve flekavo bilo..dok nisam i za njezino počela korist kao i naše..persil prašak.. jedino u njenu ne stavljam omekšivać..
Hvala 🤗
Ja sam bila na MPO forumu, pa sam se samo prebacila na ovaj.. znam da me Školjka natjerala.. doslovno je vikala da se tamo opebacim nakon kaj sam trudna ostala 🤣🤣🤣🤣
🤪🤪🤪🤪 A sve ti kao lose.
Mi smo skupa

Moram pohvaliti svog bebaca da bas voli spavati🙃preko dana jedno 3 puta sigurno,s tim da dva budu nekih sat i pol,dva(ne uvjek)Po noci dva puta trazi dojit.Osim ak ga bas zubici stisnu onda cesce ali samo utjeha,i nastavi dalje.👌😉❤inace,cini se da mu se busa smiruje.
Nego,..sa cime perete bebama robicu?Meni muz rekao da na poslu neka kolegica ima frendicu dermatologicu ili tako nesto i da kaze da je najbolji Frosch za bebe kaj se tice sastojaka.Mi do sad prali sa becutanom i violetom,nezz.🤔
Ma meni ne operu niš robu ti dječji.. ono kad je kakala jako, to mi je sve flekavo bilo..dok nisam i za njezino počela korist kao i naše..persil prašak.. jedino u njenu ne stavljam omekšivać..
Te kakice su teske kiseline, ja sam to na kraju u loncu iskuhavala! A sad fino denk mit sapun 5kn za mrlje i u masinu, odlicno! Kupila sam sad nekakav Oxi powder, cekam, isprobati.
.
Hany, bas super da malac bolje spava! I moj je danas fino spavao, mozda zato jer se posrao ili zato jer je cvrkutao od 4:40 ujutro pa je bio sleepy😁
Hany ja koristim Frosch.. robica mu bude mekana i bez omeksivaca.. ali opet, ak se zamaze kakicom, trebam na ruke prvo istrljati. Kupila sam i Frosch omekivac, ali ne vidim neku razliku pa ga rijetko koristim.

Ja perem sa Froshom ako perem samo njegovu robicu a ako ubacim par njegovih komada s nasom robom onda s nasim deterdjentom ali mi isto koristimo eko deterdjent tako da mi je to ok.Ukakanu robicu odmah isperem na ruke i poslije ubacim u perilicu ali obvezno odmah isprati.

Kak uvijek tog svog malog smjestim na sredinu kreveta da nemam mjesta za lezati 😁
Kak uvijek tog svog malog smjestim na sredinu kreveta da nemam za lezati 😁
kad je moj bio bolestan, ja sam ležala kraj njega sa jednom nogom na podu, nisam imala srca ga micati.. ah mi mame

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji