Jahanara eto mene na kavu 😁 pa da i ja bih ti preporucila da nastavis sa kasicama ako ih lijepo prihvaca, ali ono skroz polako pa ce i taj 5i mj stici 😊 moja kaka svaki dan, nekad nekoliko puta nekad manje, dvaput se desilo da je preskocila citavi dan. Uglavnom sad imaju nesto konkretno za pokakati pa vjerojatno zato i bude svaki dan.
Katja dobrodosla, eh dok spava noc nemoj se zaliti 😜 moja ima svako malo 5/6 nocnih buđenja, rijetke su noci sa 3. Dan spava prijepodne prvi san pola sata, drugi oko 45 min/sat. Poslije podne zna nekad odvaliti 2h ali vecinom sat/sat ipo i onda jos nekad predvece pola sata, kako koji dan.
Sagi i Karla bravo za zubic 👏👏
.
Neznam jesam pisala, ali moja vec sjedi bez pridrzavanja, valjda misli da moze i onda se ljuljuska i ako se igra sa nekom igrackom drzi je tako sa obe ruke i zaljulja se i zavali na jednu stranu pa kud vec misli da moze tako sjediti. O ustajanju da ne govorim ako je neko jako blizu nje odma se penje po njemu i ustaje na noge. Neznam meni je to prerano i zaustavljam je, nek prvo stabilnije sjedi.
Čaše pa ja svojoj dajem da pije iz male casice za rakiju 😂 bas voli vodu, dok se sjetim starije kakvo je to natjeravanje bilo da popije.
Jucer sam joj podvalila ad u prosenu instant kasu i pola kupovne kasice od marelice sam morala dodati. Valjda cim ga namirise nebi jela. Ali nevjerujem da ce mi bocicu prihvatiti.
Ja bi kavu! Sama sam s njima i starija je u 4 imala šou pa je došla nama u krevet, al da maknem seku, da zagrlim nju. Pa sam malu nahranila i prebacila u krevetić, mala neće da zaspe ona se smije, baca dudu po krevetiću pa je lovi (svijetli u mraku). Pa je velika zaspala pa sam vratila malu da i ona zaspe. Taman mala zaspe velika neće vise mene hoće tatuuuuuuu 🤦🏼♀️
Jaooo propustila sam čestitati na zubici Sagi! I Karla ☺️
Katja dobrodošla! Samo nam ti piši ☺️ Čitala sam da taj prvi san sto ima bebe povezuju sa nastavkom noćnog sna ako bude jako brzo od buđenja, kao neka nadoknada. Treba im obratiti pozornost na periode budnosti, sa 5 mjeseci je to 2,5-3 sata prije idućeg spavanca. Moguće da ju je uhvatila i regresija. A ciklusi od 45 minuta su normalni, a ako ne znaju/ne mogu povezati ciklus bebice se bude. Jesi joj pokušavala preko dana white noise upaliti? Moja npr savršeno odspava ispod nape 😄
Miki, ne bih se slozila s tobom sto se tice budnosti od 2,5h do 3h... Moj je vec zivcan nakon 1:40h ili 2:15, a sve duze je horor. Posaljem na vocap slike budnog prozora
I mi smo prije 6 bili budni, ksvu nam skuhali baka i deda. ☕☕ Danas se vraćamo.
Ja sam se prije živcirala jer je budan predugo pa nam se dan sveo na pokušaj uspavljivanja, sad dok hoće spava, i to je to. Ni ne uspavljujem ga po danu po satu, nego kad zaspi nakon sisanja il cendra pa ga uzmem na ruke i zaspi. Nekad bude budan dugo nekad spava nakon svakog podoja. Ja inače loše spavam pa je valjda po tome na mene 🙈
Dobro jutro 😊
Mi budne od 7, budjenja za dojenje u 21h, pola 2, i 4h. Daisy ja imam onu aplikaciju za dojenje 🙈 pa tako znam kad je dojila i na koju stranu, inače nisam imala pojma, moj mozak je još uvijek trudnički 🤯
Od početka sam govorila sam da se neću žaliti dok spava dobro po noći, mene muci to sto ne stignem bas ništa napraviti preko dana s njom, ručak kuham kada muž stigne s posla... Ali dobro, proći će i to 😊
Jutrooo, htjela sam se nadovezat na budnost znaci moj ima6mj i najduze je sat i pol da moze izdrzat, sve drugo prelazi u histeriju...i sad mi treba savjet, mi imamo 3nocna budenja i pojede po obroku 180ml,sad dobivam razno razne savjete da ukinem nocno hranjenje a ja ga nezelim ukinut jer tad namirnije pojede i znam da je sit... Dali je to onda previse obroka ako ostanemo na 7,8 boca (oko 1,5l mlijeka i kruti obrok nam je zamjenjen jos u pocetnoj fazi dohrane)
Svasta ja sad napisah.... 🙈🙈
Jutro mi jos u krevetu,obicno oko 9,pol 10 se probudi,mada je vec jutarnje dojenje obavljeno.
Cure,mi tek nedugo poceli malo vode..jos ne jede kase ali tu vodu tako ne voliii..kolko puta bi mu trebala dati,kolicina 10,15 ml?(uzet u obzir da dosta sisa,valjda i kada je zedan)
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jutro mi jos u krevetu,obicno oko 9,pol 10 se probudi,mada je vec jutarnje dojenje obavljeno.
Cure,mi tek nedugo poceli malo vode..jos ne jede kase ali tu vodu tako ne voliii..kolko puta bi mu trebala dati,kolicina 10,15 ml?(uzet u obzir da dosta sisa,valjda i kada je zedan)
A samo je dojen? Zašto bi uopće trebao vodu ak niste krenuli s dohranom? Il sam ja nepto krivo skužila 🙂
Dobro jutro 😊
Mi budne od 7, budjenja za dojenje u 21h, pola 2, i 4h. Daisy ja imam onu aplikaciju za dojenje 🙈 pa tako znam kad je dojila i na koju stranu, inače nisam imala pojma, moj mozak je još uvijek trudnički 🤯
Od početka sam govorila sam da se neću žaliti dok spava dobro po noći, mene muci to sto ne stignem bas ništa napraviti preko dana s njom, ručak kuham kada muž stigne s posla… Ali dobro, proći će i to 😊
I ja bez aplikacije ne znam niš 🙊
A samo je dojen? Zašto bi uopće trebao vodu ak niste krenuli s dohranom? Il sam ja nepto krivo skužila 🙂
Ah,rekli mi da mu polako dajem vode malo,kao da manje sisa(dr.u bolnici)🤔planiramo uskoro i kasice.Vecinom dojen,ponekad moram dohranu jer mi se navecer manje mlijeko radi.Ali,uopce mu se ne svida voda😅
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji