Moram pohvaliti svog bebaca da bas voli spavati🙃preko dana jedno 3 puta sigurno,s tim da dva budu nekih sat i pol,dva(ne uvjek)Po noci dva puta trazi dojit.Osim ak ga bas zubici stisnu onda cesce ali samo utjeha,i nastavi dalje.👌😉❤inace,cini se da mu se busa smiruje.
Nego,..sa cime perete bebama robicu?Meni muz rekao da na poslu neka kolegica ima frendicu dermatologicu ili tako nesto i da kaze da je najbolji Frosch za bebe kaj se tice sastojaka.Mi do sad prali sa becutanom i violetom,nezz.🤔
Ma meni ne operu niš robu ti dječji.. ono kad je kakala jako, to mi je sve flekavo bilo..dok nisam i za njezino počela korist kao i naše..persil prašak.. jedino u njenu ne stavljam omekšivać..
Te kakice su teske kiseline, ja sam to na kraju u loncu iskuhavala! A sad fino denk mit sapun 5kn za mrlje i u masinu, odlicno! Kupila sam sad nekakav Oxi powder, cekam, isprobati.
.
Hany, bas super da malac bolje spava! I moj je danas fino spavao, mozda zato jer se posrao ili zato jer je cvrkutao od 4:40 ujutro pa je bio sleepy😁
Ma da ,ja isto kakicu moram prvo sapunom🤪
A moze biti,covjek se olaksao😆
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Hany super 🙂
Prvo sam Becutan, sad uzela Violetu, Ariel baby.
Uglavnom perem onim koji je na nekoj akciji 🤭
Pa da,ak se pokazalo da malom ok,nemas beda
Hany ja koristim Frosch.. robica mu bude mekana i bez omeksivaca.. ali opet, ak se zamaze kakicom, trebam na ruke prvo istrljati. Kupila sam i Frosch omekivac, ali ne vidim neku razliku pa ga rijetko koristim.
Znaci ok ti je,a da..zato jer je blag slabije opere..al eto sapun i dobro😉👌
Ja perem sa Froshom ako perem samo njegovu robicu a ako ubacim par njegovih komada s nasom robom onda s nasim deterdjentom ali mi isto koristimo eko deterdjent tako da mi je to ok.Ukakanu robicu odmah isperem na ruke i poslije ubacim u perilicu ali obvezno odmah isprati.
Da kuzim,pa ja sam isto nekako za tu blazu verziju kad ima osjetljiviju kozu,ja njegovo odvojeno perem,tj.muz cesce stavlja ves🙈pa ajmo reci on pere🙂
Hejla, evo i nas napokon!
Vidim hrpu tema ste preokrenule! 🤣
Mi pužemo 100na sat i ima je po cijelom stanu 🙈 al oprezna je i ne pada..možda dva pit dnevno bi baš pala da udari glavom i plače..
Htjela sam toliko toga komentirati, al sad više nemam pojma..
Mi smo od mesa probali teletinu i piletinu i vaš joj fino bude.. ribu oslića i oradu..
Uzela sam joj rižine pahuljice i s njima pojede malo više voćnu kašicu..bolje joj idu povrtne.
Donje jedinice su joj na izlazu..sve je bijelo i otečeno.. jučer ujutro je imala malo i povišenu temp..
Zadnje dvije noći imamo samo dva buđenja, tak da smo svi naspavani 💪🥳
Uglavnom, čitamo vas, al uvijek nešto i ne stignem baš tipkati.. kad ona spava uvijek nešto radim, pa mi se ne da stalno na mobu biti.
Vidjet ćete kad propužu je baš lakše s njima..sad ona dođe do igračke koju želi, do stola, do mene u kuhinju.. nije zarobljena više, pa joj je zanimljivo. A najljepše joj je sjedit ispred balkonskih vrata i lupat po staklu 🤣🤣
Karla, ti si prva koja kaže da je lakše, svi govore uzivaj sad dok je još nepomična 😆
Ja perem njenu robicu sa Violetom za bebe, i sareno i bijelo sve skupa na 60°.
Ima i Frosch sprej to je novo kao meni je on cudo naspricam istrljam i u masinu ne bude ni traga tim kakicama
Ima i Frosch sprej to je novo kao meni je on cudo naspricam istrljam i u masinu ne bude ni traga tim kakicama
Probat cu👌
Meni taj Frosch sprej nije tak dobar za kakicu. Bolji mi je običan denkmit sapun. I stavim odmah namočit, nekad stoji i cijeli dan.
.
Eto naše prvo hranjenje, probudila me bol u sisi, a ne mali 🙈
I vidim on budan, čeka jadan, al ne plače i ne buni se previše. A tvrde i bolne obje sise al rješava malac 🤭
Navečer stigli kod mojih, inače u Zagorju bolje spava pa me baš zanima kak će bit nakon ovog podoja.
Hejla, evo i nas napokon!
Vidim hrpu tema ste preokrenule! 🤣
Mi pužemo 100na sat i ima je po cijelom stanu 🙈 al oprezna je i ne pada..možda dva pit dnevno bi baš pala da udari glavom i plače..
Htjela sam toliko toga komentirati, al sad više nemam pojma..
Mi smo od mesa probali teletinu i piletinu i vaš joj fino bude.. ribu oslića i oradu..
Uzela sam joj rižine pahuljice i s njima pojede malo više voćnu kašicu..bolje joj idu povrtne.
Donje jedinice su joj na izlazu..sve je bijelo i otečeno.. jučer ujutro je imala malo i povišenu temp..
Zadnje dvije noći imamo samo dva buđenja, tak da smo svi naspavani 💪🥳
Uglavnom, čitamo vas, al uvijek nešto i ne stignem baš tipkati.. kad ona spava uvijek nešto radim, pa mi se ne da stalno na mobu biti.
Vidjet ćete kad propužu je baš lakše s njima..sad ona dođe do igračke koju želi, do stola, do mene u kuhinju.. nije zarobljena više, pa joj je zanimljivo. A najljepše joj je sjedit ispred balkonskih vrata i lupat po staklu 🤣🤣
Karla, ti si prva koja kaže da je lakše, svi govore uzivaj sad dok je još nepomična 😆
Ja perem njenu robicu sa Violetom za bebe, i sareno i bijelo sve skupa na 60°.
Mom hahaha, i ja to pomislila. Al mi se više sviđa Karlino, dala nadu 🙈😂
Taman je jučer pohvalila i evo je..u 5h budna kao da je podne 🙄 sad se uspavljuje na sisi.
Tak da ja skuham kavu za sve i gibam nazad u krevet! 🤣
Pa meni je za sad lakše jer samo puže..dođe do koje igračke želi, dođe do kuhinje, do kauča..a prije bi gledala u nas i cendrala.. al kak će biti kad se krene dizat na noge, to ne znam..mislim da će biti tad zanimljivo..
Sad je svega par put pala da je udarila glavom, dosta ne oprezna.
Sortiraj odgovore
Najstariji