Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    02. Listopad 2020. 22:22

malina08

Karla89

Hany92

Moram pohvaliti svog bebaca da bas voli spavati🙃preko dana jedno 3 puta sigurno,s tim da dva budu nekih sat i pol,dva(ne uvjek)Po noci dva puta trazi dojit.Osim ak ga bas zubici stisnu onda cesce ali samo utjeha,i nastavi dalje.👌😉❤inace,cini se da mu se busa smiruje.
    Nego,..sa cime perete bebama robicu?Meni muz rekao da na poslu neka kolegica ima frendicu dermatologicu ili tako nesto i da kaze da je najbolji Frosch za bebe kaj se tice sastojaka.Mi do sad prali sa becutanom i violetom,nezz.🤔

Ma meni ne operu niš robu ti dječji.. ono kad je kakala jako, to mi je sve flekavo bilo..dok nisam i za njezino počela korist kao i naše..persil prašak.. jedino u njenu ne stavljam omekšivać..

Te kakice su teske kiseline, ja sam to na kraju u loncu iskuhavala! A sad fino denk mit sapun 5kn za mrlje i u masinu, odlicno! Kupila sam sad nekakav Oxi powder, cekam, isprobati.
    .
    Hany, bas super da malac bolje spava! I moj je danas fino spavao, mozda zato jer se posrao ili zato jer je cvrkutao od 4:40 ujutro pa je bio sleepy😁

Ma da ,ja isto kakicu moram prvo sapunom🤪
    A moze biti,covjek se olaksao😆

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    02. Listopad 2020. 22:24

sagi

Hany super 🙂
    Prvo sam Becutan, sad uzela Violetu, Ariel baby.
    Uglavnom perem onim koji je na nekoj akciji 🤭

Pa da,ak se pokazalo da malom ok,nemas beda

Hany92
    02. Listopad 2020. 22:26

Corinne

Hany ja koristim Frosch.. robica mu bude mekana i bez omeksivaca.. ali opet, ak se zamaze kakicom, trebam na ruke prvo istrljati. Kupila sam i Frosch omekivac, ali ne vidim neku razliku pa ga rijetko koristim.

Znaci ok ti je,a da..zato jer je blag slabije opere..al eto sapun i dobro😉👌

Hany92
    02. Listopad 2020. 22:29

Pupi30

Ja perem sa Froshom ako perem samo njegovu robicu a ako ubacim par njegovih komada s nasom robom onda s nasim deterdjentom ali mi isto koristimo eko deterdjent tako da mi je to ok.Ukakanu robicu odmah isperem na ruke i poslije ubacim u perilicu ali obvezno odmah isprati.

Da kuzim,pa ja sam isto nekako za tu blazu verziju kad ima osjetljiviju kozu,ja njegovo odvojeno perem,tj.muz cesce stavlja ves🙈pa ajmo reci on pere🙂

Mom
    02. Listopad 2020. 23:14

Karla89

Hejla, evo i nas napokon!
    Vidim hrpu tema ste preokrenule! 🤣
    Mi pužemo 100na sat i ima je po cijelom stanu 🙈 al oprezna je i ne pada..možda dva pit dnevno bi baš pala da udari glavom i plače..
    Htjela sam toliko toga komentirati, al sad više nemam pojma..
    Mi smo od mesa probali teletinu i piletinu i vaš joj fino bude.. ribu oslića i oradu..
    Uzela sam joj rižine pahuljice i s njima pojede malo više voćnu kašicu..bolje joj idu povrtne.
    Donje jedinice su joj na izlazu..sve je bijelo i otečeno.. jučer ujutro je imala malo i povišenu temp..
    Zadnje dvije noći imamo samo dva buđenja, tak da smo svi naspavani 💪🥳
    Uglavnom, čitamo vas, al uvijek nešto i ne stignem baš tipkati.. kad ona spava uvijek nešto radim, pa mi se ne da stalno na mobu biti.
    Vidjet ćete kad propužu je baš lakše s njima..sad ona dođe do igračke koju želi, do stola, do mene u kuhinju.. nije zarobljena više, pa joj je zanimljivo. A najljepše joj je sjedit ispred balkonskih vrata i lupat po staklu 🤣🤣

Karla, ti si prva koja kaže da je lakše, svi govore uzivaj sad dok je još nepomična 😆
    Ja perem njenu robicu sa Violetom za bebe, i sareno i bijelo sve skupa na 60°. 

My baby
    03. Listopad 2020. 00:04

Ima i Frosch sprej to je novo kao meni je on cudo naspricam istrljam i u masinu ne bude ni traga tim kakicama

Hany92
    03. Listopad 2020. 00:23

My baby

Ima i Frosch sprej to je novo kao meni je on cudo naspricam istrljam i u masinu ne bude ni traga tim kakicama

Probat cu👌

sagi
    03. Listopad 2020. 04:01

Meni taj Frosch sprej nije tak dobar za kakicu. Bolji mi je običan denkmit sapun. I stavim odmah namočit, nekad stoji i cijeli dan.

Eto naše prvo hranjenje, probudila me bol u sisi, a ne mali 🙈 
    I vidim on budan, čeka jadan, al ne plače i ne buni se previše. A tvrde i bolne obje sise al rješava malac 🤭
    Navečer stigli kod mojih, inače u Zagorju bolje spava pa me baš zanima kak će bit nakon ovog podoja. 

sagi
    03. Listopad 2020. 04:04

Mom

Karla89

Hejla, evo i nas napokon!
    Vidim hrpu tema ste preokrenule! 🤣
    Mi pužemo 100na sat i ima je po cijelom stanu 🙈 al oprezna je i ne pada..možda dva pit dnevno bi baš pala da udari glavom i plače..
    Htjela sam toliko toga komentirati, al sad više nemam pojma..
    Mi smo od mesa probali teletinu i piletinu i vaš joj fino bude.. ribu oslića i oradu..
    Uzela sam joj rižine pahuljice i s njima pojede malo više voćnu kašicu..bolje joj idu povrtne.
    Donje jedinice su joj na izlazu..sve je bijelo i otečeno.. jučer ujutro je imala malo i povišenu temp..
    Zadnje dvije noći imamo samo dva buđenja, tak da smo svi naspavani 💪🥳
    Uglavnom, čitamo vas, al uvijek nešto i ne stignem baš tipkati.. kad ona spava uvijek nešto radim, pa mi se ne da stalno na mobu biti.
    Vidjet ćete kad propužu je baš lakše s njima..sad ona dođe do igračke koju želi, do stola, do mene u kuhinju.. nije zarobljena više, pa joj je zanimljivo. A najljepše joj je sjedit ispred balkonskih vrata i lupat po staklu 🤣🤣

Karla, ti si prva koja kaže da je lakše, svi govore uzivaj sad dok je još nepomična 😆
    Ja perem njenu robicu sa Violetom za bebe, i sareno i bijelo sve skupa na 60°.

Mom hahaha, i ja to pomislila. Al mi se više sviđa Karlino, dala nadu 🙈😂

Boa35
    03. Listopad 2020. 06:33

Taman je jučer pohvalila i evo je..u 5h budna kao da je podne 🙄 sad se uspavljuje na sisi. 
    Tak da ja skuham kavu za sve i gibam nazad u krevet! 🤣
    Pa meni je za sad lakše jer samo puže..dođe do koje igračke želi, dođe do kuhinje, do kauča..a prije bi gledala u nas i cendrala.. al kak će biti kad se krene dizat na noge, to ne znam..mislim da će biti tad zanimljivo.. 
    Sad je svega par put pala da je udarila glavom, dosta ne oprezna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.