Tnx Skoljka. Kupit cu je kad budem isla u kupovinu, na neku ce se morat nauciti.
Teo je danas neplanirano dobio jabuku 🙈 skuhala mu cetvrt jabuke i sve je pojeo i zijevao za jos. Jako me zanimalo kako ce prihvatiti s obzirom je bas lijepo Ad na zlicicu. Al ipak cu pricekati da navrsi 5mj pa krenuti za pravo.
Tnx Skoljka. Kupit cu je kad budem isla u kupovinu, na neku ce se morat nauciti.
Teo je danas neplanirano dobio jabuku 🙈 skuhala mu cetvrt jabuke i sve je pojeo i zijevao za jos. Jako me zanimalo kako ce prihvatiti s obzirom je bas lijepo Ad na zlicicu. Al ipak cu pricekati da navrsi 5mj pa krenuti za pravo.
I mene vuce da mu nesto ubacim jer mu sline doslovno cure do poda kad jedem.. 😁 jos onak namjerno mljackam, al zamisli, muz mi ne da 😂
Ja sam dobila nekakvu Nukovu bocicu za 6+, probala sam iz toga piti, ne kuzim se u bocice al to slabo ide van.
.
I imam onu sto ide uz dojenje kakti al to smo koristili par puta u prvom tjednu, sad ni ne zna piti na to.
.
Ima DM neki video... I mama daje bebi od 6mj da pije iz nekakve case kojoj fali pola rube, nisam uspjela pogledati video kak treba jer traje cini mi se 37min, al meni se za casa full svidja.. bolje nego duda 😁 ma mislim, daj boze da prihvati bilo sta. Samo nezz gdje bih nabavila takvu casu 🤔
Malina moja mladja nije pila nijednu bocicu nista nije htjela pa smo sa sest mj uveli tu casu iz to je pila
Malina sretnih 5 mjeseci!
Jahanara i moja ima TT i prihvatila ju je. Sad je vise grize neg pije na nju ali dobro, plan mi je tak i tak sto prije naučiti na čašu. Moja velika je pila na slamku ona boca sto ima jako rano i prešla na čašu ubrzo, bočicu nije nijednu i nikad 😄
Moja je danas koma sa spavanjem! Svako malo odspava po pola sata, zadnje je spavanje imala do 15:40 i sad još da izdrži sat vremena pa kupanje i spavanje za noc!
Meni je idealno da zadnji san bude u 16-16:30 i onda fino može u 19 u krevet 😄
Mi smo ovaj tjedan nikak sa spavanjem 😪 i dnevnim i noćnim. Po danu bi to prije bila 2 do 3 spavanja od kojih je jedno bilo minimalno sat i pol (a znao je drmnut i do 2 i pol sata), a po noci smo imali 1 do 2 cicanja.
Sada po danu to budu kratki spavanci (3 do 4) i to onaj najduzi max 40 min, s tim da se svaki put probudi placuci pa ga moram nazad uspavljivat. A po noci jos gore... sad su to 3 do 4 cicanja + buđenja uz plač i vrisku pa ga moram smirivat. Dakle neki dan nam je uspavljivanje navecer trajalo od pola 8 do pola 11 😩
I generalno kad je budan je cendrav postao. Nadam se da ce brzo proci ova faza 🥴
...
Cure koje imate deckice - kad su vasi "otkrili" svoje pišeke? Ovaj moj od neki dan svaki put kad ga prematam ko da jedva doceka da ga krene grabiti. No bas mu i nedam jer ima jak stisak pa se bojim...
Mame iz Karlovca, jel tko isao u DM po Violeta pelene i uzeo Elfs bodi? Ovaj DM u Supernovi ima samo one obicne sa Elfs crnim natpisom. Ima li u kojem od druga 2 DM-a onaj sa plavim Elfs natpisom i psom ili onaj za curice sa Elfs slovima u raznim bojama?
S koliko mislis poceti?
Da nije ona magicna casa u pitanju?
Mislila sam oko 25.10., to nam je par dana prije pikice pa da vidimo stanje taman do pedice 😁
O cemu vi, za sta trazite bocicu, za mlijeko ili vodu? Moj vodu pije iz TT kljunasice silikonske, a mlijeko iz bocice sa sisacem isto TT natural closer linija ona najobicnija.
.
Moj sad spava, tak svako vece oko pola sata odmori prije vecernjeg spavanja, voljela bi da malo ranije zaspe. Bas nas muci ono dnevno, evo ni danas, pola sat aje sam odspavao i digao se i brzo ga pristekam na sisu i jos je oko 45 min s tim da nisam smjela ni disati 🤦🏻♀️ ne svidja mi se ovaj nacin jer bas vidim da je poceo kuziti sisu, al sta da radim sad
Mom i Daisy i bejb 2 vi nam se niste pridruzile na wp grupi, daj pridruzite se 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘
Sortiraj odgovore
Najstariji