Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    03. Listopad 2020. 22:25

Dobrodosla Katja! 
    .
    Cure koje koristite Chamomilla kuglice, jel moze netko uslikati kak izgleda pakiranje? Htjela bi ih naruciti preko neta, ali ima vise vrsta pa ne znam koje da uzmem.

skoljka
    03. Listopad 2020. 22:32

Katja dobro dosla 🤗, sta je rec, nije valjda da nikako ne spava. Bar na sisi, ako dojis, kao ovaj moj fakin 🤦🏻‍♀️😂

Karla kako M podnosi izbijanje zubica?

Malina A je sa 6 i nesto otkrio pimpaca i sad cim skidam pelenu on gura ruku i pocne se smijuljiti 😊😊

skoljka
    03. Listopad 2020. 22:38

Jahanara sad vidim da si T nudila jabuku, pa ako je lijepo prihvatio zasto ne nastavis tako lagane kasice po par zlicica kad si vec pocela. Moja pedica je meni 100 puta ponovila kad jednom ponudis nema stajanja, nastaviti polako bez zurbe i forsiranja, ima vremena da se sve isproba polako, ali ne prekidati. To je zbog probavnog sistema. Neznam jel tako i drugi pedijatri savjetuju 

• _Katja_
    03. Listopad 2020. 22:42

Hvala hvala 😊
    Bilo mi je neugodno upasti nakon sto se vi ispisale toliko stranica, ali bas mi je drago da jesam. 
    Karla89 nije da ne spava nikako, ali je puno manje nego prije. Do četvrtog mjeseca je imala oko tri spavanca, prvi je bio najduži, sat i pol nakon jutarnjeg budjenja, kada bi odspavala otprilike dva sata, i kasnije još dva puta po sat vremena recimo... A danas smo imali tri spavanca do najviše 45min. Navečer zaspi između 20 i 21h, pa ujutro do 7. S tri budjenja za dojenje, nakon kojih nastavi spavati. Noć je super, ali preko dana me bas umori 🙄  

• _Katja_
    03. Listopad 2020. 22:52

skoljka

Katja dobro dosla 🤗, sta je rec, nije valjda da nikako ne spava. Bar na sisi, ako dojis, kao ovaj moj fakin 🤦🏻‍♀️😂
    .
    .
    Malina A je sa 6 i nesto otkrio pimpaca i sad cim skidam pelenu on gura ruku i pocne se smijuljiti 😊😊

Hvala 🤗 Uspava se na sisi, ali se često odmah rasplače kad je spustim na krevet pa joj dam dudu i nastavi spavati, ali se onda probudi za 10min, najviše do pola sata, i sto je najbolje izgleda super naspavana, smješka se i to 😊

MickeyMouse
    03. Listopad 2020. 23:21

Jaooo propustila sam čestitati na zubici Sagi! I Karla ☺️
    Katja dobrodošla! Samo nam ti piši ☺️ Čitala sam da taj prvi san sto ima bebe povezuju sa nastavkom noćnog sna ako bude jako brzo od buđenja, kao neka nadoknada. Treba im obratiti pozornost na periode budnosti, sa 5 mjeseci je to 2,5-3 sata prije idućeg spavanca. Moguće da ju je uhvatila i regresija. A ciklusi od 45 minuta su normalni, a ako ne znaju/ne mogu povezati ciklus bebice se bude. Jesi joj pokušavala preko dana white noise upaliti? Moja npr savršeno odspava ispod nape 😄

skoljka
    03. Listopad 2020. 23:37

_Katja_

skoljka

.
    .

Hvala 🤗 Uspava se na sisi, ali se često odmah rasplače kad je spustim na krevet pa joj dam dudu i nastavi spavati, ali se onda probudi za 10min, najviše do pola sata, i sto je najbolje izgleda super naspavana, smješka se i to 😊

Pa tvoja spava isto kao moj A, jedino sto se on po noci/pred jutro budi 1-2 puta. 

sagi
    04. Listopad 2020. 02:21

Daisy moj od prije tjedan, dva nekad ulovi pišu kod presvlačenja. Ne znam dal bi rekla da je otkrio il je slučajno. Isto je s nogama 😁

Karla tak je i kod nas, stvarno ko žilet 🙈 čestitam 🥳
    Katja dobro nam došla 🙂
    I mij je prije duže spavao po danu. Uglavnom nakon sise malo odrijema. I odspava 2 do 3 put po pol sata do sat. 

Daisy30
    04. Listopad 2020. 03:28

Ovo mi je nocas 4. buđenje 😒 i sad se pokusavam sjetit jesam li ga oko 1, pol 2 stavila na cicu i nikako se ne sjecam... nisam si zapisala, a cica mi je nekako lagana ko da je tad jeo. Evo ne znam.... treba mi (neisprekidan) san... 😩

Jahanara
    04. Listopad 2020. 06:23

Jutro cure!
    ☕ kuhana! Nadam se da se necemo bas svako jutro ustajati prije 6🙄 7 mi je vec prihvatljivo😁
    .
    Katja dobrodosla! Ni moj nije spavalica preko dana, ima 3 kratka spavanca najduze do sat vremena, a cesto mu je i 15min dovoljno.
    .
    Daisy bome ja svako nocno budjenje na sisu.
    .
    Skoljka nemam neki konkretan razlog zasto ne bi nastavila. Nisam sa jabukom htjela zapoceti i cekala bi da navrsi 5-to su mi kao neki razlozi. Nisam znala da se ne preporuca prekidati. Mogu nastaviti, nije mi to problem. Trebaju li bebe koje krenu sa kasicama kakati svaki dan? Trenutno je to kod nas svaka 3-4 dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.