Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Daisy30
    04. Listopad 2020. 11:13

_Katja_

Dobro jutro 😊
    Mi budne od 7, budjenja za dojenje u 21h, pola 2, i 4h. Daisy ja imam onu aplikaciju za dojenje 🙈 pa tako znam kad je dojila i na koju stranu, inače nisam imala pojma, moj mozak je još uvijek trudnički 🤯
    Od početka sam govorila sam da se neću žaliti dok spava dobro po noći, mene muci to sto ne stignem bas ništa napraviti preko dana s njom, ručak kuham kada muž stigne s posla… Ali dobro, proći će i to 😊

Pisem si ja u mob svaki podoj i koja je cica, al sam valjda sad skroz zazujala tak da nisam ni uzela mobitel 🥴

My baby
    04. Listopad 2020. 11:17

Sagi meni je pecica rekla vec s dva mjeseca da uvedem malo vode.
    Hany nije bitno koliko popije jer on jos ne jede krutu hranu ko i moja i da ti popije par kapljica ok.
    Katja dobrodosla i budi sretna sto ti beba spava po noci😂vidis koliko se mama pati sa nocnim budenjima.
    Pisala sam na what grupi moja mladja uopce nije spavala po danu ali uopce i ako bi to je bilo deset min a po noci je citavu noc spavala meni iskreno bilo bitno da se naspavam po noci.Sad jedino ako je zlocesta beba pa ne mozes kd nje nista napravit.

Hany92
    04. Listopad 2020. 12:06

My baby

Sagi meni je pecica rekla vec s dva mjeseca da uvedem malo vode.
    Hany nije bitno koliko popije jer on jos ne jede krutu hranu ko i moja i da ti popije par kapljica ok.
    Katja dobrodosla i budi sretna sto ti beba spava po noci😂vidis koliko se mama pati sa nocnim budenjima.
    Pisala sam na what grupi moja mladja uopce nije spavala po danu ali uopce i ako bi to je bilo deset min a po noci je citavu noc spavala meni iskreno bilo bitno da se naspavam po noci.Sad jedino ako je zlocesta beba pa ne mozes kd nje nista napravit.

E super👍tako i tvoja? 

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

My baby
    04. Listopad 2020. 12:32

Da Hany i moja malo popije

04. Listopad 2020. 15:21

Ja uooce ne dajem vodu, preko ljeta sam par puta. 

• Pupi30
    04. Listopad 2020. 17:04

Jooj imam puno zaostataka i tu i na whatsappu,necu stici sve procitati 🙈🙈 Tamo sam vidjela slike prekrasnih trudnica 😍😍😍 Jel itko krece s dohranom uskoro?Mi planiramo iduci vikend u subotu.Ja sam mislila poceti sa B. tikvom jer nju imam domacu samo nr znam jel ona ok za pocetak? I koliko vode se daje djetetu kad se krene s kasicama?Ja mu do sad nisam davala vec samo ciku. E i kako kuhate povrce?Nesto u vodi nesto na pari ili?

My baby
    04. Listopad 2020. 17:33

Pupi i ja sam bila pocela s tom tikvom ona ti je super i ja sam kuhala na pari sve.vode ponudis poslije pa koliko ti popije

Jahanara
    04. Listopad 2020. 17:57

Cure jel zabrinjavajuce ako bebe ne kakaju kad se pocne sa kasicama? Da je samo dojen ne bi ni mislila o tom, al evo 3 dana nije kakao a od ta 3 dana je 2 jeo jabuku.

04. Listopad 2020. 18:09

Jahanara probaj ga drzati u polozaju za kakanje, ako sam skuzila to je njemu bilo normalno na 3/4 dan, ali vjerojatno ce mu mizda sad biti na pocetku malo teze dok se ne navikne, ali nemora nista znaciti mozda sutra napuni pelenu skroz. Ja bih pricekala sutra pa ako ne kaka zovnes ped pitati jel da mu cepic stavis da ga protjera.
    Ja sam donedavno vodila borbu sa starijom jer je tako kakala na 3/4 dan ali ne tvrdo neg onda ko medo se istovari (izvini na opisu) i pedica je sirup preporucila da joj se crijeva ne ulijene. I eto sad vec duze vrijeme kaka svaki drugi dan sto mi je prihvatljivo.

MickeyMouse
    04. Listopad 2020. 18:12

Pupi i ja sam krenula s tom tikvom i meni je odlična! Ja bas volim tu tikvu, sad ganjam i neki recept cizkejk s tikvom tom 😍 za sebe jel 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.