Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    02. Listopad 2020. 12:48

Karla89

Hvala 🤗
    Ja sam bila na MPO forumu, pa sam se samo prebacila na ovaj.. znam da me Školjka natjerala.. doslovno je vikala da se tamo opebacim nakon kaj sam trudna ostala 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

sagi
    02. Listopad 2020. 12:49

I često se sjetim Lemon, nadam se da je dobro i će im uspjet dobit bebicu 🤞🙂

Hany92
    02. Listopad 2020. 13:01

Karla ..pere prozore mala🤣😊
    Ja dosla na forum sa nekih mj dana,nakon mora.Uzasno me sve to zanimalo i bas sam htjela malo support ovdje🙂

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Boa35
    02. Listopad 2020. 13:40

sagi

Da.. i ja je se sjetim često.. 😒 
    Nadam se da će im uspjet..stvarno su svašta prošli ..užasno.. 
    A sjetim se i ostalih cura..fever, Tina iz Zd.njoj smo stvarno sve tu bile velika podrška.🙄.. samo su neke isparile.. što mi je baš žao.. mislim ne stignem se ni ja svaki dan javljati i nekad stvarno letimično prođem stranice kad se puno skupi..al opet javim se tu i tamo.. 
    Super mi je pročitati kako smo sve u istom sosu, pa mi je lakše 🤣

Hany92
    02. Listopad 2020. 14:38

Ii znam da sam nes zaboravila,Karla sretna godusnjica🥂🙂

Hany92
    02. Listopad 2020. 14:39

Hany92

Ii znam da sam nes zaboravila,Karla sretna godusnjica🥂🙂

Godisnjica🎉

sagi
    02. Listopad 2020. 14:48

Karla89

sagi

A sjetim se i ostalih cura..fever, Tina iz Zd.njoj smo stvarno sve tu bile velika podrška.🙄.. samo su neke isparile.. što mi je baš žao.. mislim ne stignem se ni ja svaki dan javljati i nekad stvarno letimično prođem stranice kad se puno skupi..al opet javim se tu i tamo..

Da, i meni je žao. Mislim forum je to, dođeš , odeš, ne moraš se nikom opravdavat. Al nekako ja sam tip osobe koja bi napisala barem ja ovo više ne stižem, hvala i bok 😁 recimo Lemon je to napravila, a ona je imala potpuno pravo nestati samo tak. 

Jahanara
    02. Listopad 2020. 15:10

I meni je zao sta su se samo prestale javljati, mogle su bar se oprostiti ipak smo se tipkale skoro godinu dana. 

Hany92
    02. Listopad 2020. 15:55

Moram pohvaliti svog bebaca da bas voli spavati🙃preko dana jedno 3 puta sigurno,s tim da dva budu nekih sat i pol,dva(ne uvjek)Po noci dva puta trazi dojit.Osim ak ga bas zubici stisnu onda cesce ali samo utjeha,i nastavi dalje.👌😉❤inace,cini se da mu se busa smiruje.
    Nego,..sa cime perete bebama robicu?Meni muz rekao da na poslu neka kolegica ima frendicu dermatologicu ili tako nesto i da kaze da je najbolji Frosch za bebe kaj se tice sastojaka.Mi do sad prali sa becutanom i violetom,nezz.🤔

02. Listopad 2020. 16:11

sagi

Karla89

sagi

Da, i meni je žao. Mislim forum je to, dođeš , odeš, ne moraš se nikom opravdavat. Al nekako ja sam tip osobe koja bi napisala barem ja ovo više ne stižem, hvala i bok 😁 recimo Lemon je to napravila, a ona je imala potpuno pravo nestati samo tak.

Mae, bas to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.