Jutroo
.
Sagi nije proslo, vidjet cu poslije kad ga budem presvlacila.
.
Jahanara da sa mengom se i mlijeko smanji i promjeni okus, mi svaki put do sad imamo borbe sa dojenjem dan kad cu dobiti i jos dva dana, onda se vrati na staro, ne nudim mu nista.
Možda treba više tekućine, kao što kaže Mickey, ipak uz AD treba nuditi i vodu zar ne? U špricu i polako... Pretpostavljam da je bebica još premala da pije samostalno iz bočice.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ne treba uz Ad nuditi vodu. Mi smo na Adu vec 3 mjeseca, na Bebimilu. Isto tako je bilo i sa starijom. Nikada nije dobila vodu uz Ad i nikad problema. Isto Bebimil. Valjda ovisi od bebe do bebe.
.
Ako vidis da ima problema s kakanjem pitas pedijatra i u savjetu s njim mijenjas Ad ili dajes prokuhanu ohlađenu vodu.
Hejla, evo i nas napokon!
Vidim hrpu tema ste preokrenule! 🤣
Mi pužemo 100na sat i ima je po cijelom stanu 🙈 al oprezna je i ne pada..možda dva pit dnevno bi baš pala da udari glavom i plače..
Htjela sam toliko toga komentirati, al sad više nemam pojma..
Mi smo od mesa probali teletinu i piletinu i vaš joj fino bude.. ribu oslića i oradu..
Uzela sam joj rižine pahuljice i s njima pojede malo više voćnu kašicu..bolje joj idu povrtne.
Donje jedinice su joj na izlazu..sve je bijelo i otečeno.. jučer ujutro je imala malo i povišenu temp..
Zadnje dvije noći imamo samo dva buđenja, tak da smo svi naspavani 💪🥳
Uglavnom, čitamo vas, al uvijek nešto i ne stignem baš tipkati.. kad ona spava uvijek nešto radim, pa mi se ne da stalno na mobu biti.
Vidjet ćete kad propužu je baš lakše s njima..sad ona dođe do igračke koju želi, do stola, do mene u kuhinju.. nije zarobljena više, pa joj je zanimljivo. A najljepše joj je sjedit ispred balkonskih vrata i lupat po staklu 🤣🤣
Zaboravih čestitat okrugle mjesece svima!! 🥳🥳
Vaki sretna godišnjica sa zakašnjenjem! 🥰🥳
Nama je jučer bila 💞
Nocni report: 2 budenja i potpuna budnost nakon dudanja oko 4:40 ... Ja sam ae okrenula a on je i dalje nesto raspravljao sam sa sobom i bome na kraju zaspao.
.
Uspjela sam rijesiti da mi kolica stoje u prizemlju 🥳 sad se samo spustilmo sa 3.kata i pravac setnja! Jedino sto moze izdrzati max 1h u njima pa uvijek jurimo doma uspavati ga
Karla, sretna godianjica!
Sad kad razmislim, kao da smo prosle godine zakljucile da nas se puno poudavalo u listopadu 😂
Btw, kako ste se pojavile na forumu? Ja se pokusavam sjetiti pa nikako... Ali mislim da kad smo se odlucili na bebu.
Karla sretna godisnjica!
.
Malina bila sam na forumu kad sam rodila stariju i ostao mi forum u lijepom sjecanju pa sam se ovoj grupi pridruzila brzo nakon plusa😊
Hvala 🤗
Ja sam bila na MPO forumu, pa sam se samo prebacila na ovaj.. znam da me Školjka natjerala.. doslovno je vikala da se tamo opebacim nakon kaj sam trudna ostala 🤣🤣🤣🤣
Karla sretna godišnjica 🥳🥂
Malina ja sam naletila na forum guglajući neš, više ne znam ni što 🙈 a registrirala se mislim nakon prvog pregleda,a možda i netom prije 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji