Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    01. Listopad 2020. 21:19

Sanja89

skoljka

🥳🥳 Napokon smo krenili sa mesom, smazao je zavidnu kolicinu rucka. Piletina, mrkva, b. tikva, k persina, koraba, 🤦🏻‍♀️ svasta sam umjesala 😁

Kolko piletine stavis po obroku? Ja jos nisam pocela al bi od iduceg tj… Skuhas u vodi na leso i poslje blendat?

Kao bebin dlan velicine. Pa stavila sam ovo korjenasto povrce kuhat kao za juhu pa dodala na komadice tu piletinu, kad se skuhalo, izblendala, prije ocjedila tekucinu pa pri blendanju dodavala da dobijem rjedje

skoljka
    01. Listopad 2020. 21:25

medija5

Ne kaki sama nikakoo

skoljka

A koliko dugo ne kaka, jel jij to radis svaki nan? Normalno je da danima ne kaka

Da svaki dan jer je napinje i savija se vidim da je tjera ali ona zadrzava neznam sta da radim stvarno vise nemogu svaki dan raditi na taj nacinnn…

Pa ni nemoj, pusti je, i ovdje ima beba koje ne kakaju po 5-6 dana, a ima djece i do 10ak dana da ne kakaju, ne samo beba, nego i puno starijih, pa ako bas ne ide cepic stavis. Nemoj joj to raditi sa stapicima i toplomjerom, ako se muci daj joj espumisan da oslobodi mjehurice i potjera ako joj se stvarno kaka. 

skoljka
    01. Listopad 2020. 21:28

malina08

medija5

Ne kaki sama nikakoo

skoljka

A koliko dugo ne kaka, jel jij to radis svaki nan? Normalno je da danima ne kaka

Da svaki dan jer je napinje i savija se vidim da je tjera ali ona zadrzava neznam sta da radim stvarno vise nemogu svaki dan raditi na taj nacinnn…

Kamilica sa secerom?

Netreba joj ni to, to je forsanje da kaka, ako ne uspije jedan dan neki drugi dan ce uspjeti, to se radi ako predje 10ak dana, sve se do tad tolerira pod normalno

01. Listopad 2020. 21:56

skoljka

malina08

medija5

Ne kaki sama nikakoo

skoljka

Kamilica sa secerom?

Netreba joj ni to, to je forsanje da kaka, ako ne uspije jedan dan neki drugi dan ce uspjeti, to se radi ako predje 10ak dana, sve se do tad tolerira pod normalno

Ee al skoljka, koliko sam shvatila, njena beba je na AD? Ne znam da vrijede ista pravila od 10 dana

01. Listopad 2020. 22:02

Moj posranac opet sutra 10.dan bez kakanja... Zadnji put probala ja toplomjer, ma nula bodova. Iduci dan se tek pokakao... O peleni vam necu rec nista, osim da je isao pod pipu, a on fino saku u usta i razmislja kak mu je fino...
    Bas mi to ide na zivce, al sta da radim, pedica kaze sve OK dok god se ne buni. Sutra cu mu dat kapi za grceve sto imamo, mozda prosere 😂 moram samo tempirati kad je muz doma jer ovako sama imam 45min posla 

• socka22
    01. Listopad 2020. 22:43

A sad po redu😄
    čestitke svima na punim velikim mjesecima.💗
    mi od jučer na kamomila granulama i prva noć je prošla presavršeno tako da, hvala onome ko ih je smučkao u nadi da se s ovim nisam zacoprala pa ću sutra ujutro plakat🙈
    Školjka i mojoj H je isto dosadno i hladno na podu i samo ju njezini baka i deda mogu spasiti😠 dobro da nisam nekog ubila jučer.
    kod mene još 1,5kg do prije trudnoće i 3 do ideale💪
    svima nam želim što mirnije noći i duža spavanja jer očito je nešto bilo u tom proljeću kad smo rodile pa prasci mali ne spavaju 😅

skoljka
    01. Listopad 2020. 23:24

Malina da za dojene je 10 dana ali za ad je tjedan tak nesto. Da se meni to desava ja bi ga pustila da proba sam istjerat, ako se bas pati par dana promjenila bi ad, prvo sa istom markom a da je lako probavljivo ili drugu marki, recimo novalac on ima u dosta varijanti vjerujwm da ima i za crijeva.
    🤞🏻Da se malac sam pokaka

Socka 😁😁 bas smo mi mame zloceste.

Joj mene boli glava, previse sam srcera jela pa sam maloprije morala sendvic napraviti da neutralisem secer 🙈😂😂😂

Jahanara
    02. Listopad 2020. 07:12

Jutro!
    3 budjenja uz cjelonocno draganje i grljenje starije, kao da i nisam spavala.
     .
    Skoljka bravo za meseko! Rucak je kompletiran👏
    .
    Cini mi se  kako sam dobila mengu da sam jucer imala manje mlijeka nego inace🤔popodne je posisao iz obje i jos bi a nema.  pokusala mu dati bocicu-nula bodova. I probala mu dati na zlicicu-popio nekih 20ml tako. Mislim da je on skroz spreman za dohranu jer cim je vidio zlicicu otvara usta i rukama ide prema njoj i vuce je prema sebi. 

sagi
    02. Listopad 2020. 07:16

Jutro ☕☕☕
    Tri hranjenja, par nunanja i spremni za igru 😵

Socka da, i mojem je hladno na podu 🙄
    Skoljka prošlo crvenilo na pupku?
    .
    Za kakanje, ja bi kontaktirala pedijatra i nebi na svoju ruku nit gurala išta nit davala ništa. Pogotovo nebi s tim forsirala svaki dan. Samo se može napraviti šteta, ipak su oni premali za eksperimentiranje. 

sagi
    02. Listopad 2020. 07:21

Jahanara moj ti tako već nekih mjesec dana reagira na žlicu kad mu dam kapi, uzme si ju u ruke i sam stavlja u usta 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.