Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    01. Listopad 2020. 16:53

Bravo mama i A. Ručak zvuči fino 🙂

Ja shvatila da ne odvaja blato znači da ne kaka 😕

medija5
    01. Listopad 2020. 17:09

Sanja89

skoljka

medija5

Zdravo
    Kao sto dam ves rekla beba je stara 3 mj i ne odvaja blato sama osim ako joj dam toplomjer onda tako odvaja blato ,nije dojena vec pije mljeko NUN sensitive ima li ko kakav savjet sta joj mogu dati da ju protjera pa da konacno sama jednom odradi to. Hvala vam puno

Nan sensitiv i jeste za bebe sa osjetljivom probavom. Pa daj mu espumisan da ga potjera. Ja ne kuzim ovo da sam ne odvaja blato 🤷🏻‍♀️

Da taj dio i mene zbunjuje…

Ne kaki sama. Vec samo ako joj ja pomognem jeli sad vise razumljive hehe😘

medija5
    01. Listopad 2020. 17:10

Ne kaki sama nikakoo 

skoljka

A koliko dugo ne kaka, jel jij to radis svaki nan? Normalno je da danima ne kaka

Da svaki dan jer je napinje i savija se vidim da je tjera ali ona zadrzava neznam sta da radim stvarno vise nemogu svaki dan raditi na taj nacinnn...

01. Listopad 2020. 17:39

skoljka

🥳🥳 Napokon smo krenili sa mesom, smazao je zavidnu kolicinu rucka. Piletina, mrkva, b. tikva, k persina, koraba, 🤦🏻‍♀️ svasta sam umjesala 😁

Bravo 🥳

01. Listopad 2020. 17:40

medija5

Ne kaki sama nikakoo

skoljka

A koliko dugo ne kaka, jel jij to radis svaki nan? Normalno je da danima ne kaka

Da svaki dan jer je napinje i savija se vidim da je tjera ali ona zadrzava neznam sta da radim stvarno vise nemogu svaki dan raditi na taj nacinnn…

Kamilica sa secerom?

• Sancy3
    01. Listopad 2020. 17:53

Kolzutacija s pedijatrom i promjena ad mlijeka...drugo nebi radila na svoju ruku

medija5
    01. Listopad 2020. 17:53

malina08

medija5

Ne kaki sama nikakoo

skoljka

Da svaki dan jer je napinje i savija se vidim da je tjera ali ona zadrzava neznam sta da radim stvarno vise nemogu svaki dan raditi na taj nacinnn…

Kamilica sa secerom?

Koliko vode i secera?

Hany92
    01. Listopad 2020. 17:58

Bravo Školjka za meseko!😄
    Ja mu mazem tijelo i lice mustelom

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

MickeyMouse
    01. Listopad 2020. 19:27

Skoljka super za meso! ☺️

01. Listopad 2020. 20:28

medija5

malina08

medija5

Ne kaki sama nikakoo

skoljka

Kamilica sa secerom?

Koliko vode i secera?

Ja nisam muckala ali sam dobila takav savjet od patronazne.. moj ne kaka al ga ne muci to pa nisam na kraju davala caj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.