Pozdrav svima!
Evo malo vremena dok obje spajvaju 🙈
Ja ne mažem još kremu na lice njoj, ustvari stavim joj cicaplast kremu od La Roche P. na prijedlog pedijatrice kad je imala kao neke lišajeve po licu i to joj super riješi. Krema je bas dobra.
Tako je, mislim da sam ja rekla 😂 kad sam prestala gledat na sat sam se preporodila još sa starijom. Budi se svakako, nije bitno u koliko sati, ujutro sam jednako umorna. A starija je sada počeli su joj oni noćni terori tak da se budi zaplakala i vrišteći - pa tjera od sebe slonove koji hodaju po vrtu pa vukove, pa zaziva tetke i bake i bratiće. Znaci nema mira ni sad 😄 al i to će proći. Nema ništa sto šalica dve tri kave neće riješiti 😄
Noćni terori 🙀
Vaki sretna godišnjica i sretnih 6 mj 😍😍
I jos nekome sretne mjesečnice za bebe al nisam zapamtila kome 😍😍 ( glupo zvuci mjesečnice haha)
. Kad sam spomenula tu riječ da vas obavijestim da je meni stigla menga za vikend, a taman sam mislila kak super kak je dugo nemam i evo nje 🤦🏻♀️🤦🏻♀️nije mi falilo
.
Jel se ko od vas bori s jelom? Ona već jedno 2 mjeseca kad jede na bočicu onda ju moram animirat dok jede, pričat joj nešto, pjevati nekad i hodat ali barem lijepo pojede obrok a evo zadnjih dana mi jedino i najbolje pojede u polusnu, inače budnu ju nahraniti je znanstvena fantastika. A o cici da ne pričam to ako je budna i cica onda je to samo razgledavanje okolo, smijanje, gugutanje sve samo nije cicanje. Znači hranjenje nam pali samo u polusnu. Baš me to muči malo. Ne znam jel to sad neka faza opet ili šta joj se događa.
.
Btw. Jel neka mama koristila one osanit kuglice ili kak se već zovu. Čitala sam da su dobre kod te nervoze prilikom izbijanja zubi. Sad ne znam dal da šutim i trpim njeno cendranje i nervozu koja traje vec danima ili da probam s nečim ublazit to haha 🤔🤔
.
Jos sam vam koda nešto htjela reć Al se ne mogu sjetit vise hahah🤦🏻♀️🤣 sjetit ću se noćas u snu haha tak mi uvijek bude
.
I da jos nešto lidl sutra ima nešto za bebe. Ja idem u ranojutarnju nabavku. Dobre su mi njihove pidzamice a toga mi baš treba jos.
Nama je sad tek pocelo to s jelom. Prije par dana. Isto najbolje jede u polusnu, inace jede slabije nego prije. Valjda je faza... nadam se da je.
Zdravo
Kao sto dam ves rekla beba je stara 3 mj i ne odvaja blato sama osim ako joj dam toplomjer onda tako odvaja blato ,nije dojena vec pije mljeko NUN sensitive ima li ko kakav savjet sta joj mogu dati da ju protjera pa da konacno sama jednom odradi to. Hvala vam puno
Zdravo
Kao sto dam ves rekla beba je stara 3 mj i ne odvaja blato sama osim ako joj dam toplomjer onda tako odvaja blato ,nije dojena vec pije mljeko NUN sensitive ima li ko kakav savjet sta joj mogu dati da ju protjera pa da konacno sama jednom odradi to. Hvala vam puno
Mi smo koristili nan i on je ga je skroz zatvorio, s obzirom na dob mislim da tu nemas sta puno probaj promjenit ad, naravno u dogovoru s pedijatrom... Mi smo presli na novalac it bas zbog problema sa stolicom... I probiotici baby su odlicni ali nemoj na svoju ruku...
Zdravo
Nan sensitiv i jeste za bebe sa osjetljivom probavom. Pa daj mu espumisan da ga potjera. Ja ne kuzim ovo da sam ne odvaja blato 🤷🏻♀️
Zdravo
I da sto manje prakticirat taj nacin sa toplomjerom jer ce se beba tako naviknut, nije dobro jer joj na taj nacin stvaras nagon a mora sama doc do toga...
Zdravo
Nan sensitiv i jeste za bebe sa osjetljivom probavom. Pa daj mu espumisan da ga potjera. Ja ne kuzim ovo da sam ne odvaja blato 🤷🏻♀️
Da taj dio i mene zbunjuje...
🥳🥳 Napokon smo krenili sa mesom, smazao je zavidnu kolicinu rucka. Piletina, mrkva, b. tikva, k persina, koraba, 🤦🏻♀️ svasta sam umjesala 😁
A koliko dugo ne kaka, jel jij to radis svaki nan? Normalno je da danima ne kaka
🥳🥳 Napokon smo krenili sa mesom, smazao je zavidnu kolicinu rucka. Piletina, mrkva, b. tikva, k persina, koraba, 🤦🏻♀️ svasta sam umjesala 😁
Kolko piletine stavis po obroku? Ja jos nisam pocela al bi od iduceg tj... Skuhas u vodi na leso i poslje blendat?
Sortiraj odgovore
Najstariji