Ja ne znam jel je Mikica ili Maja napisala... Kad se pomiris sa svime i prestanes gledati na sat, bude ti psihicki lakse... Evo ja se ne osjecam nista odmornije od bebine prospavane noci vec se osjecam jos sjebanije 💘 iskreno mi je svejedno da li ima 1 budenje ili 5 budenja, rezultat je ujutro isti - zombi all day!
Ja sam isto zaključila da je regresija prije 2 tjedna, onda je dan dva bilo bolje i već sam mislila, uf gotovo. 🙈
Ja isto ne mazem guzu nikakvim kremama.
Jahanara sinoc je zaspala tek u jedan i to na meni jer joj je tako lakse spavat valjda no citavu nocje odspavala evo dosad nema temperaturu i bolje je vec je vesela 💪.
Skoljka moja mladja otkad sam ju donijela iz rodilista znala je imat jedno slavanje po danu a poslije toga nikada bas nikada nije spavala po danu i jbgja se pomirila da je tako,i u vrticu smo vodili rat sa tetama jer ona nije nikad spavala,ima takve djece.
Ja sam mislila da su skokovi u razvoju zlo, a onda je dosla ta regresija, i trajala tjednima, ni ne znam koliko. Kao sto Malina kaze, najbolje da se pomirimo sa nespavanje. Odite na zimske bebe, tamo isto nitko ne spava.
Pozdrav svima!
Evo malo vremena dok obje spajvaju 🙈
Ja ne mažem još kremu na lice njoj, ustvari stavim joj cicaplast kremu od La Roche P. na prijedlog pedijatrice kad je imala kao neke lišajeve po licu i to joj super riješi. Krema je bas dobra.
Tako je, mislim da sam ja rekla 😂 kad sam prestala gledat na sat sam se preporodila još sa starijom. Budi se svakako, nije bitno u koliko sati, ujutro sam jednako umorna. A starija je sada počeli su joj oni noćni terori tak da se budi zaplakala i vrišteći - pa tjera od sebe slonove koji hodaju po vrtu pa vukove, pa zaziva tetke i bake i bratiće. Znaci nema mira ni sad 😄 al i to će proći. Nema ništa sto šalica dve tri kave neće riješiti 😄
Citam i ja zimske i ne zelim ni misliti o tom🙆♀️ evo mi se uspavljujemo za drugi spavanac.
.
My baby super da ide na bolje. Ma ovo vrijeme je bas zeznuto, ne znas kako se obuci pa tako i njih. Na suncu vruce, u hladu zima.
Kremu za lice tj melem sam pocela starijoj mazati kad su bile hladnoce i vjetar pa joj je to bas isusivalo lice. Mazala sam samo kad bi isli van.
Ooo i to spavanje, taman ulovimo neki ritam pa opet neko razj.. san i tako. Evo sad se uspavljujemo, uskreno se nadam da ce odspavati bas sat i pol 🙄 nadam se da nisam nadobudna 😁.
.
Zvala sam pedicu, veli bolje octeniseptom nego tirosurom pospricati,jer od tirosura ne vidim sto se desava ispod, pa da vidim hoce li se povuci, ako ne da opet zovem.
.
Mybaby super da je buhtlica bolje 💖
.
Miki bas sam se nasmijala na slonove i vukove, sta ima i ta faza, jbt mi ljudi vjecito u nekakvim fazama kroz cijeli zivot, nikad mira 🤦🏻♀️😂
E Skoljka da i ja sam ti htjela reci za oktanisept pa sam zaboravila. Mojoj velikoj je pocrvenio pupak prije par dana, dve/tri noći smo poslije kupanja špricali i prošlo joj je.
Haha da i to je faza, kreće kad napune cca dve godine, zove se noćni terori. Uglavnom počinju sanjati pa im se to valjda zato događa 😨 njoj bude ako je nešto intenzivno na nju djelovalo tijekom dana i primijetila sam vise kad je pun mjesec.
Sortiraj odgovore
Najstariji