Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom3
    30. Rujan 2020. 07:50

Mi svoju jos kupamo u onoj Ikea kadici. Vec jedva stane u nju. Imamo i vecu kadicu od seke, uskoro ce morati u tu.
    .
    Ono izbocenje izmedju nogu na hranilici je super jer ti dijete ne moze izmigoljiti iz hranilice na pod. I ne moras vezati bebu dok je u hranilici ako stavis pladanj ispred.
    .
    Nama isto dolazi onaj grmljavinski period, uf... kao da je vec jucer krenulo sa onim nespavanjem i vriskom cijeli dan. Vec me glava pocela navecer boljeti od nje. Nije da place nego se tako glasno svadja s igrackama da mi usi probije... 🙉

My baby
    30. Rujan 2020. 08:01

Jutro cure.mi smo malo bubane😭i nos ju zeza pa nije bas spavala dobro,jedva sam cekala jutro da joj ocistim.dala joj sirup i sad se uspavljujemo

30. Rujan 2020. 08:13

Cure, izdrzite!
    My baby 🤞
    .
    Ja nikako zaspati sinoc, valjda sam zujala do 1 ujutro. I imali jedno budenje, jedva zaapao nakon toga 

sagi
    30. Rujan 2020. 08:18

Jutro,
    Hvala cure 💙
    Jahanara držim 🤞da je vaše nespavanje gotovo.
    Mi smo imali tjedan čestih buđenja pa je bilo bolje i mislila to je to, al jok.
    Skoljka i ja pitala malog ujutro pa kak možeš bit budan i dalje , al se samo smije 🙈🙊
    My baby uf, kad Diana ne spava, nije dobro. Nadam se da će vam drzo biti bolje 🤞🤗

sagi
    30. Rujan 2020. 08:19

mmammaa

Mi svoju jos kupamo u onoj Ikea kadici. Vec jedva stane u nju. Imamo i vecu kadicu od seke, uskoro ce morati u tu.
    .
    Ono izbocenje izmedju nogu na hranilici je super jer ti dijete ne moze izmigoljiti iz hranilice na pod. I ne moras vezati bebu dok je u hranilici ako stavis pladanj ispred.
    .
    Nama isto dolazi onaj grmljavinski period, uf… kao da je vec jucer krenulo sa onim nespavanjem i vriskom cijeli dan. Vec me glava pocela navecer boljeti od nje. Nije da place nego se tako glasno svadja s igrackama da mi usi probije… 🙉

Baš to. Tepko mi je razaznat kaj je svađanje/pričanje s igračkama, a kaj nezadovoljstvo. 🙈

Jahanara
    30. Rujan 2020. 08:21

Socka drzi se, neka vam dan bude bolji od noci.
    .
    Mybaby 🤞 da sto prije ozdravi Di!
    .
    Mmammaa sretnih 5 vam zelimo🥳🥳

30. Rujan 2020. 08:43

Mmamma sretnih 5 🎉
    Sagi sretnih 4 🎉 Cocomelon je zakon, moja starija pjeva na engleskom te pjesmice, a i poucne su, ali naravno da sve treba dozirati.
    Mickey ajde mi molim te javi kakvo je stanje na rebru, mi u petak moramo okulistu sa starijom

MickeyMouse
    30. Rujan 2020. 08:45

Jutro svima!
    Sagi sretnih 4 mjeseca! ☺️ Naša najmlađa beba ima već toliko 😍
    Maaammaa sretnih 5 mjeseci! 
    Mybaby nadam se da će joj danas biti bolje!
    Skoljka, Socka, Sagi - 🤞🏼 Da bude bolji dan i da odmorite. 
    Mi imali okej noc, dva buđenja s dudom riješena tak da prvo hranjenje tek oko 1/2 nemam pojma spavala sam 😄 ali! Negdje oko 4 ujutro me probudilo kako place i jeca u snu, i nikako je smiriti. Znaci oci zatvorene a ona jeca i onak plačljivo cvili, nisam je mogla ni razbuditi da se smiri, samo sam je zagrlila. 

MickeyMouse
    30. Rujan 2020. 08:46

Mellorine budem javila čim se vrate! I moji su otišli okultistu, kod doktora Juratovca. 

mom3
    30. Rujan 2020. 08:57

Hvala 😁
    .
    Sagi sretna 4 mjeseca 🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.