Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    30. Rujan 2020. 10:10

Mellorine ne znam za minus, sestra i ja smo imale veliki plus i išle smo na dvije operacije jer je bio i veliki strabizam. Sad je to sve dobro, išle smo na Rebro kod dokorice Mrazovac, ali mislim da je ona sada u penziji. Kod nas u obitelji se to prenosi na žensku djecu pa sam išla provjeriti i za stariju da vidim jer smo seka i ja mladost provele tamo na vježbama, operacijama i slično i želim uloviti odmah ako je nešto.
    Vaki sretnih velikih 6! I sretna godišnjica!
    Skoljka ne brini, prije mu može biti dosadno na rukama nego na podu, djeca moraju istrazivati

My baby
    30. Rujan 2020. 10:32

Skoljka pa ja sam ti bila napisalada nisamdavala prije osam mj😁.
    Boze koliko vas rodilo taj dan😂.Sretnih4,5,6 mjeseci bebanima i sretna godisnjicaaaa❤️❤️

brankica09
    30. Rujan 2020. 10:50

Sretnih 4, 5 i 6 mjeseci 🎊🍼💙
    Vaki sretna godisnjica 🍸

30. Rujan 2020. 10:54

Mi vozimo prvi jutarnji vec sat i 10, a znate da moj malac rijetko prebaci preko 40min! E svasta!

brankica09
    30. Rujan 2020. 11:12

Samo da se pohvalim 🙈 na 66 kg sam, jos 2 i nema traga trudnoce , na starom sam 🙊 18 kg otislo 🧘‍♀️

30. Rujan 2020. 11:16

Brankica, svaka cast!! Ja sam joa na +8 od trudnoce

brankica09
    30. Rujan 2020. 11:22

malina08

Brankica, svaka cast!! Ja sam joa na +8 od trudnoce

Bitno da ide dolje 🙈 kile 🖕🤣 

30. Rujan 2020. 11:27

brankica09

Samo da se pohvalim 🙈 na 66 kg sam, jos 2 i nema traga trudnoce , na starom sam 🙊 18 kg otislo 🧘‍♀️

Aaaa svaka cast 👏👏👏 ja se drzim svojih 62 i nedam ih nikom

brankica09
    30. Rujan 2020. 11:30

Mellorine

brankica09

Aaaa svaka cast 👏👏👏 ja se drzim svojih 62 i nedam ih nikom

🙊🥰🤣

Jahanara
    30. Rujan 2020. 11:44

Bravo Brankica!😀
    Moje 3 se zabetonirale i ni makac🙆‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.