Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    30. Rujan 2020. 15:28

Ja sam na svojoj kilazi mada sam htjela da ostane na 60 al jbg i genetika cini svoje prije kad odem na sistematski me dr napadala da moram jesti a ja se mislim zeno jedem ko provalija al se nista ne prima.cak i genetski imam misice na trbuhu pa svi misle da se ubijam u teretani a moj tata ima prirodne misice da nije nikad vjezbao.ja sam na 55 kg sada

Jahanara
    30. Rujan 2020. 15:49

sagi

mmammaa

Ja sam dosla na 50kg. To je cak 1kg manje nego prije poroda. Vec duze smo samo na adu. Dvoje djece cini svoje… stalno sam u pokretu.

Znači treba mi još jedno dijete 😂

Moje stoje i uz dvoje🙆‍♀️

30. Rujan 2020. 16:03

Hahahah i moje stoje uz dvoje 😂😂 ali ja bih rekla da mi nibne smetaju 162 cm i 63kg, ono taman samo da nije taj trbuscic malo. Premda mislim da imam laganu dijastazu trbusnih misica ali nikako se natjerati vjezbati tj ni nemam kad 😓

MickeyMouse
    30. Rujan 2020. 16:38

Mellorine ja vježbam kad mala zaspe navečer. Obično se starija igra u sobi a ja vježbam pilates/jogu pa imam prostora, nisam ja od kardio vježbi 😂 neki dan me pita velika: mama jel mogu ja gledat? (Na mobitelu gledam). Velim ja možeš. I legne ona između mene i mobitela. Velim ja njoj aj se malo pomakni ne vidim sto radi teta. Veli ona meni: teta odmara 😂😂 taman bila vježba na boku. E oplakala sam 😂

• Pupi30
    30. Rujan 2020. 17:28

Ja sam se ona 2 tjedna sto sam bila u zg osusila skroz...imala 57 kg, manje nego ikad prije...i sad sam se kod sveki dobila 2 kg,to mi je taman.Samo da ne gubim opet kad dodjem u zg.Inace imam 170 cm i idealno mi je 59 ili 60 kg

medija5
    30. Rujan 2020. 18:17

Zdravooo moze li mi neko pomoci ,beba je stara 3 mjeseca i dalje nezna kakiti sama odvaja blato samo ako joi pomognem tako da joj dam toplomjer ili stapic za uho u danku onda ide normalno, pokusavala sam joj dati razme sirupe vjezbe sa nigicama razme masaze ali nista ako ima neko neki savjet bilo bi mi milo 
    Hvala svimaa ❤️

sagi
    30. Rujan 2020. 19:26

medija5

Zdravooo moze li mi neko pomoci ,beba je stara 3 mjeseca i dalje nezna kakiti sama odvaja blato samo ako joi pomognem tako da joj dam toplomjer ili stapic za uho u danku onda ide normalno, pokusavala sam joj dati razme sirupe vjezbe sa nigicama razme masaze ali nista ako ima neko neki savjet bilo bi mi milo
    Hvala svimaa ❤️

Jel dojena beba? 
    Koliko dana bez kakice? 
    Ako da, onda probaj piti/jestu ono što otvara inače, suhe šljive, sok od šljive (meni super iz dm-a) , gusti sok od marelice itd.
    Ovo s toplomjerom, a pogotovo sa štapićem izbjegavati u širokom luku! može doć do neke ozljede. Ako je baš kritična situacija ja bi razgovarala s pedijatrom. 

skoljka
    30. Rujan 2020. 19:27

sagi

mmammaa

Ja sam dosla na 50kg. To je cak 1kg manje nego prije poroda. Vec duze smo samo na adu. Dvoje djece cini svoje… stalno sam u pokretu.

😂😂😂😂 I ja se prijavljujem onda 🤦🏻‍♀️

Bravo brankica 👏🏻👏🏻

Ja sam poslije poroda odmah pala 7 kg i duuugo vukla 62kg, jucer se vagam 57, 9kg 👏🏻

sagi
    30. Rujan 2020. 19:47

Bravo Skoljka 🙂

Jahanara
    30. Rujan 2020. 20:02

skoljka

sagi

mmammaa

😂😂😂😂 I ja se prijavljujem onda 🤦🏻‍♀️
    .
    Bravo brankica 👏🏻👏🏻
    .
    Ja sam poslije poroda odmah pala 7 kg i duuugo vukla 62kg, jucer se vagam 57, 9kg 👏🏻

👏👏
    .
    Mazete li bebama lice s cim?
    Nisam do sad mazala al razmisljam da li bi trebala sada kako dolazi hladnije vrijeme. 
    Kceri mazem melenom kad idemo van kad je hladno. Imala je oko god dana kad sam prvi put, a ne znam jel on premali za to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.