Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    30. Rujan 2020. 08:59

Mmammaa sretnih 5 🥳
    Mickey da, danas nam je ujedno i 4 mjeseca ove teme 😁🥂

Vaki
    30. Rujan 2020. 09:11

Curke, sretnih 4 i 5 !!! Mi pak danas napunili 6!!! Danas mi je i godišnjica braka. Na stolu me dočekalo cvijeće, bombonijera i naušnice (za koje toliko dugo navijam da bi bilo čudo da ih nije kupio). 😄
    Nemam pojma što je mom malcu jučer bilo. Zaspao je nakon 15h. U 19h sam mu promijenila pelenu i dala mu sisu, a on opet zaspao. Evo, sad se probudio. Dobre je volje. Nije bolestan! Već sam se prepala.
    P. S. Što da ja sad uzmem mužiću? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sagi
    30. Rujan 2020. 09:22

Vaki sretnih pola godine 💙 i godišnjica 🥂
    Bravo za mužića romantika 😁 
    Trebao bi ti on pričat o nekom reketu ko ti njemu o naušnicama pa bi to dobio 😁

Jahanara
    30. Rujan 2020. 09:49

Vaki sretnih 6 mjeseci malcu🥳🥳 i vama sretna godisnjica🎊

30. Rujan 2020. 09:56

Jao koliko mjesecnica! Cestitam malcima! ❤️❤️ I vaki godianjica ofc ;)

• Sancy3
    30. Rujan 2020. 09:58

Curke sretnih 4,5,i velikiiiih 6mj😍😍

• Sancy3
    30. Rujan 2020. 09:58

Sanja89

Curke sretnih 4,5,i velikiiiih 6mj😍😍

I vaki sretna godisnjica braka!! 

30. Rujan 2020. 10:02

Vaki sretnih pola god i godisnjica, ja dobila za rođ nausnice od muzica, a bas sam razmisljala kako bih nove htjela i pogodio i kakve zelim, bas me iznenadio jer mi inace kupi slatkise (da se razumijemo ja ih zelim 😂)nakon sto je u ovih 10 god kupio svasta drugo 😂 ... Mi za godisnjice ne kupujemo nego odemo skupa nekud pa ti neznam predloziti.
    Mickey cula sam i za tog dr a mi smo kod dr Barišić, ma joj to mi je jako vazan pregled jer mi ima jako veliku dioptriju na jednom oku. Kad smo kod toga da li je itko skidao laserski veliku dioptriju i da li se minus moze uopce korigirati. Moram to i dok opet pitat ali mozda i koja od vas zna.

skoljka
    30. Rujan 2020. 10:04

Mmamma  sretnih 5 🥳

Sagi a meni djeluje da je puno vise, al da cekali smo da se Teo rodi pa da otvorimo novu temu 😊

Probala ga u kreveticu uspavat, nije islo, sad u setnji ulovio san. Nadam se da nam se nece nastaviti ovo budjenje u 5 i nesto, osim za hranjenje  naravno.

Mi smo dva dana isprobavali meso na juhu, danas cemo konkretno meso. 
    Iskusne mame dajte mi koju kombinaciju konkretnog obroka sa mesom? 
    Nije mi nijedna odg ono za krruh, kad se bebama stvarno moze pocet davat, ja ne bi jos naravno, nevidim mu svrhu kad jede zitarice, ali cisto da znam kad se smije kad mu netko ponudi da ne dobijem slom zivaca.
    .
    Jutros sam dobila komentar da je A dosadno stalno na podu da se igra 🙄 ne vjerujem da bi se igrao da mu je dosadno. 

skoljka
    30. Rujan 2020. 10:07

Vaki

Curke, sretnih 4 i 5 !!! Mi pak danas napunili 6!!! Danas mi je i godišnjica braka. Na stolu me dočekalo cvijeće, bombonijera i naušnice (za koje toliko dugo navijam da bi bilo čudo da ih nije kupio). 😄
    Nemam pojma što je mom malcu jučer bilo. Zaspao je nakon 15h. U 19h sam mu promijenila pelenu i dala mu sisu, a on opet zaspao. Evo, sad se probudio. Dobre je volje. Nije bolestan! Već sam se prepala.
    P. S. Što da ja sad uzmem mužiću?

Oo pa i vi, zar vas je toliko rodilo na ovaj datum 😁 sretnih 6 🥳 i sretna godisnjica 🥳 podjeli sliju poklona 😁😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.