Imam pitanje u vezi stolica za hranjenje. Ako netko ima iskustva.. jesu bolje/praktičnije one sa ili bez onog izbočenja sto dođe između nogica?
Mi smo pri kraju tog olujnog razdoblja. Ovako cendrav mi jos nikad nije bio. Mozda ga i zubici muce.
.
Skoljka kcer sam u toj dobi vecinom tusirala. Dama se nije voljela kupati pa mi je to bilo brze i sa manje drame nego kad vidi kadicu. Osobno mi je tusiranje puno zgodnije. Tea jos kupam u kadici. On se bas voli kupati.
.
Anastazija dobrodosla!
Imam pitanje u vezi stolica za hranjenje. Ako netko ima iskustva.. jesu bolje/praktičnije one sa ili bez onog izbočenja sto dođe između nogica?
Mi imamo od kceri dvije hranilice i obje imaju to izmedju nogu. Kad se sjetim egzibicija u hranilici po meni je bolje da ima😅
Na mojoj hranilici se to moze skidati, trenutno ga jos ne koristimo, bas mi smeta, vjerujem da ce poslije biti pozeljno.
Haha kucna kolica, nelose 🤣
Javljam se i ja, ak npr. piskim (jer si nista duze nemrem priustit ako nema tate), al ne ferma to bas, i dalje se zali..
Mi ga vec jako dugo tusiramo, sjednemo dolje pa njega na nasa koljena. Ili punimo veliku kadu.. bas smo bezveze dali 350 kn za tu kadu 😏
Beba V. ❤
Već prvo hranjenje.
.
Mi ga kupamo u kadici. Imamo kadicu koja ima u sebi ugrađen ko umetak za novorođenče, stavimo ju u svoju kadu, zavali se ko mali šef i lovi nogicama patkice 😁🥰
.
Moj ak je baš nemiran dok moram na wc, završi u baby bjornu s upaljenim tv-om i crtićima. Nekad mu na wc-u tek nađem kaj će gledat (sppjen mob na tv) i pustim. Instant hipnoza 🙈
Btw youtube Cocomelon mi je zakon. 😁 #nemajka
Jutro!
☕
Sagi sretna 4 mjeseca nasem imenjaku💙😘
.
Mi smo nakon dugo vremena imali noc sa 2 budjenja. Nadam se da ce tako i ostati.
Sagi tako su nama pocela cesca budjenja oko 4mj.
Jutro
.
Od pol 6 😳, pa sta mu je, kako moze a vani mrrrraaak
Nece sisu, nego cendra i igra se.
.
Sagi sretna 4 🥳🥳
Najgora noć ikad...u pola 12 počelo prvo razbuđivanje, nikakvo nunanje nije pomoglo😞 budna do 2, 15do4 ponovo tulum uz vrištanje, bacanje...sat vremena nunanja, jela, šuškanja...zaspala oko 5 i evo je sad već pjeva🙈 ko preživi današnji dan pričat će😅
Sortiraj odgovore
Najstariji