Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    30. Rujan 2020. 12:05

Brankice bravo 🙂
    Mojih 6,7 ponosno stoji 🙈🙊
    Čitala negdje da nekim mamama kile odu dolje čim prestanu dojiti, nova nada 😂😂😂

Al počet ću vježbat i zdravije papati nakon ovog vikenda, opet 🙈🙈
    Ne mogu prije , mama tvrdi da svaki put kad dođemo u Zagorje ja kao zdravo jedem. Ne mogu to ženi napravit, tek preboljela koronu 😂😂😂

Corinne
    30. Rujan 2020. 12:22

Ja sam 4 kile u minusu u odnosu na prije trudnoce, ovoliko sam imala negdje na faxu. 😯😀 Ja se bojim da ih dobijem natrag kad jednom prestanem dojiti.

MickeyMouse
    30. Rujan 2020. 13:24

Ja imam još 5 kila do kilaže prije poroda i još ukupno 7/8 do idealne kad sam se najbolje osjećala 😄 a kad krenem oblačiti hlače za posao neka mi Bog pomogne ak uspijem bokove ugurati unutra. 😨 već mirisim neki šoping haha 

MickeyMouse
    30. Rujan 2020. 13:25

Skoljka evo moja paradira po podu dok ja pospremam, baca si dudu i onda ide za njom, ne mislim da joj je dosadno, čak naprotiv 

sagi
    30. Rujan 2020. 13:32

MickeyMouse

Ja imam još 5 kila do kilaže prije poroda i još ukupno 7/8 do idealne kad sam se najbolje osjećala 😄 a kad krenem oblačiti hlače za posao neka mi Bog pomogne ak uspijem bokove ugurati unutra. 😨 već mirisim neki šoping haha

Ja sam probala, nema šanse. Šoping it is ❤️

Hany92
    30. Rujan 2020. 14:11

sagi

Već prvo hranjenje.
    .
    Mi ga kupamo u kadici. Imamo kadicu koja ima u sebi ugrađen ko umetak za novorođenče, stavimo ju u svoju kadu, zavali se ko mali šef i lovi nogicama patkice 😁🥰
    .
    Moj ak je baš nemiran dok moram na wc, završi u baby bjornu s upaljenim tv-om i crtićima. Nekad mu na wc-u tek nađem kaj će gledat (sppjen mob na tv) i pustim. Instant hipnoza 🙈
    Btw youtube Cocomelon mi je zakon. 😁 #nemajka

😁😁😁👌

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    30. Rujan 2020. 14:17

Vaki sretna gidisnjica i 6 mj malcu!🎉🎉🎉
    I curama 4 i 5 mj!😘😘😘😘😘

Hany92
    30. Rujan 2020. 14:23

Brankica super!Meni ostalo jos nekih 7(dobila 22 u trudnoci)

mom3
    30. Rujan 2020. 14:28

Ja sam dosla na 50kg. To je cak 1kg manje nego prije poroda. Vec duze smo samo na adu. Dvoje djece cini svoje... stalno sam u pokretu.

sagi
    30. Rujan 2020. 15:16

mmammaa

Ja sam dosla na 50kg. To je cak 1kg manje nego prije poroda. Vec duze smo samo na adu. Dvoje djece cini svoje… stalno sam u pokretu.

Znači treba mi još jedno dijete 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.