Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Libica
    25. Rujan 2020. 21:59

Ja sam banned s whatsappa 😄 jako je glup razlog 🤭 naj prijateljica mi je u Svedskoj i isto ima bebaca. Poslala mi je jednom u sali sliku jajca svog bebaca i pitala jel su i V tak staracka jajca, a ja sam poslije tu fotku stavila za naslovnu za tu grupu i obje smo se smijale (to vidimo samo nas dvije) jer je fakat smijesna fotka. Iduce jutro vise nisam mogla otvorit wapp, pisalo je da sam bann-ana i trebalo mi je par dana da skuzim zasto... tak da ja ne mogu 😄 nema veze, nije da sam ja jako aktivna, vise citam nego pisem, budem ja tu i dalje pratila!

Beba V. ❤

Jahanara
    25. Rujan 2020. 22:07

Pa do kada Libice? Nisam jos za tako nesto cula

sagi
    25. Rujan 2020. 22:08

Libica

Ja sam banned s whatsappa 😄 jako je glup razlog 🤭 naj prijateljica mi je u Svedskoj i isto ima bebaca. Poslala mi je jednom u sali sliku jajca svog bebaca i pitala jel su i V tak staracka jajca, a ja sam poslije tu fotku stavila za naslovnu za tu grupu i obje smo se smijale (to vidimo samo nas dvije) jer je fakat smijesna fotka. Iduce jutro vise nisam mogla otvorit wapp, pisalo je da sam bann-ana i trebalo mi je par dana da skuzim zasto… tak da ja ne mogu 😄 nema veze, nije da sam ja jako aktivna, vise citam nego pisem, budem ja tu i dalje pratila!

🙈🙈🙈

sagi
    25. Rujan 2020. 22:10

Hany super za nalaz 🙂
    Jahanara nadam se da ćeš se oporavit bez ptsp-a 🤭😛

• Anita91
    25. Rujan 2020. 22:10

Libica

Ja sam banned s whatsappa 😄 jako je glup razlog 🤭 naj prijateljica mi je u Svedskoj i isto ima bebaca. Poslala mi je jednom u sali sliku jajca svog bebaca i pitala jel su i V tak staracka jajca, a ja sam poslije tu fotku stavila za naslovnu za tu grupu i obje smo se smijale (to vidimo samo nas dvije) jer je fakat smijesna fotka. Iduce jutro vise nisam mogla otvorit wapp, pisalo je da sam bann-ana i trebalo mi je par dana da skuzim zasto… tak da ja ne mogu 😄 nema veze, nije da sam ja jako aktivna, vise citam nego pisem, budem ja tu i dalje pratila!

Hahahahahahahhahahahahaha pa kak? 😂

sagi
    25. Rujan 2020. 22:11

Mellorine pridruži se whatsapp da možeš gledat i slat slike :🙂 Ne može to bez tebe 😉

My baby
    25. Rujan 2020. 22:12

Malina pa ako je smrkavkapni mu malo naravnoako spava nemoj😂

MickeyMouse
    25. Rujan 2020. 22:14

Ahahaha Libica kak sam se sad nasmijala 😂 stvarno evo prvi put čujem tako nešto 

skoljka
    25. Rujan 2020. 22:15

Jahanara

Bravo Hany za nalaz💙
    .
    Ajme kod nas bila prijateljica iz parka. Ugl zena ima 4 djece. Mala sta ima 3god kaos samo takav. Moja je plakala cijelo vrijeme jer joj sve razbacuje i trga. Muz i ja strazarili jer mala otvara kuhinjske elemente, vadi tanjure, otvara ladice od regala itd a mama nista. Bili su manje od sat vremena a ja mislim da sam dobila PTSP.

Ahahhahaa
    Nadam se da nasa djeca nece biti takva. Ja sam tak tepih morala zauvjek maknut ispod stolica zbog malca od frendice, jel dodju on njen sok prolije po twpihu jer ona uvijek ide sjesti u dnevnu nikad za stol. I tak proalo par god i ona hvali svog sina kako on nikad nije kod nikog neato napravio itd itd i ja ko iz tooa kako nije kod mene avaki put colu izlio na tepih svaki put prala poslije njih, mislim to se ne zaboravlja, sam me pogledala. 

skoljka
    25. Rujan 2020. 22:29

sagi

Mellorine pridruži se whatsapp da možeš gledat i slat slike :🙂 Ne može to bez tebe 😉

Ajmooo mellorine pridruzi seeeeeeee, cekamo te 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.