Joj moja frendica ima malu od godinu dana i trudna 3 mjeseca... Veli nemre vise. Cak bih i ja htjela sto prije sve da spojim nespavanja pa da bude kraj, a ne da se privikavam opet na besane noci 😁 al moram prvo napraviti 6 platnih lista 😅
Jutro, meni je bila burna noc povracala sam non stop, pa uspavaj malog pa wc, i tako u krug… Bas sam slaba jutros srecom decki spavaju pa malo mira…
Danas je meni i muzu 10god kako smo skupa pa se veselim vecernjem izlasku🙂🙂
U jbt, pa jesi sto pojela ili neka viroza? :/
.
Meni ubrzo rockas pa par dana poslije godianjica, plus plodni dani. Khm. Ima tko preporuku za ultra tanke kondome? Mi do sad ih uopce nismo koristili
A mislim da nije trudnoca u pitanju ali bilo bi fora, taman sam htjela jos neki dan pokrenut temu kako se snalazite s klincima s malom dobnom razlikom,definitivno bi voljela jos jedno
Jutro, meni je bila burna noc povracala sam non stop, pa uspavaj malog pa wc, i tako u krug… Bas sam slaba jutros srecom decki spavaju pa malo mira…
Danas je meni i muzu 10god kako smo skupa pa se veselim vecernjem izlasku🙂🙂
U jbt, pa jesi sto pojela ili neka viroza? :/
.
Meni ubrzo rockas pa par dana poslije godianjica, plus plodni dani. Khm. Ima tko preporuku za ultra tanke kondome? Mi do sad ih uopce nismo koristili
A nadam se da je do hrane pa ce stat danas
Jutro 🙈
Sanja ako ne prestane rehidromix ce ti pomoc ukoliko ga mozes popit 🙊 sretna godisnjica 🍸🍼🎉
Jutro 🙈
Sanja ako ne prestane rehidromix ce ti pomoc ukoliko ga mozes popit 🙊 sretna godisnjica 🍸🍼🎉
Hvalaaa
Malina08 - samo se baci na posao. Sve se fino spojilo s plodnim danima. 🤭
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Malina imaju kondomi zovu se nekondomi😁.
Sanja sretna godisnjica i da ozdravis👍🏻.
Tko je pitao za bebe malih dobnih skupina izmedju mojih starijih je nepune dvije god razlika no moja su djeca sva ista nikad problema😁
Sanja sretna godišnjica! Nadam se da ćeš brzo ozdraviti!
Malina ajme nemam pojma, nismo ih koristili 4 godine sigurno 😂 tko zna sto je novo na tržištu
Između mojih je sada 20 mjeseci razlika i ja sam zadovoljna, nadam se sa će se nastaviti tako slagati i kad budu veće. Mi bi još djece (ja bi još jedno, muž još vise 😂) i isto neću dugo čekati, dvije godine maksimalno. Ja sam rekla još prije neg sam prvi put ostala trudna da ima do moje 35 godine da napravi sto napravi 😂 i kad prespavam noc u komadu mislim da nema natrag 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji