Jahanara 😨 jesi dosla sebi ? A jadna tvoja curka , dijete ostalo sokirano 🙊
Hm, ne znam, ne razumijem zasto ne reagiraju 🤷♀️🙊
Nisam🤣🤣 djeca zaspala a ja i muz prepricavamo i zgrazamo se🤣 da ja isto ne razumijem zasto roditelji ne reagiraju.
Ajme koliko poruka na wp, pa sta niste rekle da cemo se tu dopisivati, ja ono nemogu popratiti ima preko 200 poruka da procitam 🙉🙉🙉🙉
.
I zasto mi sad i svira i vibrira kad dolaze poruke, jel se to moze iskljuciti, kad dobijem poruku van grupe ne vibrira.
.
Jel vas sve moram dodati u imenik? Ima nekih imena za koje poooojma nemam ko su
Kad si u grupi stisni one 3 tockice i odaberi utisaj obavijesti na godinu dana🤭 tak sam ja. Ja isto ne mogu popratiti grupu.🤣
Skoljka sad ima salabahter u grupi tko je to 🙈 full mi cudno vidjet imena kad ste sve s nickom tu i tako vas znam 🙊🙈
Vlatka mi je preozbiljno za vaki 🥰
Jahanara slazem se to je sve do odgoja mojoj najboljoj frendici su blizanci bili nemoguci mrzila sam kad dodju u goste samo radi klinaca
Netko je ranije pitao za zdjelice i tanjure i pribor za jelo za bebe. Mogu preporuciti Philips Avent set za jelo. Dobije se 1 mala zdjelica, 1 velika zdjelica, 1 tanjur s pregradama, zlica, vilica. Mi to koristimo sa starijom i super je. BPA free i moze u perilicu suđa i mikrovalku.
Skoljka da, stavi nas sve u imenik po salabahteru i onda će ti sve biti jasno 😄 ja sam ugasila obavijesti na godinu dana isto i stavila da mi ne sprema slike u mobitel 🙈
Moje mače krmi od 20h. Inace nema problema sa nosicem al kad spava na trbuhu i probudi se bas tesko dise, i kenjka kroz nos kao da je prehladjen. Kupila sam onaj neki Sterimar za bebe, pa nemam pojma dal sa mu spricam prije spavanja 🤷?
Netko je ranije pitao za zdjelice i tanjure i pribor za jelo za bebe. Mogu preporuciti Philips Avent set za jelo. Dobije se 1 mala zdjelica, 1 velika zdjelica, 1 tanjur s pregradama, zlica, vilica. Mi to koristimo sa starijom i super je. BPA free i moze u perilicu suđa i mikrovalku.
Ja cu u ozbiljniju kupovinu kad bude svjesniji tih obroka. Imam one termo zlicice i neki tajuuric, nisam mislila nista posebno kupovati
Sortiraj odgovore
Najstariji