Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    25. Rujan 2020. 21:00

brankica09

Jahanara 😨 jesi dosla sebi ? A jadna tvoja curka , dijete ostalo sokirano 🙊
    Hm, ne znam, ne razumijem zasto ne reagiraju 🤷‍♀️🙊

Nisam🤣🤣 djeca zaspala a ja i muz prepricavamo i zgrazamo se🤣 da ja isto ne razumijem zasto roditelji ne reagiraju.

Jahanara
    25. Rujan 2020. 21:04

skoljka

Ajme koliko poruka na wp, pa sta niste rekle da cemo se tu dopisivati, ja ono nemogu popratiti ima preko 200 poruka da procitam 🙉🙉🙉🙉
    .
    I zasto mi sad i svira i vibrira kad dolaze poruke, jel se to moze iskljuciti, kad dobijem poruku van grupe ne vibrira.
    .
    Jel vas sve moram dodati u imenik? Ima nekih imena za koje poooojma nemam ko su

Kad si u grupi stisni one 3 tockice i odaberi utisaj obavijesti na godinu dana🤭 tak sam ja. Ja isto ne mogu popratiti grupu.🤣

brankica09
    25. Rujan 2020. 21:04

Skoljka sad ima salabahter u grupi tko je to 🙈 full mi cudno vidjet imena kad ste sve s nickom tu i tako vas znam 🙊🙈 
    Vlatka mi je preozbiljno za vaki 🥰 

My baby
    25. Rujan 2020. 21:13

Jahanara slazem se to je sve do odgoja mojoj najboljoj frendici su blizanci bili nemoguci mrzila sam kad dodju u goste samo radi klinaca 

mom3
    25. Rujan 2020. 21:30

Netko je ranije pitao za zdjelice i tanjure i pribor za jelo za bebe. Mogu preporuciti  Philips Avent set za jelo. Dobije se 1 mala zdjelica, 1 velika zdjelica, 1 tanjur s pregradama, zlica, vilica. Mi to koristimo sa starijom i super je. BPA free i moze u perilicu suđa i mikrovalku.

MickeyMouse
    25. Rujan 2020. 21:31

Skoljka da, stavi nas sve u imenik po salabahteru i onda će ti sve biti jasno 😄 ja sam ugasila obavijesti na godinu dana isto i stavila da mi ne sprema slike u mobitel 🙈

mom3
    25. Rujan 2020. 21:33

Kako nariktas da ti ne sprema slike u mobitel samo iz te grupe?

25. Rujan 2020. 21:33

Moje mače krmi od 20h. Inace nema problema sa nosicem al kad spava na trbuhu i probudi se bas tesko dise, i kenjka kroz nos kao da je prehladjen. Kupila sam onaj neki Sterimar za bebe, pa nemam pojma dal sa mu spricam prije spavanja 🤷?

25. Rujan 2020. 21:35

mmammaa

Netko je ranije pitao za zdjelice i tanjure i pribor za jelo za bebe. Mogu preporuciti Philips Avent set za jelo. Dobije se 1 mala zdjelica, 1 velika zdjelica, 1 tanjur s pregradama, zlica, vilica. Mi to koristimo sa starijom i super je. BPA free i moze u perilicu suđa i mikrovalku.

Ja cu u ozbiljniju kupovinu kad bude svjesniji tih obroka. Imam one termo zlicice i neki tajuuric, nisam mislila nista posebno kupovati

• Sancy3
    25. Rujan 2020. 21:41

Ajmee ko ce vas pratit na 100 strana😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.