Prvo budjenje prije pola sata i evo on je budan da budniji ne moze biti🤦♀️
Hvala.
On se budio, ali se ja tek ustala prije pol sata da mu dam sisu. Mene već dan, dva zna zabolit trbuh ko da imam mengu i boli me donji dio leđa, e saf jel od malog il će menga uskoro.
A to s dojenjem i mengom nema pravila. Frendica isključivo doji, uz noćne podoje pa je dobila oba puta nakon 2 mjeseca. Druga isto doji isključivo pa je zatrudnjela nekih 8 mjeseci nakon bez da je dobila mengu uopće. Preduhitrili su ju 😂
3 budenja ovu noc, prvo oko ponoc i po.
Jel dovoljno bebu za stan obuci u dugi bodi i hlacice? 22 su stupnja trenutno
Jutroo uz glavobolju evo i kavica kome treba ☕☕☕
Hvala cure na cestitkama ❤
Joj ja bi se tako rado pridruzila grupi, ali vjerujem da ce tamo uvijek biti puno vise poruka, a ja sam ovisnik i onda cu morati citati i odgovarati, a ponekad jedva na forum stignem kamoli citav dan tamo. E joos i memorija puna na mobu i ovako stalno brisem slike i videe da novi mogu stati. Mislim da ste sve i primjetile da ja ni tu ne stavljam od beboline, dvaput sam mozda i onda mi glupo da vi meni saljete, a ja vama ne. Neznam malo sam frik po tom pitanju. Tako bi vam rado isto pokazala kako malecka puze slatko za necim, a onda opet ja npr jako rijetko stavljam slike i na fejs di su mi kao prijatelji i poznanici. Eto nadrobila sam sad svasta.
Jahanara slazem se da je to iskljucivo do roditelja i ja bi rađe sto puta ponovila nemoj to nemoj ovo, nego da se dijete tako ponasa.
A ovo se isto slazem za mengu i dojenje da nema pravila. Ovadvi sam dojila i imala nocne podoje i sa starijom dobila nakon 4 mj, a sad evo nakon 6 m, a ima milion nocnih podoja.
Jutrooi! R se probudio najranije u ikad, u 6 i onda smo se morali igrati do evo sad.
.
Jahanara nadam se da ste brzo zaspali u 4 ujutro!
.
Kao nas je isto oko 22 C u stanu, spava u dugom bodiju i hlacicama, moram kupiti pidzamice, to mi se cini udobnije za spavanje.
.
Bome evo vani je 7 C!! Ajde mali spavaj jos malo, ja bi se valjala po krevetu zamotana u dekicu!
Pa do kada Libice? Nisam jos za tako nesto cula
Dok ne nabavim novi broj 🤣 a jedino logicno mi je da imaju mozda neki algoritam koji prepoznaje pedofiliju 🤷♀️ imala sam tamo puno razlicitih grupa s prijateljima, pa mi je bas bilo zao, al probala sam sve, ispunila zahtjev za zalbu, reinstalirala...
Sagi sretno na krstenju!!
Mi nemamo jos nikakvih naznaka za zube, a slini vec 2mj. Jucer smo zato opet 2h muku mucili s grcevima, ne znam kak sad to opet odjednom
Beba V. ❤
Jutro, meni je bila burna noc povracala sam non stop, pa uspavaj malog pa wc, i tako u krug... Bas sam slaba jutros srecom decki spavaju pa malo mira...
Danas je meni i muzu 10god kako smo skupa pa se veselim vecernjem izlasku🙂🙂
Jutro zene!
Corinne zaspali smo oko pola 5 uz hopsanje na lopti. Imala sam nocnu tjelovjezbu🤦♀️
.
Mellorine jucer smo malo bile aktivnije u grupi jer je novo pa nas ponijelo. Al evo do sada ni jedne por. Mozes iskljuciti obavijesti da ti ne zvoni kad dodje por i napraviti da ne sprema slike u mob. Ako ne zelis dijeliti slike, vjerujem da nece smetati nikom, kao sto ni ovdje na forumu se nije gledalo tko je koliko slika poslao.
.
Ajme Libice u koju grupu te svrstalo🤣🤣 bzvz mi je sto je za trajno.
Ja tamo ne vidim Mickey ni Libicu, ali ujutro me dočekalo 256 poruka. 🤪
Sretno danas!
Sretna godišnjica... Da nisi trudna?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sanja - na tebe mislim jer si povraćala... Bilo bi fora na godišnjicu proslaviti. 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji